Verreikers & heftrucks

Verreiker aanbouwdelen

Een verreiker is een fantastisch hulpmiddel om uiteenlopende werkzaamheden te verrichten op hoogte, maar bewijst pas echt zijn waarde met de verreiker aanbouwdelen van 123 Machineverhuur. Verreiker aanbouwdelen zijn specifieke elementen die je bevestigt aan jouw voertuig, zodat je de werkzaamheden die je voor ogen hebt tot een goed einde kunt brengen.

Wil je met de verreiker zware lasten tillen en verplaatsen? Binnen het assortiment van 123 Machineverhuur vind je diverse verreiker aanbouwdelen die jouw werkzaamheden een stuk gemakkelijker maken. Bekijk ons aanbod en vind ook de geschikte verreiker aanbouwdelen voor jouw klus!

Puinbak met inlegvel

Een puinbak met inlegvel stelt jou in staat om stenen of andere ruwe materialen op te scheppen. Met name als je er een inlegvel aan toevoegt, kun je ook fijn zand of kiezels meenemen met jouw verreiker. Dit komt omdat de puinbak soms over gaten beschikt, waardoor fijne deeltjes de kans krijgen om er tussendoor te glippen.

Deze variant binnen ons aanbod verreiker aanbouwdelen heeft een breedte van 210 à 250 centimeter en kan gebruikt worden voor elk type verreiker van 123 Machineverhuur. Wil je ook heisen met de verreiker? Verstandig is het dan om gebruik te maken van een Jib-mast. Naast deze mast kun je alle aanbouwdelen koppelen aan de verreiker, waardoor je deze veelzijdig kunt inzetten bij werkzaamheden.

Andere soorten verreiker aanbouwdelen

Ons assortiment aan verreiker aanbouwdelen beperkt zich niet alleen tot de puinbak met inlegvel. 123 Machineverhuur is ook de verhuurpartij waarbij u aan kunt kloppen voor andere type hulpmiddelen die uw verreiker tot een waardevoller hulpmiddel maken. De grondbak is één van die supplementen. In essentie lijkt dit voorwerp op een puinbak, maar het voornaamste verschil is dat deze sluitbaar is en daardoor dichter is dan de andere bak.

Een asbestbak, om deze gevaarlijke mineralen veilig te kunnen verwijderen, is een andere toevoeging die je bij 123 Machineverhuur vindt. Bovendien huurt u ook een lier bij 123 Machineverhuur. Dat is een haak waarmee je specifieke goederen mee takelt.

Aanbouwdelen huren

Ons assortiment beschikt over diverse verreiker aanbouwdelen die u kunt huren. Een verreiker met grondbak maakt het bijvoorbeeld mogelijk om zand of grond te verplaatsen zonder dat u onderweg veel verliest.

Heeft u binnenkort dus aanbouwdelen voor de verreiker nodig? Reserveer dan nu alvast het gewenste aanbouwdeel zodat u er zeker van bent dat u deze kunt gebruiken op de aangegeven datum. Zo worden uw werkzaamheden een stuk gemakkelijker. Plaats bijvoorbeeld de grondbak in uw winkelmand, vul uw persoonlijke gegevens in en reserveer deze online. Wilt u graag meer weten over de aanbouwdelen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord en voorzien u van een passend advies over de juiste verreiker aanbouwdelen.

Wat kost het huren van een dixie?

Bij 123 Machineverhuur huur je een dixie vanaf € 32,- per week. Hier zit een minimale huurperiode van 4 weken op. Wil je een dixie huren voor een dag, bijvoorbeeld voor een klein feestje? Dan bedraagt het € 87,50 per dag.

Wat is een dixie?

Een dixie is een mobiele toiletcabine. Deze wordt vaak op tijdelijke basis ingezet. Dixies komen bijvoorbeeld van pas op bouwplaatsen waar geen toiletten aanwezig zijn, bij verbouwingen van woningen waarbij het toilet niet gebruikt kan worden en bij evenementen.

Hoe breed is een dixie?

Over het algemeen is een dixie ongeveer 115 centimeter breed, 115 centimeter lang en 240 centimeter hoog. Dit biedt van binnen genoeg ruimte.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!