Verreikers & heftrucks

Verreiker aanbouwdelen

Wilt u een verreiker gebruiken voor diverse werkzaamheden? Dat kan met de verreiker aanbouwdelen van 123 Machineverhuur. Binnen ons assortiment vindt u diverse aanbouwdelen die uw werkzaamheden een stuk gemakkelijker maken. Wilt u met de verreiker zware lasten tillen en verplaatsen? Bekijk ons aanbod en vindt ook de geschikte verreiker aanbouwdelen voor uw klus.

Diverse aanbouwdelen

Ons assortiment beschikt over diverse verreiker aanbouwdelen die u kunt huren. Een verreiker met grondbak maakt het bijvoorbeeld mogelijk om zand of grond te verplaatsen zonder dat u onderweg veel verliest. Een verreiker met puinbak kan gemakkelijk stenen of ander ruw materiaal opscheppen. Wanneer deze puinbak wordt voorzien van inlegvel kan er ook fijn zand en kiezels geschept worden. Als u met de verreiker wilt gaan hijsen is het verstandig om gebruik te maken van een Jib-mast. De verschillende aanbouwdelen kunt u koppelen aan de verreiker, waardoor u deze veelzijdig kunt inzetten bij uw werkzaamheden.

De aanbouwdelen huren

Heeft u binnenkort aanbouwdelen voor de verreiker nodig? Reserveer dan nu alvast het gewenste aanbouwdeel zodat u er zeker van bent dat u deze kunt gebruiken op de aangegeven datum. Zo worden uw werkzaamheden een stuk gemakkelijker. Plaats bijvoorbeeld de grondbak in uw winkelmand, vul uw persoonlijke gegevens in en reserveer deze online. Wilt u graag meer weten over de aanbouwdelen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord en voorzien u van een passend advies over de juiste verreiker aanbouwdelen.

 

Verhuur voor en door professionals!