Hoogwerkers

Knikarmhoogwerkers 4 w.d.

Werkt u in de bouw of in de evenementenbranche? Dan heeft waarschijnlijk eens in de zoveel tijd ook te maken met hoogwerkers. Een knikarmhoogwerker is perfect voor werkzaamheden die obstakels met zich meebrengen en kan prima zowel buiten- als binnenshuis gebruikt worden. Moet u in de toekomst weer voor een klus op hoogte werken? En heeft u daarbij ook een knikarmhoogwerker nodig? Dan biedt het huren van een hoogwerker uitkomst. Bij 123 Machineverhuur huurt u gemakkelijk een knikarmhoogwerker online. Bekijk ons aanbod diesel en hybride knikarmhoogwerkers en maak uw keuze!
Prijzen excl. BTW » Verhuur » Hoogwerkers » Knikarmhoogwerkers 4 w.d.

Hybride knikarmhoogwerkers

De hybride knikarmhoogwerkers binnen ons aanbod kunnen zowel door een dieselmotor als door een elektromotor worden aangedreven. Het voordeel van de hybride uitvoering is dat de accu's automatisch opgeladen worden wanneer de dieselmotor ingeschakeld is. De toepassing van de elektromotor zorgt er voor dat u stiller en schoner kan werken en maakt deze knikarmhoogwerker daarnaast ook uitermate geschikt voor gebruik binnenshuis. Wilt u een knikarmhoogwerker huren? Binnen ons assortiment vindt u diverse knikarmhoogwerkers met verschillende werkhoogtes en capaciteit. Lees de productomschrijvingen goed door voor de specificaties van de desbetreffende knikarmhoogwerker. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Al onze knikarmhoogwerkers zijn bovendien four wheel drive.

Een knikarmhoogwerker huren

Wilt u één van onze knikarmhoogwerkers huren? Plaats de gewenst knikarmhoogwerker in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op dat u de desbetreffende knikarmhoogwerker wilt huren. Vervolgens controleren wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen. Mocht de hoogwerker al verhuurd zijn op de door u gewenste datum, dan komen we bij u terug met een alternatieve datum of een alternatieve hoogwerker. U heeft bij ons de mogelijkheid de knikarmhoogwerkers per dag te huren of per week. Het is dus verstandig vooraf te bepalen hoelang u de knikarmhoogwerker nodig denkt te hebben.

Werken in de hoogte

Als u een knikarmhoogwerker gaat gebruiken dan gaat u de hoogte in en een klus in de hoogte brengt bepaalde risico’s met zich mee. We raden u daarom aan goed op uw eigen veiligheid en die van anderen te letten tijdens uw werkzaamheden. Bij al onze te huren machines, gereedschappen en dus ook hoogwerkers vindt u daarom icoontjes die aangeven welke veiligheidsvoorschriften wij adviseren. In het geval van de knikarmhoogwerkers adviseren wij om niet alleen een veiligheidshelm en stevige veiligheidsschoenen te dragen, maar om ook valbescherming te bevestigen en te dragen. Gelden er nog aanvullende regels of richtlijnen op de bouwplaats? Volg die dan ook altijd op. Vooral als u op de knikarmhoogwerker gebruik gaat maken van machines en gereedschappen.

Contact

Heeft u nog vragen over ons aanbod knikarmhoogwerkers, of heeft u advies nodig? Dan kunt u gerust contact opnemen met de klantenservice van 123 Machineverhuur. Onze experts zullen u dan van antwoord of advies voorzien zodat u aan de slag kunt met uw klus. U kunt ze zowel telefonisch als per mail bereiken. Per telefoon zijn ze bereikbaar op werkdagen van 7.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur. We streven er daarnaast naar om uw mail binnen 1 werkdag te beantwoorden.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!