Pompen

Waterbedpompen

Bent u (sinds kort) een trotse bezitter van een waterbed? Voor het vullen en legen van het waterbed heeft u een speciale waterbedpomp nodig. Deze huurt u gemakkelijk online bij 123 Machineverhuur. Bekijk ons aanbod hieronder!

Waterbedpomp van 123 Machineverhuur

In ons aanbod vindt u een waterbedpomp inclusief een aanvoer- en afvoerslang. Met deze waterbedpomp kunt u uw waterbed gemakkelijk vullen en legen. De waterbedpomp heeft een maximaal voltage van 230V. De waterbedpomp wordt dus geleverd inclusief een aanvoerslang met koppeling voor het waterbed en inclusief een 10 meter lange afvoerslang. Let op: voor gebruik moet het pomphuis worden gevuld met water.

De voordelen van een waterbed

Een waterbed is natuurlijk wel even wat anders dan de reguliere bedden die u waarschijnlijk gewend bent. Het biedt dan ook een aantal voordelen ten opzichte van de normale bedden. Zo is het beter voor je slaaphouding omdat het water met je meebeweegt. Daarnaast kunt u zelf de temperatuur van het water en dus van uw bed bepalen, ideaal voor als het heel warm of juist heel koud is. Ook praktisch gezien zitten er diverse voordelen aan een waterbed. Zo gaan ze lang mee en zijn ze eenvoudig in onderhoud. Genoeg redenen dus om een waterbed te nemen en nu op naar de volgende stap: het vullen van je waterbed.

Een waterbedpomp huren

Wilt u voor uw waterbed een water bed pomp huren? Plaats deze dan in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op dat u deze wilt huren. Vervolgens controleren wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen. Pas na deze bevestiging bent u er zeker van dat de waterbedpomp beschikbaar is in de door u gekozen periode. Is dit niet het geval? Dan bellen wij u met een ander voorstel! U huurt al een waterbedpomp vanaf €20,- per dag of €45,- per week.

Heeft u nog andere klussen op de planning staan?

U kunt bij 123 Machineverhuur niet alleen terecht voor waterbedpompen, maar voor nog veel meer. U huurt al uw benodigdheden voor op uw bouwplaats of evenemententerrein eenvoudig en snel via onze website. Neem een kijkje op onze website voor het complete aanbod, wie weet zit er al wat bij voor een klus in de nabije toekomst.

Vragen over de waterbedpomp?

Bij 123 Machineverhuur kunt u terecht voor het huren van allerlei verschillende soorten machines en materieel. U kunt niet alleen als professional bij ons terecht, maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen over de waterbedpomp of over een van onze andere pompen? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via 0800-5353123, of per mail naar info@123machineverhuur.nl, ook kunt u het contactformulier invullen op onze site. Onze specialisten helpen u graag verder! We streven ernaar uw mail of bericht binnen 1 werkdag te beantwoorden. Wilt u sneller een reactie dan raden we aan om te bellen.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!