Hoogwerkers

Knikarmhoogwerkers rups

Moet u werkzaamheden verrichten op (grote) hoogte? Een masthoogwerker of spinhoogwerker biedt de ideale oplossing. Maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen beide hoogwerkers? Een masthoogwerker is een verticale hoogwerker, waarmee u ver de hoogte in kunt gaan. Een spinhoogwerker is meer wendbaar en beschikt over een rupsaandrijving waardoor u eenvoudig op verschillende plekken kunt komen. Bij 123 Machineverhuur kunt u zowel masthoogwerkers al spinhoogwerkers huren. Bekijk snel ons aanbod en huur de hoogwerker op een dag wanneer u deze nodig heeft.

Aanbod masthoogwerkers en spinhoogwerkers

Als u een masthoogwerker of een spinhoogwerker wilt huren dan is het belangrijk dat u goed nadenkt over de werkzaamheden die verricht moeten worden. Het verschilt natuurlijk per type wat u nodig heeft. Bij ons vindt u masthoogwerkers van 8.6 en 10 meter hoog en spinhoogwerkers van 14.7 tot en met 20 meter hoog.

Masthoogwerker of spinhoogwerker huren?

Het is tijd om een kijkje te nemen tussen ons aanbod met masthoogwerkers en spinhoogwerkers. Lees altijd goed de specificaties door die staan aangegeven per product en vind zo een masthoogwerker of spinhoogwerker die voldoet aan uw eisen en wensen. Komt u er nog niet helemaal uit? Onderaan deze pagina vindt u een contactformulier waar u uw gegevens kunt achterlaten. Nadat we uw vraag of verzoek hebben ontvangen, nemen we deze zo snel mogelijk in behandeling. Bent u erover uit welke masthoogwerker of spinhoogwerker u wilt huren? Plaats de order in de winkelmand en geef aan op welke datum u deze nodig heeft. Wij streven erna om binnen 1 dag uw aanvraag in behandeling te nemen.

 

Verhuur voor en door professionals!