Hoogwerkers

Knikarmhoogwerkers rups

Zoekt u een knikarmhoogwerker voor een ruw terrein? Dan is een knikarmhoogwerker rups ideaal! Niet elke knikarmhoogwerker is namelijk geschikt voor moeilijk begaanbare ondergronden of plekken waar een helling optreedt. De rupsbanden zorgen voor voldoende grip op de ondergrond en kunnen gekanteld worden om de knikarmhoogwerker recht en stabiel te houden. Bekijk ons aanbod om te zien welke knikarmhoogwerkers met rupsbanden u kunt huren bij 123Machineverhuur.

Knikarmhoogwerker met rupsbanden

Een knikarmhoogwerker wordt vaak ingezet op plekken waar u wat minder ruimte heeft, maar wel de hoogte in moet voor uw werkzaamheden. Bovendien kunt u dankzij de knikarm ook om bepaalde obstakels heen werken. Dus staan er bomen op het terrein, is er een afdakje of steekt er bijvoorbeeld een balkon uit het gebouw? Dan kunt u daar gewoon langs met de knikarm.

Op ruwe en lastig begaanbare terreinen komt er nog een extra uitdaging bij kijken en daarom hebben we de knikarmhoogwerker rups. Deze hoogwerker kan dankzij de inventieve rupsbanden niet alleen meer grip bieden, maar biedt u ook de mogelijkheid om de hoogwerker enigszins te kantelen als u op een helling staat. Dus vooral voor terreinen met hoogteverschillen is deze hoogwerker ideaal.

Specificaties van de knikarmhoogwerker rups

Op dit moment hebben we één type knikarmhoogwerker rups in ons assortiment. Deze hoogwerker kan 20,9 meter de hoogte in en kan 227 kilo dragen. De knikarmhoogwerker loopt op Diesel en heeft twee rupsbanden aan zowel de voorkant als de achterkant. Deze rupsbanden kunnen afzonderlijk van elkaar kantelen om zo de juiste stabiliteit te houden op oneffen ondergrond. Dankzij de knikarm kunt u zelfs naar beneden werken. Dan kunt u vanaf een hogere plek werken, zonder daarvoor de hoogwerker naar beneden te verrijden.

De prijs voor het huren van de knikarmhoogwerker rups is op aanvraag. U plaatst het hiervoor in uw reservering, waar u direct kunt aangeven voor welke datum of data u de hoogwerker nodig heeft en hoeveel u er nodig heeft. We komen dan zo snel mogelijk bij u terug met een reactie over de beschikbaarheid en de huurprijs.

Veiligheid

Werken in een hoogwerker brengt risico’s met zich mee en het is dan ook belangrijk dat u veiligheids- en voorzorgsmaatregelen treft. Bij alle machines en apparaten die u bij ons kunt huren ziet u met icoontjes aangegeven wat wij adviseren. Bij de knikhoogwerkers met rupsbanden raden wij in ieder geval aan om veiligheidshandschoenen, werk-/veiligheidskleding, een veiligheidshelm en valbeveiliging te dragen. Daarnaast is het belangrijk dat u goed en vrij zicht heeft over de omgeving van de hoogwerker. Dit zodat u niet met obstakels in aanraking komt.

Meer weten?

Als u nog meer wilt weten over de voordelen van een knikarmhoogwerker rups of een van de andere hoogwerkers van 123 Machineverhuur dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze experts zijn bereikbaar op werkdagen tussen 07.00 en 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 12.00 uur. Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar via 0800 – 53 53 123. Bent u van plan meerdere machines of apparaten tegelijk te huren? Dan raden we aan dit ook allemaal tegelijk aan te vragen.

Verhuur voor en door professionals!