Hoogwerkers

Knikarmhoogwerkers rups

Zoekt u een knikarmhoogwerker voor een ruw terrein? Dan is een knikarmhoogwerker rups ideaal! Niet elke knikarmhoogwerker is namelijk geschikt voor moeilijk begaanbare ondergronden of plekken waar een helling optreedt. De rupsbanden zorgen voor voldoende grip op de ondergrond en kunnen gekanteld worden om de knikarmhoogwerker recht en stabiel te houden. Bekijk ons aanbod om te zien welke knikarmhoogwerkers met rupsbanden u kunt huren bij 123Machineverhuur.

Zoek je een knikarmhoogwerker voor een ruw terrein? Dan is een knikarmhoogwerker rups ideaal. Niet elke knikarmhoogwerker is namelijk geschikt voor moeilijk begaanbare ondergronden of plekken waar een helling optreedt. De rupsbanden zorgen voor voldoende grip op de ondergrond en kunnen gekanteld worden om de knikarmhoogwerker recht en stabiel te houden. Bekijk ons aanbod om te zien welke knikarmhoogwerkers met rupsbanden je kunt huren bij 123 Machineverhuur.

Knikarmhoogwerker met rupsbanden

Een knikarmhoogwerker wordt vaak ingezet op plekken waar je minder ruimte hebt, maar wel de hoogte in moet voor werkzaamheden. Bovendien kun je dankzij de knikarm ook om bepaalde obstakels heen werken. Dus staan er bomen op het terrein, is er een afdakje of steekt er bijvoorbeeld een balkon uit het gebouw? Dan kun je daar gewoon langs met de knikarm.

Op ruwe en lastig begaanbare terreinen komt er nog een extra uitdaging bij kijken. Daarom hebben we de knikarmhoogwerker rups. Deze hoogwerker kan dankzij de inventieve rupsbanden niet alleen meer grip bieden, maar biedt je ook de mogelijkheid om de hoogwerker enigszins te kantelen als je op een helling staat. Dus vooral voor terreinen met hoogteverschillen is deze hoogwerker ideaal.

Specificaties van de knikarmhoogwerkers

Onze knikarmhoogwerker kan 20,9 meter de hoogte in en kan 227 kg dragen. De knikarmhoogwerker loopt op Diesel en heeft twee rupsbanden aan zowel de voorkant als de achterkant. Deze rupsbanden kunnen afzonderlijk van elkaar kantelen om zo de juiste stabiliteit te houden op oneffen ondergrond. Dankzij de knikarm kun je zelf naar beneden werken. Dan kun je vanaf een hogere plek werken, zonder daarvoor de hoogwerker naar beneden te verrijden.

De voordelen van een knikarmhoogwerker

Het gebruik van een knikarmhoogwerker biedt vele voordelen op het gebied van efficiëntie en flexibiliteit op de werkplek. Dankzij de knikarm kan de hoogwerker op plekken komen waar traditionele hoogwerkers niet kunnen komen. Met de knikarm kan je bovendien over obstakels heen werken, waardoor je veelzijdiger en efficiënter kan werken. Dit resulteert in tijdsbesparing en verhoogde productiviteit op de werkplaats. Daarnaast is de precisie en controle die een knikarmhoogwerker biedt, van onschatbare waarde. Vooral bij nauwkeurige taken op hoogte. Kortom, het huren van een knikarmhoogwerker betekent werken op hoogte op een slimme, efficiënte en veilige manier.

Veiligheid

Werken in een hoogwerker brengt risico’s met zich mee en het is dan ook belangrijk dat je veiligheids- en voorzorgsmaatregelen treft. Bij alle machines en apparaten die je bij ons huurt, zie je met icoontjes aangegeven wat wij adviseren. Bij de knikhoogwerkers met rupsbanden raden wij in ieder geval aan om veiligheidshandschoenen, werk-/veiligheidskleding, een veiligheidshelm en valbeveiliging te dragen. Daarnaast is het belangrijk dat je goed en vrij zicht hebt over de omgeving van de hoogwerker. Dit zodat je niet met obstakels in aanraking komt.

Knikarmhoogwerker huren bij 123 Machineverhuur

Wil je een knikarmhoogwerker huren? Dat kan gemakkelijk op onze website. Plaats de hoogwerker die je wilt huren in het winkelmandje, vul je gegevens in en bestel. Wij controleren vervolgens de datum waarop je het materiaal nodig hebt en bevestigen jouw reservering doorgaans binnen één werkdag.

Heb je nog vragen over het huren van een hoogwerker bij 123 Machineverhuur? Onze vakkundige specialisten staan voor je klaar. Je kunt ons doordeweeks bereiken tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag tussen 08.00 uur en 12.00 uur. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0800 - 53 53 123 of stuur een e-mail naar info@123machineverhuur.nl.

FAQ’s

Wat is een knikhoogwerker?

Een knikarmhoogwerker is een type hoogwerker met een knikbare arm die op meerdere punten scharniert. Hierdoor kan de arm in verschillende hoeken worden gepositioneerd, waardoor je gemakkelijk toegang krijgt tot moeilijk bereikbare plekken op hoogte. De knikarmhoogwerker biedt flexibiliteit en efficiëntie bij werkzaamheden in de bouw, industrie, evenementen en meer.

Wat kost het huren van een knikhoogwerker?

De huurprijs van een knikarmhoogwerker varieert afhankelijk van factoren zoals de duur van de huur. Voor een gedetailleerde prijsopgave kun je contact opnemen met onze specialisten.

Welke veiligheidsmaatregelen moet ik nemen bij het gebruik van een knikhoogwerker?

Bij het gebruik van een knikarmhoogwerker is veiligheid van groot belang. Zorg ervoor dat je altijd de juiste veiligheidsuitrusting draagt, zoals veiligheidshandschoenen, werk- of veiligheidskleding, een veiligheidshelm en valbeveiliging. Daarnaast is het belangrijk om de instructies van de fabrikant en de veiligheidsrichtlijnen op te volgen. Houd de omgeving van de hoogwerker vrij van obstakels en let goed op je werkomgeving tijdens het gebruik van de knikarmhoogwerker.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!