Elektrotechniek

Generatoren Hybride en SGG

Wilt u een tijdelijke stroomvoorziening realiseren? Dan biedt een hybride aggregaat een uitkomst voor u. Bij 123 Machineverhuur vindt u diverse te huren aggregaten, waaronder ook hybride aggregaten. Een hybride aggregaat is voorzien van zonnepanelen, waardoor u brandstof bespaard. Bekijk ons aanbod aggregaten Hybride en SGG en huur makkelijk een hybride aggregaat online.

Hybride aggregaat

Wanneer u kiest voor een van de hybride aggregaten met besparings gerichte installaties kan u ook in de bouwsector, tijdens evenementen of bij noodstroomvoorzieningen veel brandstof besparen. In plaats van enkel benzine- of diesel aggregaten te gebruiken kan er ook worden gekozen voor een combinatie van zonnepanelen en een regulier aggregaat met daarbij een backup. U vindt de hybride aggregaten bij 123 Machineverhuur.

Ons aanbod

Binnen ons aanbod vindt u het hybride aggregaat met verschillende vermogens. Hierdoor zijn deze stroomvoorzieningen geschikt voor diverse werkzaamheden, voor lichte tot zware machines. Wenst u advies voor het kiezen van het juiste hybride aggregaat of andere elektrotechniek? Neem gerust contact op met onze specialisten.

Hybride aggregaat bij 123 Machineverhuur

Reserveer nu een hybride aggregaat zodat u er zeker van bent dat deze beschikbaar is om de door u gewenste datum. Plaats het gewenste hybride aggregaat in uw winkelmand, vul uw persoonlijke gegevens in en reserveer deze online. Heeft u nog vragen over het hybride aggregaat of het huren van ander materieel en machines? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Bel of app naar 0800 – 5353123 en wij helpen u graag verder. Hiernaast kunt u ook mailen naar info@123machineverhuur.nl of vul even het contactformulier op onze website in, hierna nemen wij spoedig contact met u op.

 

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!