Hoogwerkers

Auto hoogwerkers

Afhankelijk van de totale hoogte die u wilt bereiken, kunt u kiezen uit autohoogwerkers met een bereik van 20 tot maar liefst 27 meter. Maak uw werkzaamheden eenvoudig en veilig met een gehuurde autohoogwerker van 123 Machineverhuur!

Een autohoogwerker huren kan de oplossing zijn voor de klus waar u op dit moment mee bezig bent. Dankzij het mobiele karakter van een autohoogwerker en het buitengewone gebruiksgemak is deze machine zeer geschikt voor werkzaamheden op iedere locatie. Maak een keuze tussen de verschillende varianten in ons assortiment en huur een autohoogwerker die geschikt is voor uw project.

Autohoogwerkers uit ons assortiment

Niet iedere locatie is geschikt voor eenzelfde type autohoogwerker. Zo is een autohoogwerker met knikarm bijvoorbeeld zeer geschikt voor werkzaamheden aan uw gevel omdat de knik in de arm van dit type autohoogwerker een kleinere hoek mogelijk maakt. Kortom, met een knikarm autohoogwerker kunt u werkzaamheden uitvoeren op hoogte waarbij uw totale werkoppervlakte beperkt is. Een autohoogwerker met telescooparm daarentegen is bij uitstek geschikt voor werkzaamheden op hoogte waarbij u alle ruimte heeft en geen rekening hoeft te houden met moeilijk werkbare hoeken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan snoeiwerkzaamheden, kabelreparatie en meer.

Om u zo goed mogelijk tegemoet te komen in uw werkzaamheden, biedt 123Machineverhuur autohoogwerkers met divers bereik. Zo kunt u kiezen uit een model met een maximale hoogte van 20 meter, 21 meter of 27 meter. Overweeg daarom bij een autohoogwerker huren de benodigde hoogte en de aard van de werkzaamheden die u van plan bent uit te voeren. Ook vindt u alle specificaties van het materiaal op de betreffende pagina’s, zodat u precies weet wat u huurt. Heeft u advies nodig? Onze specialisten adviseren u graag over de juiste keuze voor uw project.

De voordelen van een autohoogwerker huren

Wanneer u niet op regelmatige basis een autohoogwerker nodig heeft, is de aankoop van een dergelijke bouwmachine overbodig. De aanschaf van een autohoogwerker brengt namelijk aanzienlijke kosten met zich mee en betaalt zich niet uit wanneer u er slechts enkele keren per jaar gebruik van maakt. In dat geval is een autohoogwerker huren een stuk voordeliger. Daarnaast brengt de huur van een autohoogwerker de volgende voordelen met zich mee:

  • Snel en betaalbaar gebruik van professioneel materiaal
  • Veiligheid van het materiaal gegarandeerd
  • Enkel betalen voor wanneer u de autohoogwerker nodig heeft
  • Eenvoudig online geregeld

Autohoogwerker huren prijs

Wanneer u gebruikmaakt van onze autohoogwerker verhuur kunt u rekenen op scherpe prijzen op dag- of weekniveau. De kosten van een autohoogwerker huren exclusief BTW staan vermeld bij de desbetreffende hoogwerkers, of u kunt de prijs op aanvraag ontvangen. We berekenen snel wat uw totale huurbedrag wordt waardoor u direct weet waar u aan toe bent. Op die manier kunt u de huur van uw autohoogwerker meenemen in uw begroting en komt u niet voor verrassingen te staan.

Autohoogwerker huren bij 123Machineverhuur

Wilt u een autohoogwerker huren die uw werkzaamheden op hoogte snel mogelijk maakt? Selecteer dan de gewenste hoogwerker via de website van 123 Machineverhuur en reserveer een periode. U hoeft enkel uw persoonlijke gegevens in te vullen en uw reservering te bevestigen. Zodra we uw reservering binnen hebben, gaan we voor u aan de slag. Binnen 1 werkdag ontvangt u van ons een bevestiging van uw reservering tijdens de door u aangegeven periode.

Heeft u vragen over onze autohoogwerkers en de diverse mogelijkheden of wilt u meer weten over de huurvoorwaarden die wij hanteren? Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen zorgvuldig te beantwoorden. Neem contact op met onze klantenservice, dan staan we u graag te woord.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!