Liften & Hangbruggen

Krachtarmliften

Een krachtarmlift is een bijzonder handig hulpmiddel bij uw montagewerkzaamheden voor het heffen, neerlaten en voor het tot op de millimeter nauwkeurig plaatsen van balken en andere zware lasten. Met een krachtarmlift kunt u zonder problemen een zware stalen balk in de hoogte krijgen. Wilt u voor uw klus een krachtarmlift huren? Dan bent u bij 123 Machineverhuur aan het juiste adres! Bekijk ons aanbod krachtarmliften.

Ons aanbod krachtarmliften

Binnen ons aanbod vindt u een krachtarmlift met een maximaal hefvermogen van 600 kg. Doordat de krachtarmlift inklapbaar is, is deze zeer gemakkelijk te transporteren en daarnaast ook erg gebruiksvriendelijk. De hefhoogte van de krachtarmlift binnen ons aanbod is 1.10 – 2.75 meter. We raden u naast bovenstaande informatie gelezen te hebben, ook aan om de daadwerkelijke productspecificaties van de krachtarmlift te bekijken. Dit voorkomt misverstanden en zo weet u hiernaast precies wat voor krachtarmlift bij u geleverd wordt!

Krachtarmlift huren bij 123Machineverhuur

Wilt u voor uw volgende klus een krachtarmlift huren? Plaats de gewenste krachtarmlift in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op wanneer u zeker in het bezit wilt zijn van uw krachtarmlift. Vervolgens checken wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen. Is dit niet het geval? Dan bellen wij u met een ander voorstel! Voor grotere projecten of langere klussen is het voor ons vaak wat lastiger om alles te regelen. Houd hier dus rekening mee. Uiteraard is het ons streven om u te allen tijde te kunnen voorzien van een krachtarmlift, maar vooral voor de wat grotere projecten is dit soms wat lastig te realiseren. Uiteraard komen we altijd met een ander voorstel of een alternatief om u alsnog de voordelen van de krachtarmlift van 123Machineverhuur te bieden!

Vragen over een krachtarmlift?

Het kan zijn dat u vragen heeft over het huren van een krachtarmlift of een van onze andere liften en hangbruggen. Op onze website kunt u kijken of uw vraag op de ‘over ons’ pagina staat. Mocht dit niet het geval zijn, dan raden we u aan om het contactformulier in te vullen. Wij staan u namelijk zo spoedig mogelijk te woord om ervoor te zorgen dat eventuele vragen, opmerkingen of klachten snel verdwenen en uiteraard beantwoord zijn. Ook zijn we per mail of via 0800-5353123 te bereiken op maandag tot en met vrijdag van 7 tot 5 en op zaterdag van 8 tot 12. We voorzien u graag van advies, zodat u zeker bent dat u de juiste hulpmiddelen huurt voor tijdens uw werkzaamheden. Als u vragen, opmerkingen of eventuele klachten heeft, buigt het hele team vol professionals van 123Machineverhuur zich hierover. Dit doen we puur en alleen om u de beste service te garanderen en ons streven naar 100% klanttevredenheid te allen tijde na te komen.

Wat kost het huren van een dixie?

Bij 123 Machineverhuur huur je een dixie vanaf € 32,- per week. Hier zit een minimale huurperiode van 4 weken op. Wil je een dixie huren voor een dag, bijvoorbeeld voor een klein feestje? Dan bedraagt het € 87,50 per dag.

Wat is een dixie?

Een dixie is een mobiele toiletcabine. Deze wordt vaak op tijdelijke basis ingezet. Dixies komen bijvoorbeeld van pas op bouwplaatsen waar geen toiletten aanwezig zijn, bij verbouwingen van woningen waarbij het toilet niet gebruikt kan worden en bij evenementen.

Hoe breed is een dixie?

Over het algemeen is een dixie ongeveer 115 centimeter breed, 115 centimeter lang en 240 centimeter hoog. Dit biedt van binnen genoeg ruimte.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!