Liften & Hangbruggen

Goederenliften draai plateau

Een goederenlift huren? 123 Machineverhuur heeft allemaal apparatuur en materieel voor het werken op hoogte. Wij kunnen wel zeggen dat werken op hoogte ons specialisme is. We hebben allemaal machines die het werken op hoogte makkelijker maken en vooral ook veiliger. Een onderdeel daarvan is de bouwliftendivisie. We zetten onze specialisten in verticaal transport hiervoor in.

Bouwlift huren

Een bouwlift verhuren stopt voor ons niet bij het aanleveren van een goederenlift. De montage, het verplaatsen en de demontage van bouwliften nemen we u ook uit handen. Wij weten hoe het werkt en hebben hiervoor gekwalificeerde vakmannen in dienst. Zo weten we zeker dat u veilig op hoogte kunt werken en voorkomen we ongelukken. De bouwliften voldoen aan de norm NEN80 en hebben een typegoedkeuring. Onze bouwliften worden allemaal gekeurd door externe keuringsinstanties. Wilt u dus een bouwlift huren, doet dat veilig en met zekerheid bij 123 Machineverhuur. U plaatst de bouwlift in het winkelmandje op onze site, u geeft aan van wanneer tot wanneer u deze wilt gebruiken en wij zorgen dat, bij beschikbaarheid, de lift geplaatst wordt op de plek van bestemming.

Vragen over bouwliften?

Heeft u vragen over één van de bouwliften of andere liften en hangbruggen? U kunt ons op maandag t/m vrijdag bereiken tussen 07.00 en 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 12.00 uur. U kunt ons bellen op 0800-53 53 123 of mail naar info@123machineverhuur.nl. Onze klantenservice helpt u graag verder! Voor storingen zijn we 24/7 bereikbaar.

 

Verhuur voor en door professionals!