Hoogwerkers

Spinhoogwerkers

Voor sommige klussen zult u de hoogte in moeten en met onze spinhoogwerkers heeft u daarvoor de juiste voertuigen gevonden. De spinhoogwerkers zijn ideaal voor een klus zoals het schilderen van een gebouw, maar ook voor een hovenier kan het uitstekend van pas komen.

. De spinhoogwerkers kenmerken zich namelijk door de compacte manier waarop de hoogwerker zich dichtvouwt. Hierdoor is hij gemakkelijk te gebruiken in kleinere ruimtes. Bekijk hieronder ons aanbod en maak uw keuze.

Ons assortiment spinhoogwerkers

U vindt bij ons spinhoogwerkers in drie verschillende werkhoogtes: 14,70 meter, 15,70 meter en 20,10 meter. Bereken dus voor u een hoogwerker huurt alvast hoe ver u de hoogte in moet. Al onze spinhoogwerkers beschikken over non-marking rupsbanden en zijn met een afstandsbediening te besturen. Ze beschikken ook alle drie over een telescoop met jib mast. Voor de complete specificaties per hoogwerker kunt u terecht bij de productinformatie. Daar ziet u onder andere de exacte afmetingen van de hoogwerker en de werkbak.

U huurt al een spinhoogwerker bij 123 Machineverhuur vanaf €315,- per dag of €860,- per week. Per spinhoogwerker staan de exacte kosten aangegeven. Dit betreft kosten exclusief btw.

Waarom een spinhoogwerker?

Er zijn diverse soorten hoogwerkers en elk heeft zo zijn eigen kenmerken en voordelen, zo ook de spinhoogwerker. Zoals gezegd zijn ze vooral populair bij klussen in en om een woning, zoals het schilderen of hovenierswerk. Ook voor het glazenwassen is het erg geschikt. U kunt er voldoende mee de hoogte in, kunt gemakkelijk materiaal mee naar boven nemen en het is een compacte hoogwerker die u eenvoudig kunt verplaatsen.

Veilig werken op hoogte

Werken op een spinhoogwerker betekent werken op hoogte, een val kan dus vervelende gevolgen hebben. Het is daarom zeker aan te raden valbeveiliging te dragen als u aan het werk bent op een hoogwerker. Onze hoogste spinhoogwerker komt immers boven de 20 meter hoogte en hoewel het niet verplicht is valbeveiliging te dragen is dit wel zeer verstandig. Het kan daarnaast ook verstandig zijn beschermende kleding te dragen zoals een veiligheidshelm, veiligheidshandschoenen en veiligheidsschoenen. Afhankelijk van de aard van uw klus natuurlijk.

Spinhoogwerker huren

Als u weet welke spinhoogwerker u wilt huren dan kunt u die in uw winkelmandje plaatsen. Daar kunt u aangeven op welke datum of data u de spinhoogwerker nodig heeft. Wij zullen u dan zo snel mogelijk op de hoogte brengen over de beschikbaarheid. Mocht de spinhoogwerker onverhoopt niet beschikbaar zijn op de door u opgegeven dagen, dan zullen we met u meedenken over een alternatief. Als u huurt bij 123 Machineverhuur profiteert u van onze uitgebreide, jonge en duurzame vloot en de kennis en kunde van onze professionals.

Advies nodig?

Er zijn nog meer hoogwerkers te huur bij 123 Machineverhuur, dus we kunnen ons voorstellen dat u niet goed weet welke hoogwerker het meest geschikt is voor uw klus. Neem dan contact op met onze professionals, zij helpen u graag verder. U kunt ze bereiken op werkdagen tussen 7.00 en 17.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 12.00 uur.

Verhuur voor en door professionals!