Hoogwerkers

Spinhoogwerkers

Staat u een klus op hoogte te wachten die lastig te bereiken is zonder hulpmiddelen? De spinhoogwerkers van 123 Machineverhuur zullen u uit de brand helpen. Spinhoogwerkers zijn ideaal voor een klus zoals het schilderen van een gebouw, maar ook voor een hovenier die hoge gewassen moet snoeien komt dit type hoogwerker uitstekend van pas.

Onze te huren spinhoogwerkers kenmerken zich door de compacte manier waarop de hoogwerker zich dichtvouwt. Hierdoor is hij gemakkelijk te gebruiken in vertrekken waar de ruimte beperkter is dan elders. Bekijk hieronder ons aanbod en kom één van onze spinhoogwerkers huren.

Waarom een spinhoogwerker?

Waarom men voor een spinhoogwerker komt huren en niet voor een ander type hoogwerker kiest, hangt hoofdzakelijk samen met het type werkzaamheden die u ermee wilt uitvoeren. Spinhoogwerkers zijn vooral populair bij klussen die in en om een woning plaatsvinden, zoals het schilderen of hovenierswerk. Maar ook als u eigenaar bent van een glazenwasbedrijf en de ramen van hoge appartementencomplexen moet reinigen, komt een spinhoogwerker tot zijn recht. U kunt er voldoende mee de hoogte in, materiaal mee naar boven nemen en het is een compacte hoogwerker die u eenvoudig verplaatst. Bouwwerkzaamheden of onderhoud aan daken zijn andere voorbeelden van bezigheden waarom deze hoogwerker het beste bij jou past.

Kenmerken van de spin lift

Ons assortiment van te huren spinlift bestaat uit drie verschillende varianten, die stuk voor stuk hun eigen werkhoogte hebben (14,70 meter, 15,70 meter en 20,10 meter). Van tevoren is het dus verstandig om te berekenen hoe ver u de hoogte in moet, zodat u altijd een exemplaar huurt die genadeloos aansluit op uw situatie.

Al onze spinhoogwerkers beschikken over non-marking rupsbanden en zijn met een afstandsbediening te besturen. Dit bedieningspaneel bestaat uit diverse hendels waarmee u de machine een richting op laat gaan. Bovendien oefent u invloed uit op het aantal toeren van de hoogwerker, het type motor dat gebruikt wordt en is er een haak waarmee u zichzelf vast kunt maken aan de hoogwerker. Daarnaast beschikt elke hoogwerker over een telescoop met jib mast. Voor de complete specificaties per hoogwerker kunt u terecht bij de productinformatie. Daar ziet u onder andere de exacte afmetingen van de hoogwerker en de werkbak staan. Voor overige vragen rondom het huren van een spinlift, kunt u terecht bij onze klantenservice.

Kosten spinhoogwerker huren

U kunt al een spinhoogwerker huren bij 123 Machineverhuur vanaf €355,- per dag of €910,- per week. Om de exacte kosten te weten, raden we u aan om de exacte kosten per product goed onder de loep te nemen. Let hierbij op dat de kosten exclusief btw zijn.

Als u weet welke spinhoogwerker u wilt huren, dan kunt u deze in uw winkelmandje plaatsen. Daar geeft u aan op welke data u de spinhoogwerker nodig heeft, waarna wij u zo snel mogelijk op de hoogte brengen over de beschikbaarheid. Mocht de spinhoogwerker onverhoopt niet beschikbaar zijn op de door u opgegeven dagen, dan zullen we met u meedenken over een alternatief. Als u huurt bij 123 Machineverhuur profiteert u van onze uitgebreide en duurzame vloot en de kennis en kunde van onze professionals.

Veilig op hoogte werken met de spiderhoogwerker

Werken op een spiderhoogwerker staat gelijk aan werken op hoogte, waardoor een val vervelende gevolgen kan hebben. Het is daarom zeker aan te raden valbeveiliging te dragen nadat u een spiderhoogwerken heeft gehuurd bij 123 Machineverhuur. Onze hoogste spinhoogwerker komt immers boven de 20 meter hoogte en hoewel het niet verplicht is valbeveiliging te dragen is dit wel zeer verstandig. Het kan daarnaast ook verstandig zijn beschermende kleding te dragen zoals een veiligheidshelm, veiligheidshandschoenen en veiligheidsschoenen. Uiteraard is dit afhankelijk van de aard van uw klus!

Advies nodig over de hoogwerker spin

Naast de hoogwerker spin, zijn er ook nog andere hoogwerkers te huur bij 123 Machineverhuur. We kunnen ons voorstellen dat u niet altijd goed weet welke hoogwerkerhet meest geschikt is voor uw klus. Neem dan contact op met onze professionals, zij helpen u graag verder. U kunt ze bereiken op werkdagen tussen 7.00 en 17.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 12.00 uur.

Wat kost het huren van een dixie?

Bij 123 Machineverhuur huur je een dixie vanaf € 32,- per week. Hier zit een minimale huurperiode van 4 weken op. Wil je een dixie huren voor een dag, bijvoorbeeld voor een klein feestje? Dan bedraagt het € 87,50 per dag.

Wat is een dixie?

Een dixie is een mobiele toiletcabine. Deze wordt vaak op tijdelijke basis ingezet. Dixies komen bijvoorbeeld van pas op bouwplaatsen waar geen toiletten aanwezig zijn, bij verbouwingen van woningen waarbij het toilet niet gebruikt kan worden en bij evenementen.

Hoe breed is een dixie?

Over het algemeen is een dixie ongeveer 115 centimeter breed, 115 centimeter lang en 240 centimeter hoog. Dit biedt van binnen genoeg ruimte.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!