Liften & Hangbruggen

Pannenliften

Heeft u een klus op het dak? Bij 123 Machineverhuur huurt u gemakkelijk via de website een pannenlift. Met een pannenlift transporteert u snel en veilig verschillende bouwmaterialen, afbraakmaterialen en dakdekkersbenodigdheden naar het dak. Bekijk ons aanbod hieronder!

Hijs eenvoudig uw dakpannen naar boven

Om u het dakdekken wat makkelijker te maken biedt de pannenlift u de mogelijkheid om eenvoudig dakpannen en andere materialen het dak op te hijsen, of juist weer naar beneden te transporteren. Dit scheelt u tillen en vermindert de kans dat er dakpannen naar beneden vallen. U plaatst de pannenlift schuin tegen uw dak aan en bedient ‘m vervolgens zodat hij in de juist richting beweegt. Let wel op dat u er niet teveel of te zware spullen oplegt.

Pannenlift huren

In ons aanbod vindt u een pannenlift 230 Volt van het merk Geda, vervaardigd uit aluminium. Deze pannenlift heeft een hoogte van maximaal 11,5 meter en een hefvermogen van maximaal 200 kg. Onze professionele pannenlift is een bijzonder licht en flexibel transportmiddel, om verschillende materialen zoals bijvoorbeeld dakpannen en dakleer te transporteren naar het dak. Als u de pannenlift graag zou gebruiken bij uw klus of klussen op het dak, plaats de pannenlift dan in uw winkelmandje en geef de gewenste huurdatum op. Wij laten u vervolgens binnen 24 uur weten of de pannenlift op de gewenste dag(en) beschikbaar is. Mocht dat niet zo zijn dan doen we u een voorstel voor een andere datum.

Werken op het dak

Als u eenmalig op het dak aan het werk gaan kan het zijn dat u meer dan alleen een pannenlift moet huren. Gelukkig kunt u bij 123 Machineverhuur ook terecht voor andere benodigdheden om op het dak te werken. Neem daarvoor een kijkje tussen ons volledige aanbod of vraag onze specialisten om advies. Als u meer nodig heeft kunt dat dan allemaal tegelijk huren, zodat u ook zeker weet dat alles soepel zal gaan verlopen.

Let op de veiligheid

Omdat u op hoogte werkt en met zware materialen raden we u aan om onze veiligheidsadviezen in acht te nemen en sowieso goed op te letten. Bij het gebruik van een pannenlift raden we u aan in ieder geval een helm, veiligheidsschoenen en veiligheidshandschoenen te dragen. Volg daarnaast ook altijd de voorschriften die er gelden op de plek waar u werkt. Daarmee waarborgt u uw eigen veiligheid en die van anderen op de bouwplaats.

Vragen over de pannenlift?

Heeft u nog vragen over het aanbod liften en hangbruggen of de pannenlift? Stel ze gerust aan ons. Op onze klantenservice zitten iedere werkdag én iedere zaterdagochtend mensen met kennis van de machines en het materieel dat we verhuren. Heeft u dus een vraag of een opmerking over onze te huren producten, over het vervoer of over het bestelproces, dan zijn we goed bereikbaar. Doordeweeks tussen 07.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur zijn we zowel telefonisch (0800-5353123) als per mail (info@123machineverhuur.nl) te bereiken. U kunt er daarnaast voor kiezen om het contactformulier op onze website in te vullen, we reageren daar dan zo snel mogelijk op.

Verhuur voor en door professionals!