Reinigingsmachines

Rioolreininging machines

Pas als uw toilet of riool verstopt raakt, merkt u hoe afhankelijk u bent van deze eerste levensbehoefte. Met de rioolreinigingsmachines van 123 Machineverhuur, maakt u het riool vrij van vastzittende delen, zodat uitwerpselen weer vrije doortocht krijgen. Onze rioolreinigingsmachines zijn uitgerust met een speciale uitrusting, zodat u het apparaat ook in uw eentje van A naar B kunt brengen.

Rioolreinigingsmachines zijn bij 123 Machineverhuur al verkrijgbaar vanaf €150,00 per dag. Duurt de verhuurperiode één week? Dan rekenen we een tarief van €450,00. Heeft u interesse in het huren van één van onze rioolreinigingsmachines? Neem onderstaande informatie dan goed door!

Rioolreiniger van 123 Machineverhuur

De rioolreiniger die we bij 123 Machineverhuur opgenomen hebben in ons assortiment, is de MX Fuel Rioolreinigingsmachine met Powertredz. Dit type reiniger is afkomstig van het merk Milwaukee Tool en is een krachtige machine. Het apparaat is vermogend genoeg om verstoppingen tot maximaal 60 meter te verwijderen, mede dankzij de spiralen die zijn opgenomen in de kanalen.

De trommel waar deze rioolreiniger een beroep op doet, loopt op een accu (die u er apart bij dient te huren). Uniek hieraan is dat dit de eerste trommel ooit is die gebruikmaakt van een accu. Ter bevordering van de veiligheid heeft de fabrikant een antislip pedaal geïntegreerd, zodat de snelheid van de trommel drastisch teruggebracht kan worden in geval van nood. Bij de huur worden twee verschillende kabels meegeleverd. Kies de kabel die het beste bij uw situatie past.

Waarom een riool reinigen?

Het reinigen van het riool heeft een belangrijke functie. Een riool dat vol vuilresten zit, kan lekkage of schade veroorzaken in het riool. Daarnaast kan het te laat schoonmaken van het riool ervoor zorgen dat er stankoverlast ontstaat en dit is niet bevorderlijk voor de geur in huis. Door tijdig een rioolreinigingsmachine te huren bij 123 Machineverhuur, voorkomt u dit soort vervelende problemen in huis.

Preventieve handelingen die u op voorhand kunt verrichten, is het regelmatig reinigen van het riool met soda. Daarnaast helpt het ook om de sifon regelmatig schoon te maken.

Rioolreinigingsmachine huren?

De aanschaf van een rioolreinigingsmachine kan behoorlijk in de papieren lopen. Mede daarom is het een stuk aantrekkelijker om er één te huren. Onze rioolreinigingsmachine beschikt over een ONE KEY-integratie, waarmee u in staat bent om het apparaat van een afstandje te vergrendelen. Daarnaast staan onze rioolreinigingsmachines bekend om de grote trommelcapaciteit en de afsluitbaarheid ervan, zodat de gebruiker maximaal beschermd wordt tijdens het gebruik.

Het apparaat heeft een onbelast toerental van 200, terwijl de machine een vermogen heeft van 75 à 200 mm. Bovendien heeft het apparaat een automatische veerinvoer en zijn de diameter en lengte respectievelijk 20 mm en 23 meter.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!