Grondverzet

Bobcat schrankladers

Werkgemak en een veilige omgeving creëert u door het gebruik van de juiste machines. Bobcat is dan ook een gerenommeerd merk. De Bobcat Schranklader is in het leven geroepen om wendbaar en flexibel te kunnen werken in compacte ruimtes en zijn dus voor veel toepassingen inzetbaar. U huurt er gemakkelijk één via onze site. Bekijk het aanbod hieronder.

Bobcat Schranklader

Voor veel toepassingen is de Bobcat schranklader inzetbaar door zijn compactheid als machine, maar ook door de kleine draaicirkel. De kleine draaicirkel is te danken aan de bediening die mogelijk is met twee hendels: de ene om de lader van boven naar beneden te kunnen bedienen en de ander om van links naar rechts te kunnen sturen. De schranklader is inzetbaar in stallen, op maneges, bij interne sloopwerkzaamheden, bij werkzaamheden op hoogte en bij het betreden van smalle en kleine doorgangen.

Verschillende modellen en groottes

U vindt in ons assortiment diverse schrankladers met elk hun eigen specificaties en kenmerken. Ze lopen in ieder geval allemaal op diesel, dus u weet welke brandstof u moet gebruiken. Verder is het compleet afhankelijk van uw klus welke schranklader de beste keus is. De smalste is 91 centimeter breed en kan dus door een deur. De grootste is 188 centimeter breed en meer dan 2 meter hoog. U kunt hiervoor ook advies inwinnen bij onze specialisten. U neemt eenvoudig contact met ze op voor al uw vragen, zij helpen u dan graag verder.

Snelheden

De meeste schrankladers zijn uitgerust met twee snelheden. De maximale snelheid van de Bobcat Schrankladers verschilt per model. Dit varieert van een maximale snelheid van 9,8 kilometer per uur tot een maximale snelheid van 19,8 kilometer per uur. Let hierbij altijd wel op de veiligheid van uzelf en omstanders.

Aanbouwdelen

De schrankladers worden met een standaard bak geleverd. De inhoud daarvan vindt u in de productinformatie van de door u te huren schranklader. Op onze website vindt u daarnaast ook grotere bakken die u als aanbouwdeel kunt huren. U kunt ook andere aanbouwdelen huren die u gemakkelijk aan de Bobcat bevestigt. Kijk daarvoor bij de Bobcat aanbouwdelen op onze website. Bij de productinformatie van de aanbouwdelen vindt u de mogelijkheden, zodat u weet welk deel aan welke schranklader gekoppeld kan worden.

Veiligheid

Bij 123 Machineverhuur staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom adviseren we bij het gebruik van onze machine de juiste veiligheidsmaatregelen te treffen en goede veiligheidskleding te dragen. Bij het gebruik van onze schrankladers adviseren wij u om veiligheidsschoenen en veiligheidshandschoenen te dragen. U ziet bij al onze te huren producten en machines icoontjes met daarin de benodigde veiligheidsmaatregelen. Houd u daarnaast ook altijd aan de geldende maatregelen op de bouwplaats.

Een schranklader huren

Een Bobcat Schranklader huurt u gemakkelijk via 123 Machineverhuur. Heeft u de juiste Bobcat machine gevonden? U plaatst de gewenste Schranklader in uw winkelmandje en geeft daar de datum aan wanneer u het nodig heeft en tot wanneer u het materiaal wilt huren. Wij kijken vervolgens of de het artikel dan ook beschikbaar is en laten u binnen 24 uur weten of de reservering bevestigd is. De Bobcat komen we vervolgens op het opgegeven adres op de afgesproken tijd leveren. Als u besluit ook aanbouwdelen te huren is het verstandig dit gelijktijdig aan te vragen.

Contact en meer informatie

Heeft u een vraag over het huren van een Bobcat Schranklader, bel ons dan op 0800-53 53 123 of mail naar info@123machineverhuur.nl en neem contact met ons op. U kunt daar ook terecht voor meer vragen over de machines zelf. Onze specialisten zijn goed op de hoogte van de machines die we verhuren en kunnen u dus ook adviseren in de machines die geschikt zijn voor uw klus.

Verhuur voor en door professionals!