Grondverzet

Bobcat schrankladers

Werkgemak en een veilige omgeving creëert u door het gebruik van de juiste machines. Bobcat schrankladers zijn van dat soort hulpmiddelen. De Bobcat Schranklader is in het leven geroepen om wendbaar en flexibel te kunnen werken in compacte ruimtes en zijn dus voor veel toepassingen inzetbaar. U huurt Bobcat schrankladers gemakkelijk via onze site. Bekijk het aanbod hieronder!

Bobcat huren

Staat u een uiteenlopende klus te wachten? Kom dan een bobcat huren bij 123 Machineverhuur. Voor veel toepassingen is de Bobcat schranklader inzetbaar door zijn compactheid als machine, maar ook door de kleine draaicirkel. De kleine draaicirkel is te danken aan de bediening die mogelijk is met twee hendels: de ene om de lader van boven naar beneden te kunnen bedienen en de ander om van links naar rechts te kunnen sturen. De schranklader is inzetbaar in stallen, op maneges, bij interne sloopwerkzaamheden, bij werkzaamheden op hoogte en bij het betreden van smalle en kleine doorgangen.

Verschillende modellen en groottes

U vindt in ons assortiment diverse schrankladers met elk hun eigen specificaties en kenmerken. Ze lopen in ieder geval allemaal op diesel, dus u hoeft niet te twijfelen over het type brandstof dat u moet gebruiken. Verder is het compleet afhankelijk van uw klus welke schranklader de beste keus is. Hieronder lichten we de diverse varianten voor u uit, waarbij we het voornaamste kenmerk benoemen:

  • S70: De S70 is de meest smalle Bobcat uit het assortiment van 123 Machineverhuur en daardoor ook het goedkoopst.
  • S100: De S100 is een ‘gemiddeld’ exemplaar dat altijd met een bak van maar liefst 300 liter komt.
  • S450: De S450 wordt vaak gekozen als er sprake is van krapte op de werkplek, maar er wel werkzaamheden verricht moeten worden.
  • S510: Is er sprake van veel grond dat verzet moet worden? De S510 Bobcat schranklader is dan een logische keuze.
  • S550: Dit type is zo sterk, dat hij dwars over muren heen kan walsen.
  • S570: De S570 kan rijsnelheden van wel 17,3 km per uur bereiken en is nauwkeurig te besturen in kleinere ruimtes.
  • S590: De S590 is vergelijkbaar met de voorgaande opties, maar heeft ook nog een SJC (Selectable Joystick Control).
  • S630: De 630 is wat langzamer dan de meeste voertuigen (11,4 km per uur), maar is wel uit te breiden met een hoop andere features.
  • S76: De S76 is met zijn 3261 kilogram één van de zwaardere voertuigen die we hebben.
  • S770: De S770 is onze meest complete machine en beschikt over alles wat je nodig hebt als je werkt met een Bobcat schranklader

Snelheden

De meeste schrankladers zijn uitgerust met twee snelheden. De maximale snelheid van de Bobcat Schrankladers verschilt per model. Dit varieert van een maximale snelheid van 9,8 kilometer per uur tot een maximale snelheid van 19,8 kilometer per uur. Let hierbij altijd wel op de veiligheid van uzelf en omstanders.

Aanbouwdelen

De schrankladers worden met een standaard bak geleverd. De inhoud daarvan vindt u in de productinformatie van de door u te huren schranklader. Op onze website vindt u daarnaast ook grotere bakken die u als aanbouwdeel kunt huren. U kunt ook andere aanbouwdelen huren die u gemakkelijk aan de Bobcat bevestigt. Kijk daarvoor bij de Bobcat aanbouwdelen op onze website. Bij de productinformatie van de aanbouwdelen vindt u de mogelijkheden, zodat u weet welk deel aan welke schranklader gekoppeld kan worden.

Veiligheid

Bij 123 Machineverhuur staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom adviseren we bij het gebruik van onze machine de juiste veiligheidsmaatregelen te treffen en goede veiligheidskleding te dragen. Bij het gebruik van onze schrankladers adviseren wij u om veiligheidsschoenen en veiligheidshandschoenen te dragen. U ziet bij al onze te huren producten en machines icoontjes met daarin de benodigde veiligheidsmaatregelen. Houd u daarnaast ook altijd aan de geldende maatregelen op de bouwplaats.

Een schranklader huren

Een Bobcat Schranklader huurt u gemakkelijk via 123 Machineverhuur. Heeft u de juiste Bobcat machine gevonden? U plaatst de gewenste Schranklader in uw winkelmandje en geeft daar de datum aan wanneer u het nodig heeft en tot wanneer u het materiaal wilt huren. Wij kijken vervolgens of de het artikel dan ook beschikbaar is en laten u binnen 24 uur weten of de reservering bevestigd is. De Bobcat komen we vervolgens op het opgegeven adres op de afgesproken tijd leveren. Als u besluit ook aanbouwdelen of ander grondverzet te huren is het verstandig dit gelijktijdig aan te vragen.

Contact en meer informatie

Heeft u een vraag over het huren van een Bobcat Schranklader, bel ons dan op 0800-53 53 123 of mail naar info@123machineverhuur.nl en neem contact met ons op. U kunt daar ook terecht voor meer vragen over de machines zelf. Onze specialisten zijn goed op de hoogte van de machines die we verhuren en kunnen u dus ook adviseren in de machines die geschikt zijn voor uw klus.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!