Aanhangwagens & transportmiddelen

Fietsen

Bent u horecaondernemer en wilt u tijdelijk gebruikmaken van de mogelijkheid om uw maaltijden zonder tussenpartij te kunnen bezorgen? Of wilt u uw gereedschap in de stad snel van A naar B verplaatsen? Dan is een bezorgfiets huren de juiste keuze.

Op die manier ontdekt u namelijk of deze strategie uw bedrijf ten goede komt zonder direct vast te zitten aan de aanschaf van uw eigen bezorgfietsen. Daarnaast biedt een bezorgfiets enkele voordelen die u bij een bestelauto of -bus niet heeft, zoals de wendbaarheid en mogelijkheid om in een stad snel op de plek van bestemming te komen zonder parkeerkosten. Ontdek de mogelijkheden van het huren van een bezorgfiets en reserveer uw bezorgfiets vandaag nog!

Waarom een bezorgfiets huren?

Het is niet voor niets dat steeds meer horecaondernemers besluiten de bezorging van maaltijden voor eigen rekening te nemen en geen gebruik meer te maken van een tussenpartij. De commissie die u als ondernemer afdraagt aan dergelijke partijen kan zodanig hoog zijn dat de meerwaarde van deze strategie al gauw teniet wordt gedaan. In plaats van de bezorging van uw maaltijden helemaal in de ban te doen of een alternatief te zoeken in de vorm van een bestelbus, kan een bezorgfiets huren de oplossing zijn. Op die manier ontdekt u namelijk of deze vorm van bezorging u bevalt en of dit uit kan voor uw onderneming. Bovendien kunt u als ondernemer ook andere zaken snel vervoeren, zoals gereedschap of klein materiaal. Ideaal wanneer u werkt aan een project op fietsafstand. U hoeft met een huurfiets niet direct een bezorgfiets aan te schaffen maar maakt wel kennis met de grote voordelen van dit transportmiddel.

Bevalt de bezorgfiets u goed? Dan kunt u altijd nog overstappen op de aanschaf van uw eigen model. Het is echter ook mogelijk om uw bezorgfietsen te blijven huren. De huurtarieven zijn namelijk overzichtelijk en aanzienlijk lager dan wanneer u op dit moment nieuwe bezorgfietsen moet aanschaffen.

Prijs van een bezorgfiets huren

Een bezorgfiets huren via 123Machineverhuur kan al vanaf €35,- per week exclusief BTW. We zorgen ervoor dat uw fiets(en) in perfecte staat is zodat u geen omkijken heeft naar onderhoud en altijd veilig de weg op kunt. De bezorgfiets is voorzien van een krat waardoor u eenvoudig kleine gereedschappen of andere zaken mee kunt nemen naar uw bestemming.

Het grote voordeel van een bezorgfiets is bovendien dat u geen aanvullende kosten heeft in de vorm van brandstof. Dit maakt de bezorgfiets tot duurzaam alternatief voor bestelwagens, waarbij u inlevert op ruimte maar zeker niet op gemak!

Fiets huren bij 123Machineverhuur

Bent u geïnteresseerd in de huur van een bezorgfiets van 123Machineverhuur en wilt u een bepaalde periode reserveren? Dit doet u eenvoudig via onze website. Laat uw gegevens achter en reserveer de dagen waarop u een bezorgfiets tot uw beschikking wilt hebben, dan gaan wij voor u aan de slag! Binnen 1 werkdag ontvangt u van ons een bevestiging van uw reservering en laten we u weten of uw gewenste huurperiode akkoord is.

Heeft u vragen over onze bezorgfietsen en de diverse mogelijkheden of wilt u meer weten over de huurvoorwaarden die wij hanteren? Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen zorgvuldig te beantwoorden. Neem contact op met onze klantenservice, dan helpen we u verder.

Wat kost het huren van een dixie?

Bij 123 Machineverhuur huur je een dixie vanaf € 32,- per week. Hier zit een minimale huurperiode van 4 weken op. Wil je een dixie huren voor een dag, bijvoorbeeld voor een klein feestje? Dan bedraagt het € 87,50 per dag.

Wat is een dixie?

Een dixie is een mobiele toiletcabine. Deze wordt vaak op tijdelijke basis ingezet. Dixies komen bijvoorbeeld van pas op bouwplaatsen waar geen toiletten aanwezig zijn, bij verbouwingen van woningen waarbij het toilet niet gebruikt kan worden en bij evenementen.

Hoe breed is een dixie?

Over het algemeen is een dixie ongeveer 115 centimeter breed, 115 centimeter lang en 240 centimeter hoog. Dit biedt van binnen genoeg ruimte.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!