Liften & Hangbruggen

Hangbruggen

Bent u op zoek naar een hangbrug of een lift? Bij 123 Machineverhuur vindt u verschillende liften en hangbruggen voor diverse werkzaamheden. Van een gipsplaatlift tot een goederenlift en een hangbrug tot een ladderlift. Bekijk op onze website ons ruime assortiment hangbruggen en liften en vind een hangbrug of lift voor uw klussen in de hoogte!

Hangbrug huren

Met een hangbrug van 123 Machineverhuur kunt u veilig in de hoogte werken, ideaal voor als er een schilderklus of een onderhoudsklus op de agenda staat. Wanneer u in de hoogte werkt is een hangbrug onmisbaar. U kunt montagewerk in de hoogte gemakkelijk uitvoeren vanaf een hangbrug. Ook voor dakbalken ten behoeve van takels en accessoires dakbalken bent u bij 123 Machineverhuur aan het juiste adres.

In de hoogte werken

Moet u binnenkort voor een klus in de hoogte werken? Dan kan naast ons aanbod hangbruggen, ons aanbod liften interessant zijn voor u. Op onze website vindt u onder andere gipsplatenliften, goederenliften, kanalenliften, krachtarmliften, ladderliften en meer. Voor iedere klus in de hoogte bieden wij een passende lift of hangbrug aan.

Een hangbrug huren bij 123 Machineverhuur

Wilt u een hangbrug huren voor een klus? Plaatst dan de gewenste hangbrug in uw winkelmand en geef de gewenste reserveringsperiode door. Wij zullen dan voor u kijken of dat we een hangbrug beschikbaar gedurende deze periode. In het geval de hangbrug niet beschikbaar is kijken we graag met u naar een passende oplossing. We nemen binnen 24 uur contact met u op over uw reservering. U kunt een hangbrug huren bij een van onze vestigingen in de buurt.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het plaatsen van uw bestelling of wilt u graag meer weten over één van onze liften en hangbruggen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze vakspecialisten adviseren u graag over de mogelijkheden. We zijn doordeweeks goed bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur. U kunt ons bellen via 0800-53 53 123 of mailen naar info@123machineverhuur.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!