Verreikers & heftrucks

Heftrucks accessoires

Beklijft u het gevoel dat u momenteel niet het maximale uit uw heftruck haalt? Neem dan een kijkje tussen de heftrucks accessoires van 123 Machineverhuur. Doordat er vaak verschillende varianten van de heftruck gebruikt worden, is er vaak een hulpmiddel nodig om daadwerkelijk profijt te hebben van de truck.

In combinatie met diverse heftrucks accessoires, is de heftruck voor nog meer werkzaamheden in te zetten. Daar plukt u de vruchten van!

Bent u op zoek naar heftrucks accessoires? Dan is 123 Machineverhuur de verhuurpartij waar u zijn moet. Bekijk ons aanbod en huur de diverse toebehoren gemakkelijk online, zodat wij kunnen bekijken of er ruimte is op de gewenste data.

De functie van de heftruck mast

De heftruck mast is één van de heftrucks accessoires die klaar staan in ons magazijn om opgepikt te worden door u. Dit element komt van pas als u uw heftruck als hijsmachine wilt gebruiken. De JIB-mast, zoals de heftruck mast ook wel genoemd wordt, is een accessoire die zijn bijdrage levert aan een makkelijker werkproces. Deze mast is uitschuifbaar van 2,3 meter tot 3,3 meter en beschikt over een maximale capaciteit van 1500 à 2150 kilogram. U plaatst de masten op de zogenoemde lepels van de heftruck.

De kantelbak heftruck uitgelegd

Heeft u voor langere tijd een afvalbak nodig gedurende uw werkzaamheden? Een kantelbak voor heftruck is dan een geschikt heftruck accessoire. De kantelbak voor de heftruck heeft dusdanig veel volume, dat het plaatsbiedt aan grotere stukken afval of gestort afval. Hierbij kunt u denken aan bouw- of sloopafval, maar ook stukken grond die onbruikbaar geworden zijn.

Wanneer de kantelbak voor de heftruck voldoende gevuld is. pakt u deze op en kantelt het boven een grotere container. Indien de lepels van uw heftruck niet lang genoeg zijn, maakt u gebruik van de verlenglepels. Deze zijn afzonderlijk te huur bij 123 Machineverhuur. Verlenglepels zijn al verkrijgbaar vanaf €15,00 per dag.

Heftruck accessoires huren

Heeft u de geschikte toebehoren gevonden voor uw voertuig? Kom dan uw heftruck accessoires huren bij 123 Machineverhuur. Reserveer deze snel via de website, zodat u er zeker van bent dat u deze kunt gebruiken op de gewenste datum. Plaats het gewenste accessoire in uw winkelmand, vul uw persoonlijke gegevens in en reserveer deze online. Wilt u meer weten over ons aanbod of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Bel of app naar 0800 – 5353123 en wij helpen u graag verder. Hiernaast kunt u ook mailen naar info@123machineverhuur.nl of vul even het contactformulier op onze website in, hierna nemen wij spoedig contact met u op.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!