Verreikers & heftrucks

Heftrucks accessoires

Om de materialen gemakkelijk te vervoeren van A naar B worden er vaak verschillende varianten van een heftruck gebruikt. In combinatie met diverse accessoires is de heftruck voor nog meer werkzaamheden in te zetten. Bent u op zoek naar heftruck accessoires? Dan bent u bij 123 Machineverhuur aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod en huur de diverse accessoires gemakkelijk online.

Diverse heftruck accessoires

Afhankelijk van uw werkzaamheden vindt u bij 123 Machineverhuur verschillende te huren accessoires voor uw heftruck. Wanneer u uw heftruck als hijsmechanisme wilt gebruiken is het verstandig om de jib-mast als accessoire te gebruiken. Een heftruck in combinatie met kantelbak is geschikt wanneer u voor langere tijd een afvalbak nodig hebt voor grotere stukken afval, of los gestort afval. Denk hierbij aan bouw of sloopafval of grond. Wanneer de bak gevuld is kunt u eenvoudig met de kantelbak heftruck deze oppakken en kantelen boven een grotere container. Zijn de lepels van uw heftruck niet lang genoeg? Dan kunt u gebruik maken van de verlenglepels.

Heftruck accessoires huren

Heeft u de geschikte heftruck accessoires gevonden? Reserveer deze dan nu alvast zodat u er zeker van bent dat u deze kunt gebruiken op de gewenste datum. Plaats het gewenste accessoire in uw winkelmand, vul uw persoonlijke gegevens in en reserveer deze online. Wilt u meer weten over ons aanbod of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Bel of app naar 0800 – 5353123 en wij helpen u graag verder. Hiernaast kunt u ook mailen naar info@123machineverhuur.nl of vul even het contactformulier op onze website in, hierna nemen wij spoedig contact met u op.

 

Verhuur voor en door professionals!