Aanhangwagens & transportmiddelen

Aanhangwagens schamel

123Machineverhuur heeft dé platte wagen die u nodig heeft om uw klus of project goed en soepel te kunnen uitvoeren. De platte wagen met schamel is een ideale kar om te huren, doordat het verplaatsen van goederen van A naar B zo een stuk gemakkelijker wordt.

De platte wagens uit ons assortiment beschikken over een schamel, wat ervoor zorgt dat het rijden er een stuk soepeler door zal verlopen. Achteruit rijden zal bijvoorbeeld een stuk makkelijker gaan, waardoor u geen grote afstanden hoeft af te leggen tussen werkplaats en de laad-en losplek.

Afhankelijk van uw wensen, bepaalt u zelf hoe lang u een aanhangwagen wilt huren bij 123 Machineverhuur. Heeft zo’n platte wagen uw interesse gewekt? Informatie over dit materieel leest u op deze pagina.

Wat zijn aanhangwagens schamel?

De platte wagen is onder het grote publiek ook wel beter bekend als schamel aanhangwagens. De schamel kun je zien als de balk die onderdeel is van de gehele constructie. Het aanbrengen van dit onderdeel, zorgt ervoor dat het voertuig beter manoeuvreerbaar is. Klanten die voor het eerst een beroep doen op schamel aanhangwagens moeten in het achterhoofd houden dat het achteruitrijden er anders aan toegaat dan gewone aanhangwagens, doordat de voorste wielen meesturen.

De platte wagen is erg handig om te huren als u bezig bent met de afronding van een grootschalige klus en grote stukken vuil wilt wegbrengen naar de stortplaats. Hiermee voorkomt u dat uw kofferbak vele keren in- en uitgeladen moet worden; één of twee ritjes met de gehuurde wagen is al voldoende.

Verschillende platte wagens bij 123Machineverhuur

Bij 123Machineverhuur ziet u al snel dat wij twee verschillende platte wagens hebben. Eén hiervan is een platte wagen die het achtervoegsel ‘langzaamverkeer’ met zich meedraagt. Dit houdt uiteraard in dat het niet mogelijk is om hard te rijden met deze schamel aanhangwagen. Onze platte wagens hebben een totaalgewicht van maximaal 3500 kilogram en hebben daarnaast een laadvermogen van 2222 kilogram. Wat u dus ook moet vervoeren, met een platte wagen van 123Machineverhuur komt dat helemaal in orde!

Platte wagen huren bij 123Machineverhuur

Bent u er zeker van dat u een platte wagen wilt huren bij 123 Machineverhuur? Dan kan het huren beginnen. Allereerst vragen we u om aan te geven hoe lang u de platte wagen wilt huren en welke start- en einddatum u in het hoofd heeft. Ons team komt vervolgens meteen in actie om te kijken of dit mogelijk is. Dit hoort u doorgaans binnen één werkdag. Als alles lukt, kunt u uw platte wagen op de afgesproken tijd en het afgesproken tijdstip verwachten. Dat is nog eens een soepel begin van een nieuw project!

Wat kost het huren van een dixie?

Bij 123 Machineverhuur huur je een dixie vanaf € 32,- per week. Hier zit een minimale huurperiode van 4 weken op. Wil je een dixie huren voor een dag, bijvoorbeeld voor een klein feestje? Dan bedraagt het € 87,50 per dag.

Wat is een dixie?

Een dixie is een mobiele toiletcabine. Deze wordt vaak op tijdelijke basis ingezet. Dixies komen bijvoorbeeld van pas op bouwplaatsen waar geen toiletten aanwezig zijn, bij verbouwingen van woningen waarbij het toilet niet gebruikt kan worden en bij evenementen.

Hoe breed is een dixie?

Over het algemeen is een dixie ongeveer 115 centimeter breed, 115 centimeter lang en 240 centimeter hoog. Dit biedt van binnen genoeg ruimte.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!