Beton- & metselwerk

Zaagmachines

Wilt u een zaagtafel huren, zonder gebonden te zijn aan een lange huurperiode? Bij 123 Machineverhuur hanteren we geen minimale leentermijn, wat u veel vrijheid verschaft. In ons magazijn treft u diverse varianten aan die bij iedere zaagklus past. Wat dacht u bijvoorbeeld van de diamantzaagmachine of een betonfreesmachine? Hoe dan ook maakt elke te huren zaagtafel uw werkzaamheden een stuk eenvoudiger. Bent u dus druk bezig met een klus op de zaak of aan huis en kunt u daar wat hulp bij gebruiken? Een zaagtafel huren bij 123 Machineverhuur is zo geregeld, waardoor u goed voorbereid aan het werk kunt. Op deze pagina lichten we de diverse varianten van ons assortiment uit.

Diamantzaagmachine huren

Met een ander woord wordt de zaagtafel ook wel aangeduid met een diamantzaagmachine. Bij iedere vestiging van 123 Machineverhuur kunt u verschillende varianten van de diamantzaagmachine huren. Elke subvariant is geschikt voor een specifieke klus of handeling. Om die reden faciliteert 123 Machineverhuur diverse opties, zodat wij altijd de partij zijn waar u terecht kunt voor het huren van een geschiikte zaagtafel. Voorbeelden van zaagtafels die klaar zijn om verhuurd te worden:

  • Zaagtafel steen: dit soort zaagtafels worden gebruikt voor het in tweeën snijden van stukken steen.
  • Elektrische doorslijpmachine: dit apparaat wordt veelvuldig ingezet in de wereld van stratenmakers en heeft een vlijmscherp tandwiel.
  • Vloerenzaagmachine: Beton en asfalt is vrij stugge materie om doorheen te komen, maar niet als u een vloerenzaagmachine gebruikt. Het stuur zorgt ervoor dat u het apparaat stabiel kunt houden.
  • Tegelzaagtafel: bouwlieden die zich bezighouden met de verbouwing van keukens en badkamers, kunnen niet zonder de tegelzaagtafel. De voorwerpen die de muur sieren worden zo mooi gescheiden.

De sleuvenzaagmachine en muurzaagmachine zijn andere voorbeelden van de zaagtafel die u huren kunt bij 123 Machineverhuur.

Zaagmachine huren

Een zaagmachine huren bij 123 Machineverhuur zorgt ervoor dat u diverse zaagklussen tot een goed einde kunt brengen. Om het zaagmachine huren gemakkelijker te maken, hebben we aan iedere productomschrijving wat specificaties toegevoegd. Zo weet u precies wat u per zaagtafel kunt verwachten. Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten denken graag met u mee!

Zaagtafel bij 123 Machineverhuur

Het lenen van een zaagtafel bij 123 Machineverhuur kan gemakkelijk online bij 123 Machineverhuur. U plaatst de zaagtafel van uw voorkeur in uw winkelmand, waarna u het bestelproces kunt doorlopen. Voer uw persoonlijke gegevens in en selecteer de vestiging die bij u in de buurt ligt. Wij regelen de rest! Zodra wij uw reservering binnen hebben, zullen we er naar streven om deze binnen één werkdag te bevestigen. Pas na deze bevestiging bent u verzekerd van de betonfreesmachine in de door u gekozen periode.

Vragen?

Heeft u vragen over een zaagtafel huren van 123Machineverhuur? Dan kunt u contact opnemen met onze specialisten. Doordeweeks zijn wij bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur zijn we zowel telefonisch 0800-53 53 123 als per mail info@123machineverhuur.nl te bereiken.

Wat kost het huren van een dixie?

Bij 123 Machineverhuur huur je een dixie vanaf € 32,- per week. Hier zit een minimale huurperiode van 4 weken op. Wil je een dixie huren voor een dag, bijvoorbeeld voor een klein feestje? Dan bedraagt het € 87,50 per dag.

Wat is een dixie?

Een dixie is een mobiele toiletcabine. Deze wordt vaak op tijdelijke basis ingezet. Dixies komen bijvoorbeeld van pas op bouwplaatsen waar geen toiletten aanwezig zijn, bij verbouwingen van woningen waarbij het toilet niet gebruikt kan worden en bij evenementen.

Hoe breed is een dixie?

Over het algemeen is een dixie ongeveer 115 centimeter breed, 115 centimeter lang en 240 centimeter hoog. Dit biedt van binnen genoeg ruimte.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!