Beton- & metselwerk

Zaagmachines

Bent u op zoek naar een diamantzaag? Voor iedere zaagklus kunt u bij ons de juiste diamantzaagmachine of betonfreesmachine huren. Ons assortiment met apparatuur maken uw werkzaamheden een stuk gemakkelijker.

Heeft u dus een zaagklus en wilt u daar een beetje extra hulp bij gebruiken? U kunt gemakkelijk een zaagtafel huren bij ons. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag. Bekijk hieronder ons volledige aanbod omtrent een betonfreesmachine en van een diamantzaagmachine!

Diverse diamantzaagmachines

Verschillende zaagmachines gebruikt u voor verschillende klussen. Dit is ook de reden dat wij diverse zaagmachines aanbieden. Wat voor zaagklus staat u te wachten? U vindt de volgende zaagmachines op onze website:

  • Zaagtafel steen
  • Vloerenzaagmachine
  • Elektrische doorslijpmachine
  • Tegelzaagtafel
  • Sleuvenzaagmachine
  • Muurzaagmachine

De betonfreesmachine of diamantzaagmachine kunt u inzetten voor diverse zaagklussen. Bent u benieuwd naar de specificaties van een zaagmachine? Lees dan goed de productomschrijving door. Hier vindt u de belangrijkste specificaties van de desbetreffende machine. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten denken graag met u mee.

Zaagtafel of betonfreesmachine huren bij 123 Machineverhuur

Wilt u graag een betonfreesmachine of diamantzaagmachine huren? Dat kan gemakkelijk online bij 123 Machineverhuur. Plaats snel de meest geschikte zaagtafel in uw winkelmand. Het enige wat u vervolgens nog hoeft te doen is het invoeren van uw persoonlijke gegevens en een vestiging selecteren. Wij regelen de rest! Zodra wij uw reservering binnen hebben, zullen we er naar streven om deze binnen één werkdag te bevestigen. Pas na deze bevestiging bent u verzekerd van de betonfreesmachine in de door u gekozen periode.

Vragen?

Vragen over een diamantzaag huren? Dan kunt u contact opnemen met onze specialisten. Doordeweeks zijn wij bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur zijn we zowel telefonisch (0800-53 53 123) en per mail (info@123machineverhuur.nl) te bereiken.

Verhuur voor en door professionals!