Meetapparatuur

Accessoires lasers

Als u een bouwlaser bij ons gehuurd heeft, of u heeft er zelf een in bezit, dan kan het zijn dat u nog accessoires nodig heeft. Het kan zijn dat u een statief nodig heeft voor de laser, een extra ontvanger wil gebruiken of dat u een baken nodig heeft ten behoeve van uw laser. U kunt deze accessoires huren bij 123 Machineverhuur, zodat u snel aan de slag kunt met uw bouwlaser en de werkzaamheden kunnen beginnen.

Statief voor bouwlaser

Om ervoor te zorgen dat uw bouwlaser goed stevig staat is een statief vereist. U kunt de laser eenvoudig installeren op het statief, waarna u zeker weet dat de laser rechtstaat en meet wat hij moet meten. U huurt de bouwlasers bij ons standaard met een statief, maar het kan zijn dat u zelf een bouwlaser heeft of leent van iemand, maar geen statief hebt. Daarvoor bent u dan bij ons aan het juiste adres. De huurprijs voor statieven is op aanvraag, wij laten u dan zo snel mogelijk weten wat de kosten voor u zullen zijn.

Baken voor lasers

Met een laserbaak zorgt u ervoor dat de laser precies goed gericht is. U richt de laser op het baak en centreert vervolgens de baak in het gezichtsveld met behulp van een instelschroef. Hiermee zorgt u voor een horizontale fijnafstelling. U kunt het daarna allemaal scherpstellen zodat alles precies goed staat.

Extra ontvanger voor bouwlaser

Bij 123 Machineverhuur kunt u ook een extra ontvanger huren voor uw bouwlaser. Deze universele ontvanger is erg handig voor het ontvangen van laserstralen over grote afstanden. Kijk als u een bouwlaser huurt altijd of dat inclusief een extra ontvanger is. Als dat niet zo is, maar u denkt er wel een nodig te hebben dan huurt u een extra ontvanger voor €17,50 per week.

Andere machines of voertuigen huren bij 123 Machineverhuur

Heeft u nog andere meetapparatuur, machines of voertuigen nodig voor op uw bouwlocatie? Kijk dan eens rond op onze website. Wij bieden u een breed assortiment aan bijvoorbeeld hoogwerkers, heftrucks, transportmiddelen en gereedschap. Er zit dus ongetwijfeld iets bij dat u kan helpen bij uw klus! Bij alle te huren machines en voertuigen staat een uitgebreide uitleg met specificaties, veiligheidseisen en prijzen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Hulp van onze specialisten

Weet u niet precies welke meetapparatuur u moet gebruiken voor uw klus, of heeft u hulp nodig bij het gebruik van de accessoires? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij helpen u graag verder met al uw vragen en staan altijd klaar met tips. U kunt hier voor bellen met 0800 - 53 53 123. Ditzelfde nummer kunt u ook gebruiken om een WhatsApp-bericht naar toe sturen. Heeft u liever contact per mail, dan kan dat ook via info@123machineverhuur.nl. Onze specialisten zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 07:00 -17:00 uur. Op zaterdag zijn ze ook bereikbaar, van 08:00-12:00 uur.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!