Liften & Hangbruggen

Moet u bij een klus aan het werk in de hoogte? Bij 123 Machineverhuur huurt u gemakkelijk verschillende liften voor diverse werkzaamheden. Heeft u tijdelijk een lift nodig, omdat u deze keer aan het werk moet in de hoogte, dan kan het zeker interessant zijn om een geschikte lift tegen een scherpe prijs te huren bij 123 Machineverhuur. Op onze website vindt u veel verschillende liften voor uw klussen in de hoogte. Bekijk het aanbod!

Ons aanbod

Welke klus in de hoogte gaat u aan en welke lift heeft u daar precies bij nodig? We bieden onder andere de volgende soorten liften aan:

Een lift huren

In ons aanbod vindt u voor iedere klus in de hoogte de juiste lift bij 123 Machineverhuur. Plaats de gewenste lift in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op dat u de desbetreffende lift wilt huren. Vervolgens controleren wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen. Is dit niet het geval? Dan bellen wij u met een ander voorstel!

Diverse liften huren bij 123 Machineverhuur

Heeft u nog vragen over een van onze liften? Stel ze gerust aan ons. Op onze klantenservice zitten iedere werkdag én iedere zaterdagochtend mensen met kennis van de machines en het materieel dat we verhuren. Heeft u dus een vraag of een opmerking over onze te huren producten, over het vervoer of over het bestelproces, dan zijn we goed bereikbaar. Doordeweeks tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur zijn we zowel telefonisch (0800-5353123) en per mail (info@123machineverhuur.nl) te bereiken.

 

Verhuur voor en door professionals!