Liften & Hangbruggen

Staat u een klus op hoogte te wachten en beschikt u niet over het juiste materieel? Bij 123 Machineverhuur huurt u gemakkelijk liften & hangbruggen voor diverse werkzaamheden. Liften & hangbruggen helpen u om goederen naar hogere etages te brengen, terwijl we ook soorten verhuren die bedoeld zijn om mensen te vervoeren. Het huren van een lift heeft onder andere het voordeel dat u niet te kampen heeft met torenhoge aanschafkosten, waardoor u garant blijft staan voor de rendabelheid van uw klus.

Al onze liften & hangbruggen zijn geschikt voor verschillende doeleinden. Raadpleeg gerust één van onze productspecialisten indien uw kennis hierover ontbreekt, want we praten u graag bij over de ongelimiteerde mogelijkheden van de liften & hangbruggen.

Voor elke klus een lift

Welke klus u ook op hoogte gaat doen, er is altijd een lift die bij uw situatie past. Om u een eindje op weg te helpen, geeft 123 Machineverhuur een opsomming van de diverse liften die we aanbieden:

  • Gipsplatenliften: waar andere liften & hangbruggen gebruikt worden om producten van laadplek naar werklocatie te brengen, gebruikt men de gipsplatenlift om de platen direct aan te brengen. Gipsplaten kunnen erg zwaar zijn en dit type lift voorkomt zo fysieke klachten.
  • Goederenliften: met 300 kg aan hefgewicht, is de goederenlift een lift met ruime capaciteit. Deze lift wordt dan ook vooral gebruikt voor zwaardere voorwerpen.
  • Kanalenliften: kanalenliften worden veelal gebruikt bij klussen met lagere plafonds. Denk hierbij aan de eenvoudigere montageklussen in winkels of kantoren.
  • Krachtarmliften: bij klussen waar precisie geboden is bij de plaatsing van voorwerpen, komt een krachtarmlift van pas. De lift is inklapbaar en zo makkelijk mee te nemen.
  • Ladderliften: ladderliften worden het meeste gebruikt voor verhuizingen. Denk hierbij aan verhuizingen waarbij het trappengat zo smal is, dat de meubels buitenlangs naar binnen gebracht moeten worden.
  • Pannenliften: pannenliften zijn bedacht om dakpannen en soortgelijke producten naar het dak te brengen.
  • Personen-goederenliften: de personen-goederenlift is een alles-in-één-model, want hiermee kunt u zowel alle werknemers als uw goederen naar een bovengelegen etage brengen.

Een lift huren

In ons aanbod vindt u voor iedere klus in de hoogte de juiste lift bij 123 Machineverhuur. Plaats de gewenste lift in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op dat u de desbetreffende lift wilt huren. Vervolgens controleren wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen. Is dit niet het geval? Dan bellen wij u met een ander voorstel!

Diverse liften huren bij 123 Machineverhuur

Heeft u nog verdere vragen over een van onze liften? Stel ze gerust aan ons. Op onze klantenservice zitten iedere werkdag én iedere zaterdagochtend mensen met kennis van de machines en het materieel dat we verhuren. Heeft u dus een vraag of een opmerking over onze te huren producten, over het vervoer of over het bestelproces, dan zijn we goed bereikbaar. Doordeweeks tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur zijn we zowel telefonisch (0800-5353123) en per mail (info@123machineverhuur.nl) te bereiken.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!