Beton- & metselwerk

Breekhamers

De tijd dat men een hakbijl ter hand nam om muurtjes te slopen, ligt al ver achter ons sinds breekhamers op de markt zijn. Zo’n breekhamer huren kan gemakkelijk bij 123 Machineverhuur.

Dit elektrische gereedschap beschikt over een scherpe beitel, die u op de richeltjes tussen de stenen kunt plaatsen. Deze werkwijze voorkomt dat u zelf al het zware werk hoeft te doen. Het apparaat doet namelijk het meeste werk; u ondersteunt alleen.
Een breekhamer huren via onze website hoeft niet de halve wereld te kosten. Sommige van onze exemplaren heeft u al in het bezit tegen een dagtarief van €23,50. Wilt u eerst wat meer informatie alvorens u een verhuurperiode aangaat? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Dit kan zowel telefonisch als per mail. Zij vertellen u alles over een breekhamer huren en andere machines die wij aanbieden.

Breekhamers huren

Breekhamers zijn erg eenvoudig in gebruik. Voordat u van start kunt gaan, moet u eerst nog een aantal zaken op orde maken. Doordat breekhamers erg krachtig zijn, is het van belang dat u de stekker te allen tijde uit het stopcontact laat tijdens de voorzorgsmaatregelen. Nadat u de beitel van het apparaat heeft ingesmeerd met speciale olie, draait u dit onderdeel vast in de ‘mond’ van het apparaat.

Het handvat is kantelbaar, zodat u zelf kunt beslissen welke positie u het prettigste vindt om mee te werken. Al onze breekhamers zijn uitgerust met een draaibutton, waarmee u invloed kunt uitoefenen op de zogenaamde slagkracht. Hoe hoger dit getal, des te meer het apparaat zal slopen. Zet voor de zekerheid ook een mondkapje, veiligheidsbril en gehoorbescherming op om narigheden te voorkomen.

Elektrische breekhamers

Ontdek de ongeëvenaarde kracht en duurzaamheid van de elektrische breekhamers van 123 Machineverhuur. Met onze hoogwaardige elektrische Kango breekhamers kun je zelfs de meest uitdagende sloopwerkzaamheden moeiteloos aan. Niet alleen bieden deze krachtige apparaten indrukwekkende prestaties, ze zijn ook nog eens een duurzame keuze. Door te kiezen voor een elektrische breekhamer draag je bij aan een schonere en groenere toekomst.

Energie-efficiëntie en verminderde uitstoot

Onze elektrische breekhamers maken gebruik van geavanceerde elektrische aandrijvingstechnologieën, wat resulteert in een efficiënte energieoverdracht en een minimale uitstoot van schadelijke stoffen. Door te kiezen voor elektrisch huren, verminder je je ecologische voetafdruk en draag je bij aan een beter milieu. Geniet van krachtige prestaties zonder concessies te doen aan duurzaamheid.

Voordelen elektrische breekhamer

Naast bovengenoemde, zijn er nog tal van andere voordelen te noemen van elektrische breekhamers. Ten eerste zijn ze aanzienlijk stiller tijdens gebruik, waardoor het geluidsniveau op de werkplek wordt verminderd en de omgeving minder wordt belast. Bovendien vereisen elektrische breekhamers geen brandstof, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het bijvullen van brandstoftanks en de bijbehorende kosten. Ze zijn ook gemakkelijker te starten en vereisen minder onderhoud. Met elektrische breekhamers ervaar je dus efficiëntie, gebruiksgemak en duurzaamheid in één krachtige machine.

Diverse soorten elektrische breekhamers

De elektrische Kango breekhamer van 123 Machineverhuur is dusdanig goed, dat je zelf maar weinig hoeft te doen. Je hoeft zelf alleen wat druk uit te voeren: het apparaat doet de rest. De veiligheid waarborgen is en blijft de belangrijkste taak die voor jou is weggelegd. De elektrische Kango breekhamer wordt veel ingezet bij het verwijderen van muurtjes. Maar ook vloeren worden regelmatig gesloopt met dit materieel.

Naast de Kango breekhamer, hebben we ook de Makita breekhamer. Deze is iets duurder om te lenen, maar je krijgt er wel een hogere wattage voor terug. Met 2200 W behoort de Makita tot het zwaardere materiaal. De prijzen die wij hanteren zijn exclusief de slijtagekosten. Dit is iets om rekening mee te houden.

Een breekhamer huren bij 123 Machineverhuur

Een breekhamer huren behoort tot de mogelijkheden bij 123 Machineverhuur, maar in ons assortiment treft u ook andere zaken die u kunt lenen voor beton & metselwerk. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze zaagmachines. Deze apparaten zorgen er namelijk voor dat u zonder moeite een stuk van een plank kunt halen. Wilt u tegels in gelijke vormen krijgen? Doe dan een beroep op onze tegelsnijplanken. Wilt u een gat in het beton boren? Gebruik dan een diamantboor 160 mm

Wat kost het huren van een dixie?

Bij 123 Machineverhuur huur je een dixie vanaf € 32,- per week. Hier zit een minimale huurperiode van 4 weken op. Wil je een dixie huren voor een dag, bijvoorbeeld voor een klein feestje? Dan bedraagt het € 87,50 per dag.

Wat is een dixie?

Een dixie is een mobiele toiletcabine. Deze wordt vaak op tijdelijke basis ingezet. Dixies komen bijvoorbeeld van pas op bouwplaatsen waar geen toiletten aanwezig zijn, bij verbouwingen van woningen waarbij het toilet niet gebruikt kan worden en bij evenementen.

Hoe breed is een dixie?

Over het algemeen is een dixie ongeveer 115 centimeter breed, 115 centimeter lang en 240 centimeter hoog. Dit biedt van binnen genoeg ruimte.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!