Beton- & metselwerk

Breekhamers

De tijd dat men een hakbijl ter hand nam om muurtjes te slopen, ligt al ver achter ons sinds breekhamers op de markt zijn. Zo’n breekhamer huren kan gemakkelijk bij 123 Machineverhuur.

Dit elektrische gereedschap beschikt over een scherpe beitel, die u op de richeltjes tussen de stenen kunt plaatsen. Deze werkwijze voorkomt dat u zelf al het zware werk hoeft te doen. Het apparaat doet namelijk het meeste werk; u ondersteunt alleen.
Een breekhamer huren via onze website hoeft niet de halve wereld te kosten. Sommige van onze exemplaren heeft u al in het bezit tegen een dagtarief van €23,50. Wilt u eerst wat meer informatie alvorens u een verhuurperiode aangaat? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Dit kan zowel telefonisch als per mail. Zij vertellen u alles over een breekhamer huren en andere machines die wij aanbieden.

Breekhamers huren

Breekhamers zijn erg eenvoudig in gebruik. Voordat u van start kunt gaan, moet u eerst nog een aantal zaken op orde maken. Doordat breekhamers erg krachtig zijn, is het van belang dat u de stekker te allen tijde uit het stopcontact laat tijdens de voorzorgsmaatregelen. Nadat u de beitel van het apparaat heeft ingesmeerd met speciale olie, draait u dit onderdeel vast in de ‘mond’ van het apparaat.

Het handvat is kantelbaar, zodat u zelf kunt beslissen welke positie u het prettigste vindt om mee te werken. Al onze breekhamers zijn uitgerust met een draaibutton, waarmee u invloed kunt uitoefenen op de zogenaamde slagkracht. Hoe hoger dit getal, des te meer het apparaat zal slopen. Zet voor de zekerheid ook een mondkapje, veiligheidsbril en gehoorbescherming op om narigheden te voorkomen.

Elektrische breekhamer huren

Een elektrische Kango breekhamer van 123 Machineverhuur is dusdanig goed, dat u zelf maar weinig hoeft te doen. U hoeft zelf alleen maar wat druk uit te voeren; het apparaat doet de rest. De veiligheid waarborgen is en blijft de belangrijke taak die voor u is weggelegd, al blijft u degene die het sloopproces in goede banen moet leiden. De elektrische Kango breekhamer wordt veel ingezet bij het verwijderen van muurtjes, maar ook vloeren worden regelmatig gesloopt met dit materieel.

Makita breekhamer huren

U kunt ook een speciale variant van de breekhamer huren bij 123 Machineverhuur, namelijk de Makita breekhamer. Dit apparaat is iets duurder om te lenen dan de machines van Millwaukee, maar daar krijgt u wel een hogere wattage voor terug. Met 2200 W behoort de Makita breekhamer tot het zwaardere materiaal en is het een apparaat die niet gemaakt is voor de kleine jongens. De prijzen die wij hanteren zijn exclusief de slijtagekosten, iets om rekening mee te houden. Een Makita breekhamer huren gaat binnen enkele stappen. Surf naar de website van 123 Machineverhuur en kies de specifieke breekhamer uit die u wilt huren. Vervolgens kiest u de huurperiode en wij laten u binnen 24 uur weten of dit mogelijk is.

123 Machineverhuur

Een breekhamer huren behoort tot de mogelijkheden bij 123 Machineverhuur, maar in ons assortiment treft u ook andere zaken die u kunt lenen voor beton & metselwerk. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze zaagmachines. Deze apparaten zorgen er namelijk voor dat u zonder moeite een stuk van een plank kunt halen. Wilt u tegels in gelijke vormen krijgen? Doe dan een beroep op onze tegelsnijplanken. Wilt u een gat in het beton boren? Gebruik dan een diamantboor 160 mm

Verhuur voor en door professionals!