Reinigingsmachines

Stofzuigers

Normale stofzuigers komen erg goed tot hun recht bij het opruimen van kleine beetjes vuil, maar in sterk vervuilde ruimtes zoals de werkplaats, kunt u er beter voor kiezen om een bouwstofzuiger te huren. Bouwstofzuigers hebben een veel grotere zuigkracht dan ‘reguliere’ modellen, waardoor u met een aantal halen al veel meer vuil kunt opzuigen dan u gewend bent.

Een bouwstofzuiger huren is erg gemakkelijk als u voor 123 Machineverhuur kiest. Wij hebben ruime beschikbaarheid en geven u de optie om te bepalen bij wat voor huurperiode u gebaat bent. Daardoor is een bouwstofzuiger huren bij ons comfortabel en gaat het nooit gepaard met gedoe. Wilt u meer weten over dit apparaat? Neem deze pagina dan door!

Stofzuiger bouw

Een van de voordelen van een stofzuiger voor in de bouw, is de verscheidenheid aan zaken die u ermee kunt opzuigen. Naast minuscule stofdeeltjes, is het ook mogelijk om vloeistoffen ermee te verwijderen. Het voordeel hiervan is dat u niet in de weer hoeft te zijn met emmers, vaatdoeken of dweilen, wat u een hoop opslagruimte in uw werkbus scheelt.

Bijkomend voordeel van de bouw stofzuiger is dat de apparaten over een grote inhoud beschikken, waardoor u de stofzuigerzak niet om de haverklap hoeft te vervangen. Dit levert u erg veel tijdswinst op, omdat u de bouwstofzuiger zo voor een langere periode kunt blijven gebruiken.

Verschil bouwstofzuiger en alleszuiger

Vaak wordt gedacht dat de bouwstofzuiger en alleszuiger exact hetzelfde product is, maar toch wordt laatstgenoemde term met name gebruikt als men een beroep doet op de machine voor particulier gebruik. Huishoudens doen bijvoorbeeld een beroep op de alleszuiger als ze hun kachel een grootschalige onderhoudsbeurt willen geven en de overgebleven asdeeltjes willen verwijderen.

Er wordt met name een beroep gedaan op de term bouwstofzuiger als men het apparaat inzet op de bouwplaats. De bouwstofzuiger helpt u om vloeren die vervuild zijn na het boren weer te reinigen, zonder al te veel moeite.

Stofzuigers huren bij 123 Machineverhuur

Zit u eraan te denken om één van de stofzuigers te huren bij 123 Machineverhuur? We kunnen gerust stellen dat ons assortiment behoort tot één van de meest complete van Nederland. Zo is de industrie stof-afzuiger er één die hoofdzakelijk gebruikt voor kleine klussen, doordat de maximale inhoud van het product 25 liter is.

Staat er een wat grotere klus op de agenda? Denk er dan eens aan om een water- of bouwstofzuiger te lenen, die met 2 x 1100 Watt de nodige power heeft. De zware industriestofzuiger 3300 watt wordt meestal gehuurd voor de meest complexe klussen en zal u niet snel in de steek laten.

123 Machineverhuur

Huur de door u gewenste reinigingsmachine bij één van de 123 Machineverhuur vestigingen in Apeldoorn, Breda, Dronten, Eindhoven, Emmeloord, Genemuiden, Meppel, Raalte, Rosmalen, Tilburg of Zwolle. Ons verspreidingsgebied is dusdanig omvangrijk, dat er altijd wel een locatie bij u in de buurt is!

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!