Liften & Hangbruggen

Goederenliften tandheugel

Wanneer er ergens een nieuw huis gebouwd wordt valt de goederenlift tandheugel vaak niet te missen. De vakmannen maken staand naast een steiger dankbaar gebruik van dit eenvoudige maar doeltreffende transportmiddel.

Met de tandheugellift vervoert u gemakkelijk goederen of bouwmaterialen naar een bovenliggende verdieping. Hier ook gebruik van maken? Op onze website vindt u veel verschillende tandheugelliften voor uw klussen in de hoogte. Bekijk het aanbod hieronder!

Hefvermogen van onze tandheugelliften

Binnen ons aanbod vindt u tandheugelliften met verschillende hefvermogens. Afhankelijk van het hefvermogen kunnen zij eenvoudig kruiwagens of andere bouwmaterialen naar bovenliggende verdiepingen transporteren zonder dat u hier zelf mee hoeft te sjouwen. Bij ons heeft u de keus uit liften met een hefvermogen van 400 tot 500 kilogram. Onze tandheugelliften zijn eenvoudig en degelijk in de bediening. Afhankelijk van het type bouwlift kan deze extra uitgevoerd worden met een oproepsysteem. Dat is vooral extra handig wanneer u moet werken op grote hoogten. Tandheugelliften werken met een tandheugel, een tandwiel dat zichzelf met een draaiende beweging omhoog werkt, waardoor uw lift dus ook omhoog of omlaag gaat.

Een tandheugellift huren

Voor iedere klus in de hoogte vindt u de juiste tandheugel goederenlift bij 123 Machineverhuur. Wilt u er een bij ons huren? Plaats de gewenste tandheugellift dan in uw winkelmand en geef vervolgens de datum of data op waarop u de lift nodig heeft. Wij checken dan of de lift op die data beschikbaar is en zullen u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen. Is de lift niet beschikbaar op de aangegeven data? Dan bellen wij u met een ander voorstel! Voor de prijs van de liften kunt u contact met ons opnemen. Deze is afhankelijk van een aantal variabelen.

Werken op hoogte

Tandheugelliften lenen zich perfect voor werken op hoogte en het is dan ook belangrijk dat u rekening houdt met de risico’s van werken op hoogte. Kijk daarom altijd bij de productinformatie van de bij ons te huren machines en spullen naar de veiligheidsicoontjes. Die geven aan of u bijvoorbeeld veiligheidskleding aan moet tijdens de werkzaamheden. In het geval dat u een tandheugel bouwlift huurt bij ons raden wij aan een helm, veiligheidsschoenen en veiligheidshandschoenen te dragen. Volg daarnaast altijd de geldende regels en eisen op uw bouwplaats.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over een van onze tandheugelliften of andere liften en hangbruggen? Stel ze gerust aan ons. Op onze klantenservice zitten iedere werkdag én iedere zaterdagochtend mensen met kennis van de machines en het materieel dat we verhuren. Heeft u dus een vraag of een opmerking over onze te huren producten, over het vervoer of over het bestelproces, dan zijn we goed bereikbaar. Doordeweeks tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur zijn we zowel telefonisch (0800 – 5353 123) als per mail (info@123machineverhuur.nl) te bereiken. Bij de te huren liften vindt u bovendien een lijst met product specificaties, waarin u meer kunt lezen over de mogelijkheden van de tandheugelliften.

Wat kost het huren van een dixie?

Bij 123 Machineverhuur huur je een dixie vanaf € 32,- per week. Hier zit een minimale huurperiode van 4 weken op. Wil je een dixie huren voor een dag, bijvoorbeeld voor een klein feestje? Dan bedraagt het € 87,50 per dag.

Wat is een dixie?

Een dixie is een mobiele toiletcabine. Deze wordt vaak op tijdelijke basis ingezet. Dixies komen bijvoorbeeld van pas op bouwplaatsen waar geen toiletten aanwezig zijn, bij verbouwingen van woningen waarbij het toilet niet gebruikt kan worden en bij evenementen.

Hoe breed is een dixie?

Over het algemeen is een dixie ongeveer 115 centimeter breed, 115 centimeter lang en 240 centimeter hoog. Dit biedt van binnen genoeg ruimte.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!