Liften & Hangbruggen

Goederenliften / kantelliften

Indien u de nodige bouwmaterialen en machines naar een werklocatie op hoogte moet brengen, doet u er verstandig aan om één van de goederenliften van 123 Machineverhuur te huren. Onze goederenliften zijn stuk voor afkomstig uit de fabrieken van Bouwma Bouwmachines, één van onze vele betrouwbare partners.

Deze hulpmiddelen zijn gemakkelijk te verplaatsen naar de plek van uw voorkeur. Daardoor kunt u eenvoudig bijsturen als de goederenlift onverhoopt scheef staat na plaatsing. Goederenliften voorkomen dat u gevaarlijke capriolen moet uithalen op een trapladder of klustrap en daardoor blijft uw rug tevens onbelast. Wilt u meer weten? Lees gauw meer over onze goederenliften!

Kleine goederenliften

De kantelliften waar wij het op deze pagina over hebben, zijn kleine goederenliften. Deze liften worden doorgaans gehuurd door klanten die bezig zijn aan een middelgrote klus en zo nu en dan wat bouwmaterialen naar het dak willen verplaatsen. Deze machine is per ronde in staat om 300 kilogram te heffen en te dalen, waardoor de capaciteit erg hoog ligt.

De werking van kleine goederenliften is uiterst eenvoudig, Aan het uiteinde bevinden zich een paar banden, waarmee u de machine gemakkelijk naar een andere locatie kunt verplaatsen. Bovendien leveren wij standaard een etagehek mee. Dit is een soort deurtje die voor het hijsbakje wordt geplaatst, zodat zowel u als de goederen in veiligheid gebracht worden tijdens het op en neer gaan.

Materiaallift

Een materiaallift van 123 Machineverhuur wordt niet alleen gebruikt voor onderhoudsklussen aan uw dak, maar is ook erg geschikt voor verhuizingen. In sommige gevallen is het namelijk handiger om een materiaallift in te zetten dan te gaan sjouwen met alle meubelen die nauwelijks door het trappengat passen. Plaatst de goederenlift dicht langs het huis om efficiënt te kunnen werken.

Hoewel onze goederenliften met een breedte van 1,6 meter en diepte van 2,1 meter niet bijster groot zijn, is de lift met 7,5 meter wel redelijk hoog. Het meegeleverde plateau is 1,4 meter bij 1,4 meter en de gehele constructie bij elkaar weegt zo rond de 525 kilogram. Onze liften kennen een voltage van 230V, waardoor het nagenoeg met ieder stopcontact te verbinden is.

Goederenlift huren

Zit u er al een tijdje aan te denken om een goederenlift te huren, maar wilt u wat te kiezen hebben? 123 Machineverhuur heeft ook nog een aantal andere liften & hangbruggen te leen. Zo verhuren wij ook liften die meer geschikt zijn voor personen en bieden wij tevens gipsplatenliften aan. Op die manier is er altijd een lift die bij u past!

Goederenlift prijs

123 Machineverhuur hanteert een eerlijke goederenlift prijs. Tegen een tarief van €90,00 per dag kunt u al een exemplaar bij ons huren. Daarmee is de prijs van een goederenlift zowel betaalbaar voor zelfstandigen en kleine MKB-ers als voor de grotere spelers in het veld.

Wilt u graag meer weten over de verhuur van goederenliften? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier, telefonisch of via de mail. Een van onze collega’s helpt u graag verder!

Verhuur voor en door professionals!