Elektrotechniek

Verlichting

Verlichting is onmisbaar tijdens werkzaamheden, helemaal met de korte dagen vanaf oktober tot en met februari. Ook als u op een donkere plek werkt, maar wel voldoende licht nodig heeft, is een bouwlamp een goede uitkomst. Door het gebruik van een bouwlamp werkt u niet alleen prettiger, maar ook veiliger. De bouwlampen uit ons assortiment vindt u hier.
Prijzen excl. BTW » Verhuur » Elektrotechniek » Verlichting

Bouwlamp

Bouwlampen geven ontzettend veel licht, waardoor u gewoon door kunt gaan met uw werkzaamheden. Het verschil met zaklampen en andere verlichting, is dat een bouwlamp heel degelijk gemaakt is. Het moet tegen stof kunnen, het moet vocht, regen, wind, en zon doorstaan. En er valt met een verbouwing ook vast wel eens iets op de bouwlamp of tijdens het werken en lopen wordt er tegen de bouwlamp aan geschopt of gelopen. Een goede bouwlamp moet het allemaal kunnen hebben.

Soorten bouwlampen

Er zijn verschillende soorten bouwlampen. Zo zijn er bouwlampen met LED verlichting, bouwlampen op statief en bouwlampen op accu. Wanneer zou u welke bouwlamp gebruiken? Wij adviseren u:

Bouwlamp op statief of lichtmast

Werkt u op een grote bouwplaats, dan is een lichtmast ideaal, want het licht verspreid zich over het gehele terrein. Het is afhankelijk van de grootte van het terrein, of u meerdere lichtmasten moet inzetten of niet. Een bouwlamp op statief wordt binnen ingezet, bijvoorbeeld bij werkzaamheden op hoogte.

Bouwlamp op accu

Heeft een bouwlamp een eigen accu, dan heeft u geen stekker nodig. Dat scheelt als u steeds in een andere hoek aan de gang moet en als u de bouwlamp vaak verschuift. U hoeft zich geen zorgen meer te maken dat u kunt struikelen. Voor echt professioneel verhuur hebben we ook bouwlampen die draaien op door brandstof aangedreven generators.

Bouwlamp met LED

Een bouwlamp geeft ontzettend veel licht af en daardoor verbruikt een bouwlamp veel stroom. Met de komst van LED, kunt u de energiekosten enigszins drukken. Deze lampen zijn energiezuinig en duurzaam.

 

Duurzame verlichting

Bij 123 Machineverhuur begrijpen we het belang van duurzame verlichting. Daarom bieden we duurzame verlichtingsoplossingen, zoals bouwlampen op accu’s en ledverlichting.

De voordelen van het huren van duurzame verlichting

Waarom zou je kiezen voor duurzame verlichting? Het antwoord is eenvoudig: er zijn vele voordelen.

 • Ledverlichting verbruikt aanzienlijk minder energie dan traditionele verlichting. Dit resulteert in kostenbesparingen op je rekening.
 • Duurzame verlichting gaat langer mee. De bouwlampen die wij aanbieden, gaan dan ook langer mee dan andere lampen.
 • Duurzame verlichting draagt bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het bevorderen van een groenere werkomgeving. Ledverlichting produceert minder warmte en bevat geen schadelijke stoffen, wat zorgt voor een lagere impact op het milieu. Door te kiezen voor duurzame bouwlampen draag je dus actief bij aan duurzaamheid en milieubewustzijn.

Duurzame verlichting bij 123 Machineverhuur

Bij 123 Machineverhuur bieden we een ruime selectie duurzame bouwlampen op accu’s en ledverlichting die specifiek zijn ontworpen voor bouwprojecten. Door deze verlichting te huren kun je profiteren van de flexibiliteit en gemak van het huren van apparatuur op basis van je projectbehoeften.

Waarom duurzaam huren bij 123 Machineverhuur?

 • Breed aanbod aan elektrisch, emissieloos, hybride & Stage-V materieel
 • Machines die afgetankt worden met het 90 % schonere GTL diesel
 • Mogelijkheid tot aftanken met HVO 100 diesel (uit reststoffen plantenrijk)
 • Duurzame machines huren die niet op de lijst staan bij 123 Machineverhuur
 • Lage emissie-eisen door jonge verhuurvloot
 • Goed opgeleide monteurs die regelmatig inspecteren
 • Real time informatie, waardoor 123 Machineverhuur kan anticiperen op eventuele storingen
 • Op maat gemaakte duurzame machines voor 123 Machineverhuur dankzij goede contacten met gerenommeerde merken
 • Landelijke duurzame verhuurder en daardoor altijd bij jou in de buurt

Verlichting huren bij 123 Machineverhuur

Een bouwlamp of andere elektrotechniek apparaten en machines huurt u gemakkelijk via 123 Machineverhuur. U plaatst de gewenste bouwlamp in het winkelmandje en u geeft aan van wanneer tot wanneer u de bouwlamp nodig heeft. Vervolgens kijken wij na of de bouwlamp nog beschikbaar is voor die dagen. Is dat zo, dan bevestigen we uw bestelling. Heeft u nog vragen over bouwlampen of wilt u meer weten over onze werkwijze? U kunt op de site een contactformulier invullen, u kunt ons mailen of bellen. Onze adviseurs staan graag voor u klaar.

 

Verhuur voor en door professionals!