Elektrotechniek

Verlichting

Verlichting is onmisbaar tijdens werkzaamheden, helemaal met de korte dagen vanaf oktober tot en met februari. Ook als u op een donkere plek werkt, maar wel voldoende licht nodig heeft, is een bouwlamp een goede uitkomst. Door het gebruik van een bouwlamp werkt u niet alleen prettiger, maar ook veiliger. De bouwlampen uit ons assortiment vindt u hier.
Prijzen excl. BTW » Verhuur » Elektrotechniek » Verlichting

Bouwlamp

Bouwlampen geven ontzettend veel licht, waardoor u gewoon door kunt gaan met uw werkzaamheden. Het verschil met zaklampen en andere verlichting, is dat een bouwlamp heel degelijk gemaakt is. Het moet tegen stof kunnen, het moet vocht, regen, wind, en zon doorstaan. En er valt met een verbouwing ook vast wel eens iets op de bouwlamp of tijdens het werken en lopen wordt er tegen de bouwlamp aan geschopt of gelopen. Een goede bouwlamp moet het allemaal kunnen hebben.

Soorten bouwlampen

Er zijn verschillende soorten bouwlampen. Zo zijn er bouwlampen met LED verlichting, bouwlampen op statief en bouwlampen op accu. Wanneer zou u welke bouwlamp gebruiken? Wij adviseren u:

Bouwlamp op statief of lichtmast

Werkt u op een grote bouwplaats, dan is een lichtmast ideaal, want het licht verspreid zich over het gehele terrein. Het is afhankelijk van de grootte van het terrein, of u meerdere lichtmasten moet inzetten of niet. Een bouwlamp op statief wordt binnen ingezet, bijvoorbeeld bij werkzaamheden op hoogte.

Bouwlamp op accu

Heeft een bouwlamp een eigen accu, dan heeft u geen stekker nodig. Dat scheelt als u steeds in een andere hoek aan de gang moet en als u de bouwlamp vaak verschuift. U hoeft zich geen zorgen meer te maken dat u kunt struikelen. Voor echt professioneel verhuur hebben we ook bouwlampen die draaien op door brandstof aangedreven generators.

Bouwlamp met LED

Een bouwlamp geeft ontzettend veel licht af en daardoor verbruikt een bouwlamp veel stroom. Met de komst van LED, kunt u de energiekosten enigszins drukken. Deze lampen zijn energiezuinig en duurzaam.

Bouwlamp huren

Een bouwlamp of andere elektrotechniek apparaten en machines huurt u gemakkelijk via 123 Machineverhuur. U plaatst de gewenste bouwlamp in het winkelmandje en u geeft aan van wanneer tot wanneer u de bouwlamp nodig heeft. Vervolgens kijken wij na of de bouwlamp nog beschikbaar is voor die dagen. Is dat zo, dan bevestigen we uw bestelling. Heeft u nog vragen over bouwlampen of wilt u meer weten over onze werkwijze? U kunt op de site een contactformulier invullen, u kunt ons mailen of bellen. Onze adviseurs staan graag voor u klaar.

 

Verhuur voor en door professionals!