Liften & Hangbruggen

Personen - goederenliften

123 Machineverhuur beschikt over een breed aanbod bouwliften, goederenliften en personenliften. De personen-goederenlift is een multifunctionele lift, zoals de naam al doet vermoeden. U kunt er zowel mensen als spullen in vervoeren.

Daarmee is deze lift bijvoorbeeld ideaal voor het transport van groot materieel zoals beglazing, kozijnen en plaatmateriaal. De personen-goederenlift wordt dan ook veelal ingezet bij renovatieprojecten. Wilt u een personen-goederenlift huren? Bekijk ons aanbod hieronder!

Hoogte en hefvermogen van de personenliften

Binnen ons aanbod vindt u de personenliften in diverse hoogtes. De laagste is 1730 mm hoog, en de hoogste 2500 mm. Daar tussenin zit nog een personenlift met een hoogte van 2300 mm. Alle varianten van de personenlift hebben een hefvermogen van 500 kg. Als u de lift uitsluitend voor goederen gebruikt is het hefvermogen zelf 850 kg. Voor klussen op een hoogte boven de 15 meter is het verplicht om een personen- of goederenlift te hebben. Tussen de verschillende personen-goederenliften vindt u vast ook een geschikte lift voor uw klus. De desbetreffende personenlift huurt u gemakkelijk via de website.

Storingen snel opgelost

De beide Geda personen-goederenliften zijn uitgerust met een foutcode diagnosesysteem, waarmee wij op afstand de eventuele problemen kunnen analyseren en oplossen. Zo bent u zeker van snelle hulp bij een storing en hoeft u dus niet te wachten op een reparateur. U kunt in het geval van een storing onze experts bellen en die zullen u dan verder helpen.

Personen-goederenlift huren

Wilt u een personen-goederenlift huren? Plaats de gewenste lift dan in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum of data door waarop u deze personenlift wilt huren. Vervolgens controleren wij of de personenlift op de door u opgegeven data beschikbaar is. We zullen u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen. Is de personenlift op deze data helaas niet meer beschikbaar? Dan komen wij met een ander voorstel! U kunt zelf kiezen hoe lang u de personenlift wil huren, de weekprijs is bij de personenliften gelijk aan de dagprijs.

Denkt u aan de veiligheid?

Als u de personen-goederenlift gaat gebruiken heeft u waarschijnlijk te maken met zware bouwmaterialen, zorg dan ook dat u goed let op uw eigen veiligheid en die van anderen. Volg hiervoor altijd de geldende regels op de bouwplaats. Daarnaast raden we u aan de voorschriften te volgen die wij bij de productinformatie op onze website vermelden. Die zijn aangegeven met verschillende icoontjes die u vertellen dat u bijvoorbeeld veiligheidsschoenen of een helm moet dragen. Daar vindt u ook meer informatie over de specificaties van de liften.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over onze personen-goederenliften of over andere liften en hangbruggen van 123 Machineverhuur? Neem dan gerust contact met ons op via 0800 – 5353 123 of info@123machineverhuur.nl. U kunt uw vraag ook stellen via ons online contactformulier, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw vraag te beantwoorden.

Wat kost het huren van een dixie?

Bij 123 Machineverhuur huur je een dixie vanaf € 32,- per week. Hier zit een minimale huurperiode van 4 weken op. Wil je een dixie huren voor een dag, bijvoorbeeld voor een klein feestje? Dan bedraagt het € 87,50 per dag.

Wat is een dixie?

Een dixie is een mobiele toiletcabine. Deze wordt vaak op tijdelijke basis ingezet. Dixies komen bijvoorbeeld van pas op bouwplaatsen waar geen toiletten aanwezig zijn, bij verbouwingen van woningen waarbij het toilet niet gebruikt kan worden en bij evenementen.

Hoe breed is een dixie?

Over het algemeen is een dixie ongeveer 115 centimeter breed, 115 centimeter lang en 240 centimeter hoog. Dit biedt van binnen genoeg ruimte.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!