Aanhangwagens & transportmiddelen

Aanhangwagens enkelas

Aanhangwagen nodig voor kleine, lichte ladingen? Een enkelasser aanhanger leent zich daar perfect voor! Het verschil tussen een aanhangwagen met een enkelas en een dubbelas is dat de enkelasser aanhangwagen beschikt over 2 wielen en zoals de naam het al aangeeft: één as. Moet u diverse lichte producten of materialen verplaatsen? Huur er dan eenvoudig een bij 123 Machineverhuur. Benieuwd naar het assortiment? U vindt al onze enkelasser aanhangers hieronder!

Ons aanbod enkelasser aanhangers

In ons assortiment vindt u diverse aanhangwagens met een enkelas die u kunt huren voor uw werkzaamheden. U kunt kiezen tussen de plateauwagen enkelasser met een maximaal gewicht van 1.350 kg en de enkelasser aanhangwagen met een maximaal gewicht van 750 kg. Kijk dus goed wat u wilt vervoeren en baseer uw keuze daar op. Beide opties zijn te huur vanaf €26,- per dag of vanaf €75,- per week. Laat ons even weten hoelang u de aanhanger nodig heeft en op welke datum of data.

Voordelen van enkelasser aanhangers

Door de enkele as en het feit dat de aanhanger over slechts twee wielen beschikt zijn enkelasser aanhangers gemakkelijk te manoeuvreren. U kunt ze bijvoorbeeld ook zijdelings bewegen en met name als de aanhanger leeg is kunt u ‘m gemakkelijk verplaatsen. Dit maakt het daarnaast ook gemakkelijker met parkeren. Dan is er bovendien ook geen kans dat de aanhanger wegrolt, hij valt namelijk automatisch op de dissel die dit voorkomt.

Geremd of ongeremd

Onze plateauwagen enkelasser is een geremde aanhanger en de enkelasser aanhangwagen is ongeremd en heeft geen kenteken. Het verschil tussen beide opties is het maximale gewicht, dat bij een ongeremde aanhanger maximaal 750 kg mag bedragen. Geremde aanhangers constateren het wanneer de auto remt en schakelen via de dissel ook de eigen rem in. Bij een ongeremde aanhanger komt de remkracht volledig op de auto te liggen.

Huren bij 123 Machineverhuur

Als u uw keuze heeft gemaakt kunt u de aanhanger eenvoudig in uw winkelmand plaatsen. Daar geeft u vervolgens aan wanneer en hoelang u de aanhanger nodig heeft. Wij zullen uw reservering dan controleren en bevestigen. Is de enkelasser aanhanger op de door u opgegeven datum niet beschikbaar? Dan nemen we contact met u op om te zoeken naar een andere passende oplossing. Als u voor uw klus nog andere machines, voertuigen of apparaten nodig heeft dan loont het ook zeker om even een kijkje te nemen tussen de rest van ons aanbod.

Rijbewijs

Voor de enkelasser aanhanger tot 750 kilo heeft u een rijbewijs B nodig. Gaat u voor de plateauwagen enkelasser dan is een rijbewijs B+ (code 96) vereist als u in totaal boven de 750 kilo uitkomt. Dit gaat dan om het gewicht van de aanhanger inclusief inhoud.

Vragen?

Heeft u nog vragen over onze enkelasser aanhangers of andere producten in ons assortiment van 123 Machineverhuur? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 7.00 en 17.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 12.00 uur. U kunt daar terecht met al uw vragen, maar ook voor adviezen voor uw klus. U kunt ook uw contactgegevens bij ons achterlaten, dan nemen wij contact met u op.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!