Hoogwerkers

Schaarhoogwerkers 4 w.d.

Staat er een klus op u de wachten waarbij u de hoogte in moet? Dan komt een schaarhoogwerker goed van pas. Met een schaarhoogwerker kunt u namelijk gemakkelijk op elk gewenste hoogte aan de slag. Daarbij wordt u met een schaarhoogwerker veilig verticaal omhoog getild. Met een schaarhoogwerker bent u erg flexibel doordat de afmetingen en het gewicht van de schaarhoogwerker erg ideaal zijn. De schaarhoogwerker kan gebruikt worden bij diverse werkzaamheden in de bouw. Benieuwd naar onze schaarhoogwerkers? U vindt ze hier.

De hoogte van uw schaarhoogwerker

Weet u al op wat voor hoogte u minimaal en maximaal aan de slag moet? Als u dat al weet kunt u gelijk kijken voor een geschikte schaarhoogwerker tussen ons aanbod. Weet u de hoogte nog niet, meet dit dan eerst op, u wilt natuurlijk niet het risico lopen dat u een te lage schaarhoogwerker huurt. In ons assortiment vindt u schaarhoogwerkers van verschillende hoogtes. We beginnen bij schaarhoogwerkers van 9.90 meter, dat is de kleinste. Vervolgens zijn er nog schaarhoogwerkers van 12 meter, van 14,1 meter, van 18,1 meter en de hoogste schaarhoogwerker is 21,5 meter hoog. Als u uw keuze heeft kunnen maken kun u de schaarhoogwerker voor het gewenste aantal dagen of weken huren bij 123Machineverhuur. De kosten voor de huur staan per schaarhoogwerker aangegeven zodat u duidelijk weet waar u aan toe bent. We verhuren ze al vanaf €250,- per dag!

Op welk terrein gebruikt u de schaarhoogwerker?

Alle schaarhoogwerkers op deze pagina zijn geschikt voor ruw terrein dankzij hun 4x4 aandrijving. U kunt hiermee dus ook op de moeilijk begaanbare bouwterreinen aan de slag met uw schaarhoogwerker. Ook als de grond oneven is vindt u bij ons de geschikte schaarhoogwerker. De schaarhoogwerkers van 9,9 meter en 14,1 meter zijn namelijk geschikt voor hellingen tot 35%. En de schaarhoogwerker van 18,1 meter zelfs voor hellingen tot 40%.

De grootte van de werkbak

Het is voor sommige klussen van belang dat de werkbak groot genoeg is om plaats te bieden aan meerdere mensen en veel materiaal. Daarom ziet u ook bij elke schaarhoogwerker wat de grootte van de werkbak is. Bij sommige opties kan dit ook uitgebreid worden door de werkbak uit te schuiven.

Veiligheid

Bij 123 Machineverhuur staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom adviseren we bij het gebruik van onze machine de juiste veiligheidsmaatregelen te treffen en goede veiligheidskleding te dragen. In het geval van de schaarhoogwerkers raden we aan stevige en goede veiligheidsschoenen te dragen en een veiligheidshelm op te doen. Omdat de schaarhoogwerkers tot hoog boven de grond komen raden we ook aan valbescherming te dragen. U ziet bij al onze te huren producten en machines icoontjes met daarin de benodigde veiligheidsmaatregelen. Houd u daarnaast ook altijd aan de geldende maatregelen op de bouwplaats.

Schaarhoogwerker huren?

De meest geschikte schaarhoogwerker kunt u vervolgens gemakkelijk bij ons huren. Plaats het product in uw winkelmand, vul uw gegevens in en kies een vestiging. Wij hoeven nu alleen de reservering nog maar te bevestigen en u bent zeker van een schaarhoogwerker in de aangegeven periode. U kunt dus veilig en goed aan werk op hoogte. Het voordeel van een schaarhoogwerker ten opzichte van een spinhoogwerker is dat deze schaarhoogwerker een breder, en bovendien uitschuifbaar plateau heeft. U kunt er dus met meerdere mensen en meer materiaal op, waardoor u sneller uw werk kunt doen. De schaarhoogwerkers en andere hoogwerkers zijn te huur bij ons vestigingen in Apeldoorn, Breda, Dronten, Eindhoven, Emmeloord, Genemuiden, Meppel, Raalte, Rosmalen, Tilburg en Zwolle. Er is dus altijd wel een vestiging in uw regio te vinden.

Vragen over ons machineverhuur?

Bij 123 Machineverhuur kunt u terecht voor materieel en machines voor in de bouw en voor in de evenementenbranche. U kunt niet alleen als professional bij ons terecht, maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen over ons aanbod of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via 0800-5353123, of per mail op info@123machineverhuur.nl. U kunt ook het contactformulier invullen op onze site. Onze specialisten helpen u dan graag verder! Lees voor verhuur ook goed de algemene voorwaarden voor de huur van onze schaarhoogwerkers.

Veelgestelde vragen rondom schaarhoogwerkers 4.w.d

Wat is een schaarhoogwerker?

 

Een schaarhoogwerker is een type hoogwerker dat wordt gebruikt om mensen op veilige wijze op een hoogte te brengen. Het heeft een platform dat omhoog en omlaag kan bewegen met behulp van een schaarachtig mechanisme. Schaarhoogwerkers zijn ontworpen voor gebruik op vlakke ondergronden en bieden een stabiel platform voor werknemers om op te staan terwijl ze hun taken uitvoeren. Ze zijn vooral handig in situaties waarin een groter draagvermogen en een groter werkgebied nodig zijn, omdat ze in staat zijn om meerdere werknemers en zwaarder materiaal te dragen. Deze hoogwerkers worden vaak gebruikt in bouw-, onderhouds-, installatie- en magazijntoepassingen.

Hoe werkt een schaarhoogwerker?

 

Een schaarhoogwerker werkt door middel van een hydraulisch systeem. Het platform wordt omhoog gebracht door een schaarachtig mechanisme dat bestaat uit gekoppelde metalen balken. Wanneer het hydraulische systeem wordt geactiveerd, wordt olie onder hoge druk in de cilinders gepompt. Daardoor strekt de schaarconstructie zich uit en wordt het platform omhoog gebracht. Wanneer de druk vermindert, trekt de schaarconstructie samen en daalt het platform. Het proces wordt gecontroleerd door bedieningselementen op het platform.  De schaarhoogwerker is ontworpen voor gebruik op vlakke ondergronden en biedt een veilige en stabiele werkomgeving op hoogte.

Wat kost het huren van een schaarhoogwerker?

 

Bij 123 Machineverhuur liggen de prijzen voor het huren van een schaarhoogwerker tussen de € 260,- en € 595,- per dag en tussen de € 575,- en € 1450,- per dag. Je betaalt € 575,- voor een schaarhoogwerker met een hoogte van 9.9 meter en € 1450,- voor een schaarhoogwerker van 21.5 meter.

Kun je als particulier een schaarhoogwerker huren?

 

Wij verhuren onze schaarhoogwerkers uitsluitend voor bouwprojecten. Veiligheid staat hierbij hoog in het vaandel. Wij adviseren je om de juiste veiligheidsmaatregelen en goede veiligheidskleding te dragen. We raden stevige veiligheidsschoenen en een goede veiligheidshelm aan. Daarnaast raden we ook aan om valbescherming te dragen.

Hoe hoog kan een schaarhoogwerker?

 

Onze kleinste schaarhoogwerker reikt een hoogte van bijna 10 meter. Onze hoogste schaarhoogwerker kan tot wel 21.5 meter. Meet van tevoren goed op welke schaarhoogwerker je nodig hebt. Het zou zonde zijn als blijkt dat je een te lage hoogwerker hebt gehuurd.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!