Hoogwerkers

Schaarhoogwerkers 4 w.d.

Staat er een klus op u de wachten waarbij u de hoogte in moet? Dan komt een schaarhoogwerker goed van pas. Met een schaarhoogwerker kunt u namelijk gemakkelijk op elk gewenste hoogte aan de slag. Daarbij wordt u met een schaarhoogwerker veilig verticaal omhoog getild. Met een schaarhoogwerker bent u erg flexibel doordat de afmetingen en het gewicht van de schaarhoogwerker erg ideaal zijn. De schaarhoogwerker kan gebruikt worden bij diverse werkzaamheden in de bouw. Benieuwd naar onze schaarhoogwerkers? U vindt ze hier.

De hoogte van uw schaarhoogwerker

Weet u al op wat voor hoogte u minimaal en maximaal aan de slag moet? Als u dat al weet kunt u gelijk kijken voor een geschikte schaarhoogwerker tussen ons aanbod. Weet u de hoogte nog niet, meet dit dan eerst op, u wilt natuurlijk niet het risico lopen dat u een te lage schaarhoogwerker huurt. In ons assortiment vindt u schaarhoogwerkers van verschillende hoogtes. We beginnen bij schaarhoogwerkers van 9.90 meter, dat is de kleinste. Vervolgens zijn er nog schaarhoogwerkers van 12 meter, van 14,1 meter, van 18,1 meter en de hoogste schaarhoogwerker is 21,5 meter hoog. Als u uw keuze heeft kunnen maken kun u de schaarhoogwerker voor het gewenste aantal dagen of weken huren bij 123Machineverhuur. De kosten voor de huur staan per schaarhoogwerker aangegeven zodat u duidelijk weet waar u aan toe bent. We verhuren ze al vanaf €250,- per dag!

Op welk terrein gebruikt u de schaarhoogwerker?

Alle schaarhoogwerkers op deze pagina zijn geschikt voor ruw terrein dankzij hun 4x4 aandrijving. U kunt hiermee dus ook op de moeilijk begaanbare bouwterreinen aan de slag met uw schaarhoogwerker. Ook als de grond oneven is vindt u bij ons de geschikte schaarhoogwerker. De schaarhoogwerkers van 9,9 meter en 14,1 meter zijn namelijk geschikt voor hellingen tot 35%. En de schaarhoogwerker van 18,1 meter zelfs voor hellingen tot 40%.

De grootte van de werkbak

Het is voor sommige klussen van belang dat de werkbak groot genoeg is om plaats te bieden aan meerdere mensen en veel materiaal. Daarom ziet u ook bij elke schaarhoogwerker wat de grootte van de werkbak is. Bij sommige opties kan dit ook uitgebreid worden door de werkbak uit te schuiven.

Veiligheid

Bij 123 Machineverhuur staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom adviseren we bij het gebruik van onze machine de juiste veiligheidsmaatregelen te treffen en goede veiligheidskleding te dragen. In het geval van de schaarhoogwerkers raden we aan stevige en goede veiligheidsschoenen te dragen en een veiligheidshelm op te doen. Omdat de schaarhoogwerkers tot hoog boven de grond komen raden we ook aan valbescherming te dragen. U ziet bij al onze te huren producten en machines icoontjes met daarin de benodigde veiligheidsmaatregelen. Houd u daarnaast ook altijd aan de geldende maatregelen op de bouwplaats.

Schaarhoogwerker huren?

De meest geschikte schaarhoogwerker kunt u vervolgens gemakkelijk bij ons huren. Plaats het product in uw winkelmand, vul uw gegevens in en kies een vestiging. Wij hoeven nu alleen de reservering nog maar te bevestigen en u bent zeker van een schaarhoogwerker in de aangegeven periode. U kunt dus veilig en goed aan werk op hoogte. Het voordeel van een schaarhoogwerker ten opzichte van een spinhoogwerker is dat deze schaarhoogwerker een breder, en bovendien uitschuifbaar plateau heeft. U kunt er dus met meerdere mensen en meer materiaal op, waardoor u sneller uw werk kunt doen. De schaarhoogwerkers en andere hoogwerkers zijn te huur bij ons vestigingen in Apeldoorn, Breda, Dronten, Eindhoven, Emmeloord, Genemuiden, Meppel, Raalte, Rosmalen, Tilburg en Zwolle. Er is dus altijd wel een vestiging in uw regio te vinden.

Vragen over ons machineverhuur?

Bij 123 Machineverhuur kunt u terecht voor materieel en machines voor in de bouw en voor in de evenementenbranche. U kunt niet alleen als professional bij ons terecht, maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen over ons aanbod of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via 0800-5353123, of per mail op info@123machineverhuur.nl. U kunt ook het contactformulier invullen op onze site. Onze specialisten helpen u dan graag verder! Lees voor verhuur ook goed de algemene voorwaarden voor de huur van onze schaarhoogwerkers.

Verhuur voor en door professionals!