Aanhangwagens & transportmiddelen

Quads

Quads zijn ideaal voor het rijden op ruw terrein, om aanhangers te verzetten, om kleinere stukken te rijden, om op de boerderij te gebruiken en van land naar land te rijden. Een quad is vooral bekend in de sport en evenementenbranche, maar worden ook wel zakelijk ingezet. Er zit heel wat verschil in een quad. Dat heeft te maken met de kracht en zwaarte van een quad, of het geldt als bromfiets, personenauto of bedrijfsauto.

Quad huren

Een quad huren kan misschien wel net zo verstandig zijn, helemaal voor een tijdelijke klus waarbij u de quad nodig heeft. Als u een quad nauwelijks gebruikt, of in ieder geval niet maandelijks of wekelijks, het gehele jaar rond, dan is het al snel voordeliger om een quad te huren. Een quad in aanschaf is al redelijk aan de prijs, maar dan heeft u nog te maken met belastingen, verzekeringen, onderhoud, brandstof en net als bij een auto is stilstand ook niet bevorderlijk voor het voertuig. Een quad huren is dus misschien wel net zo verstandig!

Waarom quad huren?

Een quad wordt ook wel een all-terrain-vehicle genoemd. Ze zijn dus geschikt voor alle terreinen. Werkt u veel in het bos? Dan is een quad een uitkomst, maar ook voor boerderijen om van land naar land te rijden. Op het strand worden ook vaak quads gebruikt als transportmiddel, bijvoorbeeld om een ijskar te vervoeren, of om als strandwacht snel van a naar b te komen. Voor seizoensgebonden werkzaamheden of periodieke werkzaamheden is een quad huren een uitkomst.

Bent u op zoek naar een quad voor uw werkzaamheden, dan bent u bij 123 Machineverhuur aan het juiste adres. In ons assortiment kunt u het gewenste item aanklikken en in uw winkelmandje doen. Als u dat gedaan heeft, vragen wij u de periode aan te geven waarin u het item wil huren en we vragen om uw contactgegevens. Binnen 24 uur geven we u antwoord of uw reservering definitief is of niet. Dit is afhankelijk van de periode dat het item beschikbaar is voor u. Mocht dit niet zo zijn, kijken we altijd naar een passend alternatief en we houden u altijd persoonlijk op de hoogte.

Verhuur voor professionals en particulieren

Bij 123 Machineverhuur huurt u machines en materieel voor elk project. Werkt u in de bouw, GWW, industrie of in de evenementenbranche? Wij helpen u graag met uw complete huurvraag. We hebben vestigingen in heel het land, dus ieder bedrijf of iedere particulier kan bij ons de te huren materialen ophalen en weer terug brengen.

Verhuur voor en door professionals!