Aanhangwagens & transportmiddelen

Quads

Rijden op ruw terrein, aanhangers verzetten, kleinere stukken overbruggen of van land naar land rijden op de boerderij: het zijn stuk voor stuk aangelegenheden waarbij een quad huren van pas komt. Een quad wordt vooral in de sport en evenementenbranche gebruikt, maar de bij ons te huren quad wordt ook zakelijk ingezet door onze klanten. Bij ons kunt u maar één variant van de quad huren bij één van onze vestigingen, maar over het algemeen is er een groot verschil tussen de kracht en de zwaarte van zo’n karretje.

Een quad huren bij 123 Machineverhuur is al mogelijk vanaf één dag, wat u de nodige keuzevrijheid verschaft. Onze vierwielers hebben zowel een voor- als achterrek. We hebben deze erop gemonteerd, zodat u diverse goederen of producten mee kunt nemen. Ook het klemmen van een schop, bezem of schep kan dankzij dit hulpmiddel. Lees hier meer over de mogelijkheden!

Voorwaarden quad bike

Om een quad bike te mogen huren bij 123 Machineverhuur, dient u aan verschillende voorwaarden te voldoen. De belangrijkste regel die de overheid stelt aan het gebruik van de quad, is het bereiken van de minimale leeftijd van 16 jaar. Gebruikers die jonger zijn dan dat, zijn helaas niet bevoegd om een quad te huren. Bovendien is het benodigde rijbewijs afhankelijk van de wijze waarop het voertuig is goedgekeurd. Er is namelijk een verschil in benadering tussen een quad als bromfiets, driewielig motorvoertuig, personenauto, landbouwtrekker of motorrijtuig met beperkte snelheid. In de meeste gevallen is een autorijbewijs of bromfietsrijbewijs genoeg, maar soms wordt er om een T-rijbewijs gevraagd bij een quad bike.

Quadverhuur: de perfecte oplossing

Quadverhuur biedt de perfecte oplossing voor klanten, helemaal als u bedenkt de quad maar tijdelijk nodig te hebben. Als u een quad niet maandelijks of wekelijks gebruikt, dan is het al snel voordeliger om een quad te huren. Een quad in aanschaf is redelijk prijzig en dan hebben we het nog niet eens over belastingen, verzekeringen, onderhoud of brandstof. Daarnaast is stilstand evenmin bevorderlijk voor een auto. Quadverhuur is dan ook een service waar u maar wat graag gebruik van kunt maken.

Waarom een quad huren?

Een quad huren is een slimme zet voor iedereen die veelvuldig in de buitenlucht werkt. Een quad wordt ook wel een all-terrain-vehicle genoemd, waarmee ze geschikt zijn voor alle terreinen. Werkt u veel in het bos? Dan is een quad een uitkomst, maar ook voor boerderijen om van land naar land te rijden. Op het strand worden ook vaak quads gebruikt als transportmiddel, bijvoorbeeld om een ijskar te vervoeren, of om als strandwacht snel van a naar b te komen. Voor seizoensgebonden werkzaamheden of periodieke werkzaamheden is een quad huren een uitkomst.

All-terrain vehicle huren

Bent u op zoek naar een partij waar u voordelig een all-terrain vehicle huren kunt? Dan is 123 Machineverhuur de partij waar u zijn moet. In ons assortiment kunt u het gewenste item aanklikken en in uw winkelmandje doen. Als u dat gedaan heeft, vragen wij u de periode aan te geven waarin u quad wil huren en we vragen om uw contactgegevens. Binnen 24 uur geven we u antwoord of uw reservering definitief is of niet. Dit is afhankelijk van de periode dat het item beschikbaar is voor u. Mocht dit niet zo zijn, kijken we altijd naar een passend alternatief en we houden u altijd persoonlijk op de hoogte.

Naast het huren van een all-terrain vehicle, kunt u ook terecht voor andere machines. Werkt u in de bouw, GWW, industrie of in de evenementenbranche? Wij helpen u graag met uw complete huurvraag. We hebben vestigingen in heel het land, dus ieder bedrijf of iedere particulier kan bij ons de te huren materialen ophalen en weer terug brengen.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!