Liften & Hangbruggen

Gipsplatenliften

Heeft u een klus waarbij u aan het werk gaat met gipsplaten? Bij 123 Machineverhuur huurt u gemakkelijk via de website een gipsplatenlift.

Met de gipsplatenlift kunt met één persoon de platen aan het plafond bevestigen. Hierdoor heeft u geen extra mensen nodig en klaart u deze klus snel en veilig. Bent u op zoek naar een gipsplatenlift? Bekijk dan ons aanbod hieronder!

Verrijdbare en inklapbare gipsplatenlift

In ons aanbod vindt u een verrijdbare en daarnaast ook inklapbare gipsplatenlift van 3.40 meter. Deze gipsplatenlift wordt met de hand bediend. Door gebruik te maken van een gipsplatenlift kunt u de gipsplaten tijdens de montage met enige fysieke kracht in de juiste positie brengen en vervolgens ook op de juiste hoogte houden. Hierdoor bent u ook alleen in staat om de gipsplaten aan het plafond te bevestigen. Wilt u de gipsplatenlift huren? Dan plaatst u ‘m gewoon in uw winkelmand en geeft u de datum of data door waarop u de lift nodig heeft. Vervolgens checken wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen!

Makkelijk weer op te bergen

Als u tussendoor ruimte nodig heeft voor een andere klus kunt u de gipsplatenlift eenvoudig weer inklappen en bouwt u ‘m makkelijk weer op zodra u de lift weer nodig heeft. Het kan namelijk goed zijn dat u een aantal gipsplaten pas later plaatst dan de rest en dat u tussendoor met andere werkzaamheden verdergaat en dan wil u niet om de lift heen hoeven te werken. Ook met het vervoeren van de gipsplatenlift biedt dit voordelen, aangezien het makkelijk in uw bus of vrachtwagen past. En dankzij de wieltjes is hij ook makkelijk verrijdbaar.

Veiligheid

Bij het gebruik van onze machines en liften raden we aan onze veiligheidsvoorschriften op te volgen. Zo zorgt u ervoor dat uzelf, maar ook anderen op de bouwplaats veilig te werk kunnen gaan. Als u de gipsplatenlift bij ons huurt adviseren we om in ieder geval veiligheidsschoenen, veiligheidshandschoenen en een helm te dragen. Als er op uw bouwterrein nog andere veiligheidseisen of voorschriften gelden volgt u die natuurlijk ook op. Bij 123 Machineverhuur staat veiligheid hoog in het vaandel, dus als u nog vragen heeft of tips kan gebruiken kunt u daarvoor navraag doen bij onze specialisten.

Meer informatie over de gipsplatenliften

Heeft u vragen over de gipsplatenlift of over andere liften en hangbruggen uit ons aanbod? Of wilt u meer weten over onze service? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben mensen in dienst die alle ins en outs kennen van de machines en het materieel dat we via 123 Machineverhuur verhuren. U kunt ons iedere doordeweekse dag tussen 07.00 uur en 17.00 uur bereiken via 0800 – 5353 123 of mail naar info@123machineverhuur.nl. Op de zaterdagen zijn we van 08.00 tot 12.00 bereikbaar. Neem ook zeker een kijkje tussen de rest van ons aanbod, er zit ongetwijfeld nog meer tussen dat u kunt gebruiken voor uw klus.

Wat kost het huren van een dixie?

Bij 123 Machineverhuur huur je een dixie vanaf € 32,- per week. Hier zit een minimale huurperiode van 4 weken op. Wil je een dixie huren voor een dag, bijvoorbeeld voor een klein feestje? Dan bedraagt het € 87,50 per dag.

Wat is een dixie?

Een dixie is een mobiele toiletcabine. Deze wordt vaak op tijdelijke basis ingezet. Dixies komen bijvoorbeeld van pas op bouwplaatsen waar geen toiletten aanwezig zijn, bij verbouwingen van woningen waarbij het toilet niet gebruikt kan worden en bij evenementen.

Hoe breed is een dixie?

Over het algemeen is een dixie ongeveer 115 centimeter breed, 115 centimeter lang en 240 centimeter hoog. Dit biedt van binnen genoeg ruimte.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!