Elektrotechniek

Verdeelkasten

Als u aan de slag gaat met de bouw van een nieuw huis of een evenement organiseert is er vaak geen stroom beschikbaar of wilt u de stroom over een groter gebied kunnen gebruiken. Bij 123 Machineverhuur vindt u daarom verschillende verdeelkasten en bouwmeterkasten.
Prijzen excl. BTW » Verhuur » Elektrotechniek » Verdeelkasten

Verdeelkasten

Wanneer u een event organiseert en als externe stroombron bijvoorbeeld een generator heeft kunt u door middel van een verlengsnoer een verdeelkast eraan koppelen om zo meer uitgangen te creëren. Op deze pagina vindt u meerdere verschillende verdeelkasten van 16 tot 472 ampère. Kijk goed welke het meest geschikt is voor uw event of werkzaamheden.

Bouwmeterkasten

Op bouwplaatsen zijn ze een niet te missen onderdeel, de bouwmeterkasten. Elke bouwput heeft er eentje staan want zonder kunt u niet werken. Omdat het op zulke locaties vaak ontbreekt aan een vast stroompunt wordt er vaak gebruik gemaakt van hoofdmeterkast of een bouwmeterkast. Deze meterkasten worden aangesloten op het stroomnet en bieden vervolgens de mogelijkheid om er apparatuur op aan te sluiten. Ook als u een woning gaat bouwen biedt een bouwmeterkast vaak uitkomst, ook daar kan het erg handig zijn om een stroompunt te hebben. U kunt ze bij ons huren vanaf €37,50 per dag.

ATS kasten

Wanneer het niet gewenst is dat een proces onderbroken wordt en u elk risico wilt uitsluiten, dan raden we u aan gebruik te maken van een ATS schakelkast. Zo’n schakelkast is gekoppeld aan twee aggregaten. De ene is de stroomleverancier en de andere is een back-up voor als de eerste uitvalt. Hierdoor komt u dus niet onverhoopt zonder stroom te zitten en leent de ATS kast zich het best voor wanneer u een proces afsluit van het reguliere stroomnet, maar het proces wel moet blijven functioneren.

Veiligheid

Bij 123 Machineverhuur staat de veiligheid hoog in het vaandel. En omdat het hierbij stroom betreft raden we u extra aan om de veiligheidseisen op uw gehuurde machine goed te lezen. U ziet bij al onze te huren producten en machines icoontjes met daarin de benodigde veiligheidsmaatregelen. Houd u daarnaast ook altijd aan de geldende maatregelen op de bouwplaats.

Verdeelkasten huren bij 123 Machineverhuur

Wilt u een verdeelkast, bouwmeterkast of ATS kast huren voor bijvoorbeeld een verbouwing of evenement? Dat kan gemakkelijk op onze website. U plaatst de kast die u wilt huren in het virtuele winkelmandje, vult uw gegevens in en bestelt. Wij controleren vervolgens graag voor u de datum waarop u het materiaal nodig heeft en bevestigen uw reservering doorgaans binnen één werkdag. Heeft u een vraag over de materialen of machines of wilt u meer weten over de rest van ons elektrotechniek aanbod? Neem dan nu contact op met onze specialisten, zij staan u graag te woord.

Verhuur voor en door professionals!