Verreikers & heftrucks

Electro wagens

Bent u op zoek naar te huren elektrowagens? Dan bent u bij 123 Machineverhuur aan het juiste adres. Om uw materialen gemakkelijk te vervoeren van A naar B vindt u binnen ons aanbod een elektrowagen. Deze kan lasten tot 3 ton trekken. Bekijk ons aanbod en huur gemakkelijk een elektrowagen online.

Elektrowagen van 123 Machineverhuur

De elektrowagen van 123 Machine verhuur in de vorm van een elektrische trekker is uniek zin zijn soort. Het grote voordeel van deze machine is dat deze tractor zowel binnen als buiten mag rijden. Voorzien van een elektromotor kan deze elektrowagen lasten tot 3 ton trekken. Om het voor de bestuurder zo comfortabel mogelijk te maken is dit voertuig uitgerust met een cabine. De elektrowagen wordt standaard geleverd met acculader.

Online machines huren

Op onze website vindt u ontelbaar veel gereedschap, van gereedschap voor beton- & metselwerken tot aan elektrotechniek en meetapparatuur. Wij hebben ruime ervaring met het bevoorraden van onder andere: projecten in de bouw, GWW, industrie en evenementen. U kunt dus met een gerust hart bij ons terecht voor het huren van een elektrowagen. Plaats de gewenste elektrowagen in uw winkelmand om vervolgens uw persoonlijke gegevens in te voeren. De reservering die bij ons binnenkomt moet eerst worden bevestigd. Wij streven er naar om dit zo snel mogelijk, maar altijd binnen één dag, te doen. Wacht dus even uw bevestiging af en u bent zeker van de elektrowagen op de dagen dat u deze nodig heeft.

Meer informatie?

Voor meer informatie over ons kunt altijd onze over ons pagina bekijken. Daarnaast kunt u natuurlijk een offerte op maat opvragen of met al uw vragen terecht bij onze specialisten. Bel gratis 0800 - 535 31 23. Benieuwd naar de laatste trends en nieuwtjes? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte. U kunt ons ook volgen op de socialmediakanalen van 123 Machineverhuur. Een elektrowagen huren doet u bij 123 Machineverhuur.

Verhuur voor en door professionals!