Verreikers & heftrucks

Electro wagens

Het trekken van aanhangers of karretjes kan een loodzware klus zijn als u niet over de juiste hulpmiddelen beschikt. Door een elektrowagen te huren bij 123 Machineverhuur, verzekert u zich van een krachtige trekker die van zwaar werk licht werk maakt. Elke elektrowagen van 123 Machineverhuur kan tot wel 3 ton trekken, een hoeveelheid waar u wel even mee vooruit kunt.

De elektrowagen wordt vooral gebruikt om uw materialen van A naar B te vervoeren. Hierbij doelen we voornamelijk op plekken die binnenshuis gelegen zijn, zoals werkplaatsen of magazijnen. Echter kan onze variant ook buiten rijden. Bent u op zoek naar een elektrowagen voor uw klus? Bekijk ons aanbod en huur gemakkelijk een exemplaar online.

Hoe gebruik je een electro trekker?

De electro trekker is relatief gemakkelijk in gebruik. Onder het stuur bevindt zich een bedieningspaneel, waarmee u de werkhoogte instelt. Zorg ervoor dat de werkhoogte altijd correspondeert met uw eigen lengte, om veilig te werk te gaan. Het stuur van de elektrowagen is uitgerust met diverse knoppen, waarmee u invloed uitoefent op de snelheid van het voertuig en de rijrichting. In geval van paniek kunt u altijd een beroep doen op de noodknop.

Met deze knop brengt u de electro trekker direct tot stilstand. De electro trekker heeft ook knoppen waarmee u de trekker van links en naar rechts beweegt. Dit is bevorderlijk voor het koppelen van de aanhangers aan de electro trekker. Andere toetsen helpen weer om de aanhangers hoger of lager te positioneren. Om de veiligheid te bevorderen, adviseren we u met klem om veiligheidsschoenen te dragen. Dit beperkt lichamelijk letsel bij een verkeerde stuurbeweging.

Elektrische wagens: breed inzetbaar

Elektrische wagens van 123 Machineverhuur zijn uniek in hun soort. Het grote voordeel van deze machine is dat deze tractor zowel binnen als buiten mag rijden. Om het voor de bestuurder zo comfortabel mogelijk te maken is dit voertuig uitgerust met een cabine. Bovendien wordt de elektrowagen standaard geleverd met acculader, zodat u het voertuig tussentijds oplaadt.

Onze elektrische wagens zijn breed inzetbaar. Of u de elektrowagen nou nodig heeft op een bloemenveiling, vliegveld, opslagruimte of magazijn: de huur van het voertuig betaalt zich altijd uit!

Elektrowagen huren bij 123 Machineverhuur

Voor meer informatie over het huren van een elektrowagen, kunt u altijd bij ons terecht. Daarnaast kunt u een offerte op maat aanvragen, zodat u een prijsindicatie kunt krijgen. Bel hiervoor gratis naar 0800 - 535 31 23. Bent u benieuwd naar de laatste trends en nieuwtjes? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte. U kunt ons ook volgen op de socialmediakanalen van 123 Machineverhuur. Een elektrowagen of andere verreikers huren, doet u gemakkelijk bij 123 Machineverhuur.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!