Aanhangwagens & transportmiddelen

Accessoires aanhangwagens

Bij 123 Machineverhuur kunt u terecht voor accessoires voor aanhangwagens. Denkt u bijvoorbeeld aan aanhangernetten. Wij verhuren materialen, machines en accessoires voor professionals en particulieren door heel Nederland. Bekijk het aanbod hieronder.

Aanhangernet

Een aanhangernet is raadzaam om te gebruiken als er goederen in uw aanhangwagen liggen die op kunnen waaien of er af kunnen vallen. Het gebruik van een aanhangernet is voor de veiligheid van uzelf en de medeweggebruikers. Een aanhangernet over een aanhanger trekken met goederen die kunnen opwaaien, is zelfs verplicht. Een aanhangernet is zeer gebruiksvriendelijk, licht, soepel en gemakkelijk te bevestigen. Als u verder leest, vertellen we u meer over op waar u op moet letten bij een aanhangernet en hoe u een aanhangernet kunt bevestigen.

Waar op te letten bij een aanhangernet?

Een aanhangernet kan erg verschillen in kwaliteit, maar ook in afmetingen en diverse soorten. Weet dus van welke afmeting uw aanhangwagen is en pas daarop uw aanhangernet aan. Naast de afmeting is het materiaal ook zeer belangrijk. Het moet dik genoeg zijn om sterkte te leveren en flexibel genoeg om goed te kunnen hanteren. En de maaswijdte is als laatste ook van belang. Hoe kleiner de maaswijdte, hoe meer vezels er in het net zitten en dus hoe dichter het over de lading ligt.

Aanhangernet bevestigen

Een aanhangernet bevestigen is zo gebeurd. De meeste aanhangernetten hebben een elastisch koord dat u gemakkelijk om, op en onder onderdelen kunt vastzetten. De aanhangers hebben vaak meerdere haken onderaan, waar de lussen bevestigd kunnen worden. Zorg er altijd voor dat het net strak bevestigd is en dat u zeker weet dat de goederen niet weg kunnen waaien of om kunnen vallen.

Aanhangernet huren bij 123 Machineverhuur

Een aanhangernet huurt u gemakkelijk via 123 Machineverhuur. Als u op deze pagina het product in het winkelmandje plaatst, kunt u het aanhangernet reserveren. U geeft aan van wanneer tot wanneer u het aanhangernet nodig heeft, u vult uw gegevens in en wij zorgen dat u alle informatie krijgt die u nodig heeft. We streven ernaar om u binnen 24 uur een bericht te doen of de reservering bevestigd kan worden. Dit heeft te maken met het feit of het gewenste product beschikbaar is in de tijd dat u die nodig heeft. Is dat niet zo, dan denken onze professionals graag met u mee en zij zullen dan ook contact met u opnemen.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!