Beton- & metselwerk

Betonmolens/lijmmixers

Wilt u een betonmolen huren? Bij 123 Machineverhuur bent u aan het juiste adres. Op onze website vindt u allerlei verschillende gereedschappen en machines voor de bouw en voor in bijvoorbeeld de evenementenbranche. Huur hier gemakkelijk de gewenste betonmolen of lijmmixer per dag of week. Zo heeft u altijd de juiste machines voor al uw werkzaamheden. Bekijk ons aanbod betonmolens hieronder en huur gemakkelijk een betonmolen online!

Aanbod 123 Machineverhuur

Binnen ons aanbod vindt u de betonmolen in diverse groottes. Zo vindt u bijvoorbeeld een betonmolen van 145 en 185 liter. Beide hebben een aansluiting van 230V. Let op, na het gebruik dient de betonmolen goed schoongemaakt te worden. Zo kan deze schoon bij ons worden ingeleverd. Naast betonmolens bieden wij ook een lijmmixer met kuip en een staaf-lijmmixer aan. Meer weten over een specifiek product? De specificaties staan bij de verschillende producten genoteerd. Zo weet u precies wat u kan verwachten.

Een betonmolen huren

Wilt u een betonmolen huren? Plaats de gewenste betonmolen of lijmmixer dan in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op dat u de desbetreffende machine wilt huren. Vervolgens controleren wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen. Pas na deze bevestiging bent u er zeker van dat de betonmolen beschikbaar is in de door u gekozen periode. Is dit niet het geval? Dan bellen wij u met een ander voorstel!

Vragen over betonmolen huren?

Bij 123 Machineverhuur kunt u terecht voor het huren van divers materieel en machines voor in de bouw en voor in de evenementenbranche. U kunt niet alleen als professional bij ons terecht, maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen over de betonmolen, lijmmixers of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via 0800-535 31 23, of per mail naar info@123machineverhuur.nl, ook kunt u het contactformulier invullen op onze site. Onze specialisten helpen u graag verder!

Verhuur voor en door professionals!