Beton- & metselwerk

Betonmolens/lijmmixers

Het maken van specie met de hand is een heftig karwei en niet bepaald bevorderlijk voor uw lichaam. Door een betonmolen te huren bij 123 Machineverhuur, vergemakkelijkt u uw klus aanzienlijk. Een betonmolen huren is mogelijk per dag of per week, waardoor u nooit langer over het hulpmiddel hoeft te beschikken dan noodzakelijk.

Wilt u soortgelijke producten als een betonmolen huren? Op onze website vindt u allerlei verschillende gereedschappen en machines voor de bouw en voor in bijvoorbeeld de evenementenbranche. Bekijk ons aanbod betonmolens hieronder en huur een exemplaar gemakkelijk online.

Waarom een betonmolen huren?

Een betonmolen is een handig hulpmiddel voor klussers, bouwvakkers en doe-het-zelvers die bezig zijn met het metselen van binnenwanden, tuinhuisjes of buitenmuurtjes. Met een betonmolen heb je binnen een handomdraai de hoeveelheid mengsel die je nodig hebt.

Overigens heeft de huur niet alleen een functionele insteek. Het kopen van een betonmolen kan aardig in de papieren lopen, want voor een goede molen ben je al gauw €350,00 kwijt. Vooral als je klus van korte duur is, is het huren van een betonmolen vele malen aantrekkelijker.

Lijmmixers huren bij 123 Machineverhuur

Naast het huren van betonmolens, kunt u ook bij ons terecht voor het huren van lijmmixers. Lijmmixers zijn perfecte hulpmiddelen voor tegelzetters. Hiermee maakt men de lijm in gereedheid voor het zetten van tegels. De staaf-lijmmixer kan eveneens gebruikt worden voor het mengen van mortel of verf. Dat maakt de lijmmixer multifunctioneel!

Aanbod mixers van 123 Machineverhuur

Binnen ons aanbod vindt u de betonmolen in diverse groottes. Zo vindt u bijvoorbeeld een betonmolen van 145 en 185 liter. Beide hebben een aansluiting van 230V. Let op: na het gebruik dient de betonmolen goed schoongemaakt te worden. Zo kan deze schoon bij ons worden ingeleverd. Naast betonmolens bieden wij ook een lijmmixer met kuip en een staaf-lijmmixer aan. Meer weten over een specifiek product? De specificaties staan bij de verschillende producten genoteerd. Zo weet u precies wat u kan verwachten!

Verhuur van betonmixers

Wilt u een beroep doen op onze verhuur van betonmixers? Plaats de gewenste betonmolen of lijmmixer dan in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op wanneer u de desbetreffende machine wilt huren. Vervolgens controleren wij of de data beschikbaar zijn. Binnen 24 uur wordt u hiervan op de hoogte gesteld. Pas na deze bevestiging bent u er zeker van dat de betonmolen beschikbaar is in de door u gekozen periode. Is dit niet het geval? Dan bellen wij u met een ander voorstel!

Vragen over betonmolen huren?

Bij 123 Machineverhuur kunt u terecht voor het huren van divers materieel en machines voor in de bouw en voor in de evenementenbranche. U kunt niet alleen als professional bij ons terecht, maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen over de betonmolen, lijmmixers of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via 0800-535 31 23, of per mail naar info@123machineverhuur.nl, ook kunt u het contactformulier invullen op onze site. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wat kost het huren van een dixie?

Bij 123 Machineverhuur huur je een dixie vanaf € 32,- per week. Hier zit een minimale huurperiode van 4 weken op. Wil je een dixie huren voor een dag, bijvoorbeeld voor een klein feestje? Dan bedraagt het € 87,50 per dag.

Wat is een dixie?

Een dixie is een mobiele toiletcabine. Deze wordt vaak op tijdelijke basis ingezet. Dixies komen bijvoorbeeld van pas op bouwplaatsen waar geen toiletten aanwezig zijn, bij verbouwingen van woningen waarbij het toilet niet gebruikt kan worden en bij evenementen.

Hoe breed is een dixie?

Over het algemeen is een dixie ongeveer 115 centimeter breed, 115 centimeter lang en 240 centimeter hoog. Dit biedt van binnen genoeg ruimte.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!