Hoogwerkers

Schaarhoogwerkers rups

Wanneer u op zoek bent naar een hoogwerker met extra grote terreinvaardigheid is de rups schaarhoogwerkers een juiste oplossing. De rups schaarhoogwerker is ontworpen voor gebruik in diverse sectoren, zodat iedereen wel een schaarhoogwerker kan gebruiken. Voor wat voor werkzaamheden heeft u een schaarhoogwerker nodig?

Rups schaarhoogwerker van 123 Machineverhuur

Een rups schaarhoogwerker kunt u gemakkelijk huren via onze website. Wij beschikken namelijk over een schaarhoogwerker van 10 meter hoog, zodat u gemakkelijk op maximale hoogte kunt werken. Daarbij kunnen wij natuurlijk ook de veiligheid van onze machines garanderen. Graag bieden wij u transparantie wat betreft de prijzen voor het huren van een rups schaarhoogwerker, dus de prijs per dag of per week wordt direct getoond. In dit geval is dat vanaf €375,- per dag of vanaf €925,- per week. Waarvoor gaat u een rups schaarhoogwerker huren?

Waarvoor kunt u een rups schaarhoogwerker gebruiken?

Het is per klus en per bouwterrein natuurlijk verschillend wat voor hoogwerker u het best kunt gebruiken. De rups schaarhoogwerker huurt u als u op hoogte wilt werken, maar de ondergrond het niet toelaat dat u met een schaarhoogwerker op wielen de klus uitvoert. Door de rupsbanden van deze schaarhoogwerker heeft u een betere verdeling van het gewicht, over een groter oppervlak. De rupsen hebben daarnaast een betere tractie dan normale banden, waardoor u ook op ruw en slecht toegankelijk terrein aan de slag kunt met uw hoogwerker. De rups schaarhoogwerker loopt op diesel, dus houd hier ook rekening mee bij het huren.

Hoeveel werkruimte heeft de rups schaarhoogwerker?

De rups schaarhoogwerker biedt veel ruimte voor u en uw gereedschap. De hoogwerker heeft een platform van 1,6 meter bij 3 meter, met de optie om het nog 1,40 meter uit te schuiven. Hiermee heeft u genoeg ruimte om met meerdere mensen of met veel materiaal naar boven te gaan. Zo kunt u gezamenlijk op gelijke hoogte de opdracht uitvoeren. De rups schaarhoogwerker heeft een maximale hefcapaciteit van 750 kilo, genoeg dus om ook zware materialen, gereedschap en machines mee naar boven te nemen.

Voor welke terreinen is de rups schaarhoogwerker geschikt?

Door de rupsbanden is deze schaarhoogwerker uitermate geschikt voor moeilijke ondergronden. Met schaarhoogwerkers met normale banden is de kans aanwezig dat u op moeilijk terrein vast komt te zitten, dat zal u met de rups schaarhoogwerker niet gebeuren. Als u op uw terrein ook vlakke goed begaanbare stukken hebt kunt u de rups schaarhoogwerker daar natuurlijk ook gewoon op gebruiken. Download de specificatiesheet voor alle productinformatie op een rijtje.

Veiligheid

Bij 123 Machineverhuur staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom adviseren we bij het gebruik van onze machine de juiste veiligheidsmaatregelen te treffen en goede veiligheidskleding te dragen. In het geval van de rups schaarhoogwerkers raden we aan stevige en goede veiligheidsschoenen te dragen en een veiligheidshelm op te doen. Omdat de schaarhoogwerkers tot hoog boven de grond komen raden we ook aan valbescherming te dragen. U ziet bij al onze te huren producten en machines icoontjes met daarin de benodigde veiligheidsmaatregelen. Houd u daarnaast ook altijd aan de geldende maatregelen op de bouwplaats.

Rups schaarhoogwerkers huren

U huurt uw rups schaarhoogwerker eenvoudig door de hoogwerker in uw winkelmandje te plaatsen. Vervolgens kunt u daar uw persoonlijke gegevens invullen en een keuze maken uit de dichtstbijzijnde vestiging van 123 Machineverhuur. Wij hebben namelijk vestigingen door heel Nederland zoals Apeldoorn, Breda, Dronten, Eindhoven, Emmeloord, Genemuiden, Huizen, Meppel, Raalte, Rosmalen, Tilburg en Zwolle. Komt u de rups schaarhoogwerker zelf ophalen of wilt u liever dat wij hem afleveren op locatie? Geef het aan bij uw reservering en wij regel het voor u! heeft u vragen over de hoogwerkers of wilt u meer weten? Neem dan nu contact op met onze specialisten en zij voorzien u van een persoonlijk advies.

U kunt bij 123 Machineverhuur ook terecht voor het huren van andere machines en andere soorten hoogwerkers. Neem gerust een kijkje op onze website voor deze of een volgende klus.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!