Hoogwerkers

Accessoires hoogwerkers

Moet u voor een bepaalde klus op hoogte werken? Dan is het belangrijk dat alles veilig is. Veiligheid staat namelijk voorop. Ondanks dat de hoogwerkers of steigers erg veilig en stabiel zijn, is het belangrijk om uzelf te zekeren tegen eventuele ongelukken. Dit kunt u onder andere doen met valbeveiliging van 123 Machineverhuur. U wordt hierdoor goed beveiligd terwijl u gewoon door kunt gaan met uw werkzaamheden op grote hoogte. U vindt de valbeveiliging uit ons assortiment hier.

Ons aanbod

In ons assortiment ziet u een valbeveiligingsset om uzelf veilig te houden op grote hoogte. Dit lichtgewicht harnas is gemaakt om een val van meer dan 2.5 meter te stoppen. Deze accessoire is dus ideaal voor het werken in hoogwerkers. Wij garanderen graag uw veiligheid en vinden het dan ook belangrijk dat u deze valbeveiliging huurt wanneer u ook een hoogwerker huurt. Je kunt deze valbeveiliging huren per dag of per week, waarbij ook direct de prijs staat aangegeven. Zo bieden wij transparantie in de kosten en weet u direct waar u aan toe bent.

Steigers en hoogwerkers

De valbeveiliging is te gebruiken bij alle bij ons te huren steigers en hoogwerkers. Neem dus ook zeker even een kijkje tussen ons aanbod als u nog geen steiger of hoogwerker heeft. Ook gereedschap om te gebruiken voor de klus op de hoogwerker vindt u ongetwijfeld binnen ons assortiment. Twijfelt u over de bevestiging van de beveiliging of het harnas? Neem dan gerust contact op met onze specialisten, zij voorzien u graag van tips en adviezen.

Valbeveiliging huren

Wilt u valbeveiliging huren om in ieder geval veilig op hoogte te werken? Doe dat dan nu via 123 Machineverhuur. Plaats de tuiggordel in uw winkelmand en vul uw persoonlijke gegevens in. Zodra wij uw reservering binnen hebben, zullen wij aan de slag gaan om uw reservering te bevestigen. Zo bent u zeker van valbeveiliging op de aangegeven datum. Als de valbeveiliging niet beschikbaar is op de door u gewenste datum zullen we met een alternatief komen. U kunt zelf kiezen of u de valbeveiliging per dag of per week huurt, afhankelijk van de duur van uw klus en de beschikbaarheid van het materiaal.

Veiligheid hoog in het vaandel

Bij 123 Machineverhuur hebben we veiligheid hoog in het vaandel staan, daarom bieden we u ook de valbeveiliging. Daarnaast vindt u bij alle bij ons te huren machines, gereedschappen en andere benodigdheden veiligheidsicoontjes die u adviseren over de te nemen voorzorgsmaatregelen.

Neem contact op

Als u vragen heeft over de valbeveiliging of over bijvoorbeeld onze hoogwerkers en steigers dan neemt u eenvoudig contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder! Onze experts staan voor u klaar op werkdagen tussen 7.00 en 17.00 uur en op zaterdag tussen 8.00 en 12.00 uur. U kunt ze bereiken op 0800 5353 123 of via info@123machineverhuur.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen, dan nemen we binnen een werkdag contact met u op.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!