Aanhangwagens & transportmiddelen

Heb je tijdelijk een trailer nodig voor je werkzaamheden? Dan kun je bij 123 Machineverhuur een aanhanger huren. Wij verhuren verschillende aanhangers. Hieronder lees je welke varianten wij hebben. Daarnaast verhuren we diverse transportmiddelen, die handig kunnen zijn op bouwplaatsen of evenemententerreinen.

Ons assortiment aanhangers

Bij 123 Machineverhuur verhuren we diverse soorten, waaronder enkelas aanhangwagens. Deze zijn perfect geschikt voor kleine, lichte ladingen. Een enkelas beschikt over 2 wielen en 1 as. De plateau aanhangwagen kan een maximaal gewicht van 1.350 kg hebben en de enkelasser aanhangwagen kan een maximaal gewicht van 750 kg aan.

Naast enkelas aanhangwagens, hebben we ook tandemas aanhangwagens. Deze zijn geschikt voor het vervoeren van zware materialen zoals stenen en zand. Ze beschikken over een tandemas, ook wel dubbelas, en hebben een open laadbak waarmee je gemakkelijk spullen in- en uitlaadt. De dubbelas aanhangwagens kunnen een gewicht van 2000 tot 3000 kg aan.

Ook hebben we aanhangwagens met schamel. Dit zijn platte wagens met een schamel, wat ervoor zorgt dat rijden een stuk soepeler verloopt. Achteruit rijden zal bijvoorbeeld ook makkelijker gaan, waardoor je geen afstanden hoeft af te leggen tussen werkplaats en laad- en losplek.

Duurzame transportmiddelen

Bij 123 Machineverhuur vinden we duurzaamheid erg belangrijk en zijn we er trots op dat we ons steentje bijdragen aan een groenere toekomst. Onze vloot van duurzame transportmiddelen omvat diverse fietsen, quads en site carriers.

Met elektrische aangedreven site carriers vervoer je gemakkelijk zware lasten zonder dat dit gepaard gaat met de uitstoot van schadelijke gassen. Deze krachtige en stille transportmiddelen zijn ideaal voor gebruik in gevoelige omgevingen, zoals binnenstedelijke gebieden en bouwplaatsen waar geluids- en luchtvervuiling tot een minimum beperkt moet worden.

Bovendien bieden wij een ruime keuze aan fietsen voor diverse doeleinden. Of het nu gaat om het verkennen van grote terreinen of het bezorgen van goederen op een milieuvriendelijke manier, onze duurzame tweewielers zijn uiterst geschikt voor verschillende behoeften.

Aanhangwagens huren door heel Nederland

Via 123 Machineverhuur kun je een aanhangwagen huren door heel Nederland. Wij hebben namelijk door heel het land heen vestigingen. Zo zitten we altijd bij je in de buurt! Plaats je gewenste aanhanger in het winkelmandje en geef aan wanneer je deze nodig hebt. Binnen 24 uur laten wij weten of het mogelijk is om de aanhanger te huren op jouw gewenste data.

Kosten van het huren van een aanhanger

Bij 123 Machineverhuur huur je een enkelas aanhanger al vanaf € 26,- per dag en € 75,- per week. Een tandemas aanhangwagen huur je vanaf € 36,- per dag en € 105,- per week. En de schamel aanhangwagen huur je vanaf € 150,- per dag en € 275,- per week.

Hulp nodig bij het huren van een aanhangwagen?

Heb je nog vragen over het huren van één van onze aanhangwagens of transportmiddelen? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag verder. Je bereikt ons door te bellen naar 0800 - 53 53 123 of door een mail te sturen naar info@123machineverhuur.nl. Ook kun je het contactformulier op onze website invullen. Onze specialisten nemen dan contact met je op en gaan samen met jou op zoek naar de beste oplossing.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!