Aanhangwagens & transportmiddelen

Heeft u tijdelijk een trailer nodig voor uw werkzaamheden, dan kunt u bij 123 Machineverhuur een aanhanger huren. Wij verhuren verschillende aanhangers, zodat er altijd een exemplaar is die bij uw klus past. Hieronder leest u welke varianten van de aanhanger u huren kunt..

Nadat u een blik heeft geworpen op ons aanbod, kunt u beter beoordelen welke aanhanger u nodig heeft en welke u uiteindelijk reserveert. Bent u er na het lezen van deze informatie toch nog niet uit welke aanhanger u wilt huren, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons iedere werkdag bereiken per telefoon of mail. Onze professionals hebben jarenlange ervaring in de bouw- en evenementensector en denken dan ook graag met u mee!!

Regels auto aanhanger huren

Een auto aanhanger huren bij 123 Machineverhuur is voor nagenoeg iedereen mogelijk. Voorheen kreeg iemand die voor zijn praktijkexamen slaagde, een rijbewijs BE uitgereikt van het CBR. Dit hield in dat diegene vanaf dat moment personenauto’s mocht besturen en alle aanhangers mocht trekken die een maximaal laadvermogen hadden van 3500 kilogram. U kon toen met uw autorijbewijs dus probleemloos een aanhangwagen huren. Daar kwam aan het begin van 2013 verandering in, toen de regering besloot dat men dit gedeelte van het rijbewijs niet meer cadeau kreeg zonder er een apart rijbewijs voor te halen.

Deze beslissing zorgde er echter niet voor dat personen met een rijbewijs van na 19 januari 2013 helemaal geen aanhangers meer mochten trekken. Deze groep bestuurders mag namelijk nog altijd een auto aanhanger huren, als het laadvermogen, maar minder is dan 750 kilogram. Een speciaal soort rijbewijs is dus lang niet altijd noodzakelijk als u een auto aanhanger bij 123 Machineverhuur wilt huren!

De schamel aanhanger: wagen met meerdere assen

Een schamel aanhanger, die ook wel autonome aanhanger wordt genoemd, is een aanhanger die aan weerszijden over één of meerdere assen beschikt. Zo kan de aanhanger stabiel blijven staan, ondanks de verdeling van de lading. De schamel aanhanger heeft een hoog laadvermogen, u rijdt stabiel met deze aanhanger en een schamel beschikt over een maximumlengte die langer is dan een trekker-opleggercombinatie. Dat u de aanhanger huren kunt, is ideaal. De aanhangwagen is namelijk duur in aanschaf. Dit type trailer gebruikt u vooral voor lange en zware voorwerpen.

Een grote aanhanger huren bij 123 Machineverhuur

Er zijn genoeg situaties denkbaar dat een simpele aanhangwagen huren niet afdoende is voor uw klus. Om die reden kunt u ook een grote aanhanger huren bij 123 Machineverhuur. Grote aanhangers kunnen erg handig zijn als u grote sloopwerkzaamheden aan het verrichten bent. Nadat u de pui en de tussenwanden eruit heeft gehakt, is het wel zo prettig als u snel van de ontstane ravage af kunt komen. Zo’n type aanhanger huren biedt in zo'n geval uitkomst, zodat u het vuil naar de stort kunt brengen en zo overzichtelijk houdt wat bruikbaar en onbruikbaar materiaal is.

Enkel of tandemas aanhangwagen huren

123Machineverhuur heeft zowel uitvoeringen van de enkelas als van de tandemas te leen. Een enkelas kunt u het beste gebruiken voor het vervoeren van meubels of kleinere goederen. Wat het precieze laadvermogen is, hangt af van het type aanhanger. Deze informatie vindt u door een aanhanger aan te klikken op onze website en te kijken onder het kopje specificaties. Daar vindt u overigens nog meer handige informatie voor als u een aanhangwagen huren wilt.

De enkelas aanhangers zijn gemakkelijk te manoeuvreren en in te parkeren, wat bij de tandemasser wat moeilijker gaat. Een tandemas is een twee-as aanhanger, waarvan de assen evenwijdig aan elkaar liggen. Deze aanhanger heeft vier wielen, waardoor het meer weerstand biedt als u het geheel met de hand verplaatst. Deze aanhanger kan vaak wel meer gewicht aan dan een enkelasser.

Aanhangwagen huren door heel Nederland

Via 123 Machineverhuur kunt u een aanhangwagen huren door heel Nederland. Wij bieden verschillende aanhangers aan. Wilt u een aanhanger huren voor een bepaalde periode, geef bij het plaatsen van uw bestelling dan aan van wanneer tot wanneer u deze nodig heeft. Binnen 24 uur proberen we u bevestiging te geven of de reservering definitief is. Is desbetreffende aanhangwagen niet beschikbaar, dan nemen we altijd contact met u op. We bieden een alternatief en denken graag met u mee in oplossingen.

Verhuur voor en door professionals!