Pompen

Hydrofoorpompen

Een hydrofoorpomp is een zelfaanzuigende pomp, wat betekent dat de pomp het water zelf aanzuigt en vervolgens met hoge druk gebruikt. Deze waterpomp is multifunctioneel. Zo wordt het onder andere gebruikt om de waterdruk in een waterleiding te verhogen, maar u kunt hiermee ook uw gazon besproeien of toiletten en wasbakken voorzien van water. Genoeg mogelijkheden dus. Waarvoor heeft u deze waterpomp nodig? U kunt de waterpomp bij ons huren. Bekijk hier de mogelijkheden wat betreft deze waterpomp.

Waterpompen uit ons assortiment

De waterpomp in ons assortiment is een hydrofoorpomp 230 volt. Deze waterpomp beschikt over een Geka waterkoppeling voor de aan- en afvoer van water naar grotere hoogtes of constante druk. U kunt de waterpomp huren per dag of per week. Deze keuze heeft u helemaal zelf in de hand. De prijs voor de waterpomp daarom ook aangegeven per dag of per week. Hierdoor bieden wij u ook transparantie in het aanbieden van onze waterpompen.

Overige pompen te huur

Naast de hydrofoorpomp hebben wij nog meer pompen. Bekijk eens de rest van ons assortiment zodat u alles kunt huren wat u nodig heeft voor u klus. Als u daar hulp bij wenst, staan wij u graag bij in uw zoektocht naar de juiste pompen en materialen.

Waterpompen huren bij 123 Machineverhuur

U kunt de waterpomp gemakkelijk huren via 123 Machineverhuur. Plaats de waterpomp in uw winkelmand en ga verder met het reserveren door het invullen van uw persoonlijke gegevens. Kies daarnaast ook de dichtstbijzijnde vestiging en geef het aantal dagen aan dat u de waterpomp wilt huren. Wij maken vervolgens uw reservering gereed en sturen u een bevestiging. Op deze manier weet u zeker dat u de waterpomp op de desbetreffende datum kunt gebruiken.

Meer informatie over de waterpompen

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van deze waterpomp of heeft u een vraag over onze service? U mag natuurlijk bij al uw vragen contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag verder en voorzien u van een passend advies. Het is namelijk erg belangrijk dat u de juiste waterpomp voor uw situatie aanschaft om het juiste resultaat te behalen. U kunt ons bellen of mailen met uw vraag en wij komen er zo spoedig mogelijk bij u op terug.

 

Verhuur voor en door professionals!