Pompen

Hydrofoorpompen

Waterpompen zijn zelf zelfaanzuigende pompen, die water absorberen. Vervolgens slaan waterpompen het water op in een reservoir, waarna het water klaar voor gebruik is. Zulke waterpompen zijn bijzonder multifunctioneel: ze worden gebruikt om de waterdruk in een waterleiding te verhogen, maar het is ook mogelijk om uw gazon ermee te besproeien. Het voorzien van toiletten en wasbakken van water behoort eveneens tot de opties. Opties te over dus! Heeft u al nagedacht waar u één van onze waterpompen voor wilt gebruiken? 123 Machineverhuur voorziet u graag van advies. Hieronder vertellen we u meer over de waterpompen!

Hoe werkt een hydrofoorpomp?

Indien u nog nooit gebruik heeft gemaakt van een hydrofoorpomp, kunnen de functies van de diverse onderdelen wat ongewis zijn in het begin. Doe daarom een beroep op onderstaande uitleg van 123 Machineverhuur.

Waterpompen hebben twee hoofdonderdelen: de aanzuigslang en een persaansluiting. De aanzuigslang is de ‘slurf’ die het water absorbeert; de persaansluiting is verantwoordelijk voor de desorptie van het water. De aanzuigslang kan zowel grondwater opslorpen als het water uit slootjes of vijvers.

De hydrofoorpomp die toebehoort aan de ‘vloot’ van 123 Machineverhuur, beschikt over een onderliggend drukvat. Zo’n vat voorkomt dat er veel druk nodig is bij afnames van water die wat kleiner van omvang zijn.

Waterpompen uit ons assortiment

De waterpomp uit ons assortiment is een hydrofoorpomp 230 volt. Deze waterpomp beschikt over een Geka waterkoppeling. Zo’n koppeling wordt gebruikt voor de aan- en afvoer van water naar grotere hoogtes of constante druk. U kunt de waterpomp per dag of week huren. Deze keuze heeft u helemaal zelf in de hand. De prijs voor de waterpomp staat om die reden ook aangegeven per dag of per week. Hierdoor bieden wij u ook transparantie in het aanbieden van onze waterpompen.

Overige pompen te huur

Naast de hydrofoorpomp hebben wij nog meer pompen te huur. Hieronder geven we u een kort overzicht van de diverse opties:

  • Dompelpompen: dompelpompen bevinden zich niet naast, maar in het water. Zulke pompen komen tot hun recht bij het wegpompen van water uit vijvers.
  • Drainagepompen: dit soort pompen worden vooral gebruikt om grondwater af te voeren.
  • Membraan pompen: membraan pompen kunt u onder andere inzetten om vuil water af te voeren. Membraan pompen danken de naam aan de snel heen en weer bewegende membranen.
  • Vuilwaterpompen: vuilwaterpompen zijn wat krachtiger dan membraan pompen, doordat ze een beroep doen op benzine.
  • Waterbedpompen: pompen die jouw waterbed doen vullen, zodat u heerlijk slaapt ’s nachts.

Bekijk de rest van ons assortiment eens rustig, zodat u alles kunt huren wat u nodig heeft voor uw klus. Als u daar hulp bij nodig heeft, dan staan wij u graag bij in uw zoektocht naar de juiste pompen en materialen.

Waterpompen huren bij 123 Machineverhuur

U kunt de waterpomp gemakkelijk huren via 123 Machineverhuur. Plaats de waterpomp in uw winkelmand en ga verder met het reserveren door het invullen van uw persoonlijke gegevens. Kies daarnaast ook de dichtstbijzijnde vestiging en geef het aantal dagen aan dat u de waterpomp wilt huren. Wij maken vervolgens uw reservering gereed en sturen u een bevestiging. Op deze manier weet u zeker dat u de waterpomp op de desbetreffende datum kunt gebruiken.

Meer informatie over de waterpompen

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van deze waterpomp of heeft u een vraag over onze service? U mag natuurlijk bij al uw vragen contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag verder en voorzien u van een passend advies. Het is namelijk erg belangrijk dat u de juiste waterpomp voor uw situatie aanschaft om het juiste resultaat te behalen. U kunt ons bellen of mailen met uw vraag en wij komen er zo spoedig mogelijk bij u op terug.

Wat kost het huren van een dixie?

Bij 123 Machineverhuur huur je een dixie vanaf € 32,- per week. Hier zit een minimale huurperiode van 4 weken op. Wil je een dixie huren voor een dag, bijvoorbeeld voor een klein feestje? Dan bedraagt het € 87,50 per dag.

Wat is een dixie?

Een dixie is een mobiele toiletcabine. Deze wordt vaak op tijdelijke basis ingezet. Dixies komen bijvoorbeeld van pas op bouwplaatsen waar geen toiletten aanwezig zijn, bij verbouwingen van woningen waarbij het toilet niet gebruikt kan worden en bij evenementen.

Hoe breed is een dixie?

Over het algemeen is een dixie ongeveer 115 centimeter breed, 115 centimeter lang en 240 centimeter hoog. Dit biedt van binnen genoeg ruimte.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!