Pompen

Membraam pompen

Een membraampomp is een verdringerpomp die voor verschillende toepassingen erg flexibel kan worden ingezet. De membraampomp kan onder andere gebruikt worden voor verschillende hygiënische processen en is uitermate geschikt voor vervuild water zoals slib of zelfs bagger met kleine kiezelstenen. De membraampomp dankt zijn naam aan het membraam wat binnenin de pomp verwerkt zit. Heeft u een klus waarbij u een membraampomp nodig heeft? In ons assortiment vindt u verschillende mogelijkheden wat betreft de membraampomp. Bekijk ze hier.

Membraampompen uit ons assortiment

Ons assortiment biedt twee mogelijkheden wat betreft een membraampomp. Zo vindt u hier de membraampomp 20m³ per uur 400 volt en de membraampomp 20³ per uur diesel. Zet uw eisen op een rijtje en bekijk welke membraampomp daar het beste aan voldoet. Het is namelijk wel handig als u een membraampomp heeft die voldoet aan uw verwachtingen. Wat voor klus met chemicaliën staat er op de planning? Stel de werkzaamheden vast en kies vervolgens een membraampomp die u hierbij kan ondersteunen.

Hoe lang heeft u een membraampomp nodig?

Aan de hand van de grootte van de klus kunt u bedenken hoe lang u de membraampomp wilt huren. De prijzen voor het huren van een membraampomp staan aangeven per dag en per week. Hierdoor bieden wij volledige transparantie in het geven van onze prijzen, zodat u preciest weet wat u kunt verwachten.

Membraampomp online huren

De membraampomp kunt u huren via onze website. Stop de membraampomp in uw winkelmand en ga over tot het huren van deze pomp. U kunt dit gemakkelijk doen via onze website, want u hoeft alleen maar uw persoonlijke gegevens in te vullen en één van onze vestigingen uit te kiezen. Na ontvangst van uw reserveringsaanvraag gaan wij voor aan de slag. De reservering moet namelijk nog even door ons bevestigd worden. Dit proberen wij doorgaans binnen één werkdag te doen.

Meer weten over de membraampomp?

Heeft u nog vragen over de membraampomp? Onze specialisten vertellen u er graag meer over. U kunt onze klantenservice bereiken via het gratis telefoonnummer 0800 – 53 53 123. Wij voorzien u graag van alle informatie die wij hebben. Meer weten over onze werkwijze? Ook daarvoor kunt u natuurlijk even contact met ons opnemen. Benieuwd naar de laatste trends en ontwikkelingen? Via onze social media kanalen delen wij meer over ons bedrijf. Volg ons dus nu of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

 

Verhuur voor en door professionals!