Hoogwerkers

Telescoophoogwerker 4 w.d.

Een telescoophoogwerker is geschikt voor verschillende situaties, doordat hij makkelijk te bedienen is en eenvoudig uit te schuiven. De arm van de telescoophoogwerker is gemakkelijk uit te schuiven, zodat u dus op diverse hoogtes kan werken. Heeft u bepaalde werkzaamheden die op hoogte uitgevoerd moeten worden? Kies er dan voor om een telescoophoogwerker te huren voor een bepaald aantal dagen. U vindt de telescoophoogwerkers op deze pagina!
Prijzen excl. BTW » Verhuur » Hoogwerkers » Telescoophoogwerker 4 w.d.

Four-wheel drive telescoophoogwerkers

Ons assortiment beschikt over diverse telescoophoogwerkers van bepaalde hoogtes, namelijk 16 meter, 22.50 meter, 28 meter, 38.50 meter en 40.15 meter. Daarbij beschikken deze hoogwerkers ook over een werkbak. Deze kunt u ook nog los huren via onze website. Per telescoophoogwerker vindt u meer informatie over de mogelijkheden.

Waarvoor kunt u een telescoophoogwerker gebruiken?

Telescoophoogwerkers zijn op diverse terreinen te gebruiken voor klussen in de hoogte. Door de four-wheel drive kunt u er ook mee op ruw terrein aan de slag. U verrijdt de hoogwerker dus snel en gemakkelijk. Als u vervolgens op plekken komt waar u niet verder kunt rijden biedt de lange arm van de telescoophoogwerker uitkomst. U kunt er dus ook bijvoorbeeld mee over een schutting, een heg of een laag of smal gebouw heen werken.

Een telescoophoogwerker huren

Heeft u een perfecte hoogwerker uitgekozen die u kunt gebruiken bij uw werkzaamheden op hoogte? Dan is de tijd aangebroken om een reservering door te geven. Dit kunt u doen door de telescoophoogwerker in uw winkelmandje te plaatsen en vervolgens uw persoonlijke gegevens in te vullen. Zodra wij uw bestelling binnenkrijgen gaan wij voor u aan de slag om dit te bevestigen. Doorgaans doen wij dit binnen 1 werkdag. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de telescoophoogwerker? Neem dan nu contact met ons op en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder en voorzien u van een passend advies.

Veilig werken op hoogte

U kunt met onze telescoopwerkers op hoogtes komen tot wel 40 meter, dus het zal u niet verbazen dat daar ook veiligheidsvoorschriften aan verbonden zitten. Bij 123 Machineverhuur wordt veel aandacht besteed aan uw veiligheid en we geven dan ook bij al onze machines advies op het gebied van veiligheid. Die adviezen herken je aan de veiligheidsicoontjes op de productpagina’s. Op een telescoophoogwerker en ook op andere hoogwerkers raden wij aan om een veiligheidshelm en veiligheidsschoenen te dragen. Daarnaast moet u op de telescoophoogwerkers ook valbeveiliging dragen. Als u die niet zelf bezit, kunt u die ook huren via onze website.

Neem contact met ons op

Mocht u nog vragen hebben over onze telescoophoogwerkers of andere te huren machines op onze website dan kunt u die gewoon stellen aan onze klantenservice. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 7.00 en 17.00 uur en ook op zaterdag kunt u ze bereiken, dan van 8.00 tot 12.00 uur. Zij kunnen u ook bijstaan als u advies nodig heeft over de juiste machines voor uw klus.

Wat kost het huren van een dixie?

Bij 123 Machineverhuur huur je een dixie vanaf € 32,- per week. Hier zit een minimale huurperiode van 4 weken op. Wil je een dixie huren voor een dag, bijvoorbeeld voor een klein feestje? Dan bedraagt het € 87,50 per dag.

Wat is een dixie?

Een dixie is een mobiele toiletcabine. Deze wordt vaak op tijdelijke basis ingezet. Dixies komen bijvoorbeeld van pas op bouwplaatsen waar geen toiletten aanwezig zijn, bij verbouwingen van woningen waarbij het toilet niet gebruikt kan worden en bij evenementen.

Hoe breed is een dixie?

Over het algemeen is een dixie ongeveer 115 centimeter breed, 115 centimeter lang en 240 centimeter hoog. Dit biedt van binnen genoeg ruimte.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!