Liften & Hangbruggen

Kanalenliften

Kanalenliften, ook wel montageliften genoemd, zijn ideaal in gebruik in bijvoorbeeld winkels, de industrie en magazijnen. Bij 123 Machineverhuur huurt u gemakkelijk via de website een montagelift.

Met de handbediende kanalenlift kunt met één persoon gemakkelijk verschillende materialen in de hoogte krijgen. Wilt u er een huren? Bekijk ons aanbod hieronder!

Keus uit meerdere kanalenliften

Binnen ons aanbod vindt u de kanalenlift in diverse hefhoogtes, namelijk een hefhoogte van 4.80, 5.75 of 7.50 meter. Er zit dus ongetwijfeld een lift bij die geschikt is voor uw werkzaamheden. Daarnaast verschillen de kanalenliften in maximaal hefvermogen, ook dit is belangrijk om rekening mee te houden. De kanalenliften zijn er met een maximaal hefvermogen van 300 kg en van 500 kg. Tussen de verschillende montageliften vindt u vast ook een geschikte montagelift voor uw klus!

Een kanalenlift huren bij 123 Machineverhuur

Wilt u een montagelift huren? Plaats de gewenste montagelift dan in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum door dat u deze montagelift wilt huren. Vervolgens controleren wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen. Is de montagelift helaas niet beschikbaar? Dan komen wij met een ander voorstel!

Veilig werken met onze machines

We vinden het belangrijk dat u veilig kunt werken met onze kanalenliften en onze andere machines. Daarom geven we bij alle te huren producten op onze website aan wat voor veiligheidsmaatregelen u zou moeten treffen voor u met de machine gaat werken. Als u met onze kanalenliften gaat werken adviseren we u om veiligheidsschoenen, veiligheidshandschoenen en een helm te dragen.

De voordelen van huren bij 123 Machineverhuur

Bij 123 Machineverhuur profiteert u van een breed aanbod aan machines, materieel en gereedschap voor al uw klussen. We zijn met recht een specialist te noemen op het vlak van bouwmaterialen en benodigdheden voor evenementen. We hebben bovendien professionals in huis die u kunnen helpen met advies en tips. We verhuren een duurzame, uitgebreide en nieuwe vloot aan machines en materialen waarmee u altijd goed zit.

Meer informatie

Heeft u nog vragen over de montagelift of over andere liften en hangbruggen van 123 Machineverhuur? Op onze website kunt u kijken of uw vraag op de ‘over ons’ pagina staat, of u vult het contactformulier in. We zijn ook per mail of via 0800 - 5353 123 te bereiken op maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur. Neem dus gerust contact met ons op. Wij hebben specialisten in dienst die alle ins en outs kennen van de machines en het materieel dat we via 123 Machineverhuur verhuren. Zij helpen u graag verder!

Verhuur voor en door professionals!