Meetapparatuur

Afschotlasers

Bent u op zoek naar een afschotlaser? De afschotlaser is de helling laser bij uitstek. Deze laser beschikt namelijk niet alleen een horizontaal werkende laser, maar kunnen ook percentueel onder een helling gesteld worden. Afschotlasers zijn belangrijk voor klussen in de wegenbouw en voor overige grondwerkzaamheden van toepassing. Heeft u binnenkort een klus waarbij een afschotlaser nodig is? Dan huurt u deze gemakkelijk online bij 123 Machineverhuur. Wij bieden u veel diverse gereedschappen en machines om uw klus te laten slagen. Bekijk ons aanbod en kies de gewenste afschotlaser!

Aanbod 123 Machineverhuur

Binnen ons aanbod vindt u de afschotlaser in diverse varianten. Een van de belangrijkste verschillen tussen de diverse modellen van de afschotlaser, is dat u kunt kiezen uit een afschotlaser met een enkel afschot of een afschotlaser dubbel met een dubbel afschot. De voordeligste afschotlasers bieden de mogelijkheid voor het instellen van afschot over één as. Bij dubbel afschot kan de bouwlaser in twee assen in afschot gezet worden. Dit kan door de assen los van elkaar in afschot te zetten. Hiernaast is een afschotlaser dubbel uiteraard ook in staat om het afschot over een as in te stellen. Meer weten over een specifieke afschotlaser? De specificaties staan bij de verschillende producten genoteerd. Zo weet u precies wat u kan verwachten.

Een afschotlaser huren

Wilt u een afschotlaser huren? Plaats de gewenste afschotlaser dan in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op dat u het desbetreffende gereedschap wilt huren. Vervolgens controleren wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen. Pas na deze bevestiging bent u er zeker van dat de afschotlaser beschikbaar is in de door u gekozen periode. Is dit niet het geval? Dan bellen wij u met een ander voorstel!

Vragen over het afschotlaser?

Bij 123 Machineverhuur kunt u terecht voor het huren van divers materieel en machines voor in de bouw en voor in de evenementenbranche. U kunt niet alleen als professional bij ons terecht, maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen over de afschotlaser, ons aanbod of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via 0800-535 31 23, of per mail naar info@123machineverhuur.nl, ook kunt u het contactformulier invullen op onze site. Onze specialisten staan u graag te woord en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

Verhuur voor en door professionals!