Meetapparatuur

Afschotlasers

Bent u op zoek naar een afschotlaser? De afschotlaser is de helling laser bij uitstek. Deze laser beschikt namelijk niet alleen over een horizontaal werkende laser, maar kan ook percentueel onder een helling gesteld worden. Afschotlasers zijn belangrijk voor klussen in de wegenbouw en voor overige grondwerkzaamheden van toepassing. Heeft u binnenkort een klus waarbij een afschotlaser nodig is? Dan huurt u deze gemakkelijk online bij 123 Machineverhuur. Wij bieden u veel diverse gereedschappen en machines om uw klus te laten slagen. Bekijk ons aanbod en kies de gewenste afschotlaser!

De enkele afschotlaser van 123 Machineverhuur

Binnen ons aanbod vindt u de lasers in diverse varianten, waarvan de enkele afschotlaser de voordeligste optie is. Met de enkele afschotlaser oefent u invloed uit op de stand van de Y-as. De enkele afschotlaser heeft een bedieningspaneel, waarmee u de stralen instelt. Met afschot zorgt u ervoor dat de helling dusdanig is, dat er geen plassen water blijven liggen op een specifieke plek. Dit soort werkzaamheden richten zich vaak op riolering en afwatering, maar ook op het voorkomen van stagnering (water dat lang blijft liggen op een dak).

Dubbele afschotlaser huren

Een dubbele afschotlaser huren behoort ook tot de mogelijkheden van 123 Machineverhuur. Bij een dubbele afschotlaser kan de bouwlaser in twee assen gezet worden (X- en Y-as). Dit kan door de assen los van elkaar in afschot te zetten. Hiernaast is een afschotlaser dubbel uiteraard ook in staat om het afschot over een enkelvoudige as in te stellen. De dubbele afschotlaser toont zijn meerwaarde bij de aanleg van CV-ketels, maar ook bij werkzaamheden aan straatwerk of leidingwerk komt het apparaat tot zijn recht. U bevestigt de ontvanger op het statief, zodat u precies weet wat het aantal graden is.

Wilt u meer weten over een specifieke afschotlaser? De specificaties staan bij de verschillende producten genoteerd. Zo weet u precies wat u kan verwachten.

De afschotlaser verhuur

Wilt u nauwkeurige berekeningen maken op de bouwplaats? Doe dan een beroep op de afschotlaser verhuur van 123 Machineverhuur. Plaats de gewenste afschotlaser dan in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op dat u het desbetreffende gereedschap wilt huren. Vervolgens controleren wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen. Pas na deze bevestiging bent u er zeker van dat de afschotlaser beschikbaar is in de door u gekozen periode. Is dit niet het geval? Dan bellen wij u met een ander voorstel!

Vragen over afschotlaser huren

Bij 123 Machineverhuur kunt u terecht voor het huren van de afschotlaser en ander meetapparatuur. U kunt niet alleen als professional bij ons terecht, maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen over de afschotlaser, ons aanbod of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op.

We zijn telefonisch bereikbaar via 0800-535 31 23, of per mail naar info@123machineverhuur.nl, ook kunt u het contactformulier invullen op onze site. Onze specialisten staan u graag te woord en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!