Beton- & metselwerk

Beton- & metselwerk is een apart vak binnen de bouw, waar u uiteenlopende hulpmiddelen bij nodig heeft om het karwei goed te kunnen verrichten. Bij 123 Machineverhuur huurt u uw gereedschap voor beton- & metselwerk gemakkelijk online en kiest u zelf de locatie waar u de machine ophalen wilt.

Betonmolens, hakhamers of diamantboormachines: u kunt het zo gek niet bedenken, of we stellen het apparaat tijdelijk tot uw beschikking. Bekijk de diverse gereedschappen op deze pagina en verkrijg meer informatie over de diverse opties.

Sloopwerkzaamheden

Klanten van 123 Machineverhuur die voor het eerst een kijkje nemen in onze categorie beton- & metselwerk, zullen opmerken dat we veel varianten voor u klaar hebben staan die aan u verhuurd kunnen worden. Om de varianten te onderscheiden, hebben we de apparaten gecategoriseerd in sloopwerkzaamheden, voorbereidende werkzaamheden en afwerkende werkzaamheden.

Is er sprake van betonrot bij u thuis of is er een klus waar dit het geval is? Doe dan een beroep op één van onze breekhamers. Breekhamers zijn apparaten die een groot vermogen hebben en die dankzij de scherpe punt het beton binnen een mum van tijd kapot krijgen. 123 Machineverhuur biedt elektrische varianten aan, maar u kunt ook bij ons terecht voor accusoorten. Die zijn met name handig op plekken waar u geen elektriciteit tot uw beschikking heeft.

Voorbereidende werkzaamheden

Voorbereidende werkzaamheden voor nieuw beton- en metselwerk, volgen eigenlijk altijd nadat sloopwerkzaamheden tot een goed einde gebracht zijn. Bij 123 Machineverhuur kunt u ook voor dat type werkzaamheden bij ons terecht. Om beton van goede kwaliteit te krijgen, is het vermengen een belangrijke handeling. Gemiddeld duurt één 'beurt' zo'n 10 à 15 minuten met de betonmolen. De betonmolen maakt zijn omwentelingen altijd in dezelfde richting, zodat de stukken metaal goed doorgeroerd kunnen worden.

In de categorie beton- en metselwerk verhuren we ook voegbikhamers en tegelsnijplanken. Dit soort apparaten helpen u de voorbereidende werkzaamheden van tegels en voegen tot een goed einde te brengen.

Afwerking van beton

Naast het slopen en voorbereiden van betonwerkzaamheden, is het ook goed mogelijk dat u de finishing touch wilt volbrengen van beton. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat het beton nog niet helemaal mooi egaal is. In dat geval loont het om een kijkje te nemen in onze subcategorie betonafwerking. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze vlindermachine? Met deze machine manoeuvreert u over het oppervlak. Zo verdicht, schuurt of vlakt u het geheel op zo'n manier, dat het geheel er pas echt mooi uit komt te zien.

Alles voor beton bewerking

Op onze website vindt u een overzicht van alle te huren beton- & metselwerken voor in de bouw of voor u als particulier. Binnen ons assortiment vindt u diverse soorten gereedschappen voor beton bewerking, van hakhamers en tegelsnijplanken tot aan een betonslijper. Hierdoor vindt u voor iedere klus de juiste apparatuur voor beton bewerking bij 123 Machineverhuur. Plaats de gewenste gereedschappen in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op dat u deze wilt huren. Vervolgens controleren wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen.

Huren bij 123 Machineverhuur

Heeft u nog vragen over onze gereedschappen voor beton bewerking? Stel ze dan gerust aan ons. Op onze klantenservice zitten iedere werkdag én iedere zaterdagochtend mensen met kennis van de machines en het materieel dat we verhuren. Heeft u dus een vraag of een opmerking over onze te huren producten, over het vervoer of over het bestelproces, dan zijn we goed bereikbaar. Doordeweeks tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur zijn we zowel telefonisch (0800-53 53 123) en per mail (info@123machineverhuur.nl) te bereiken.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!