Beton- & metselwerk

Heeft u binnenkort een klus waar beton bewerking bij komt kijken?? Dan bent u 123 Machineverhuur aan het juiste adres. Hier huurt u gemakkelijk diverse gereedschappen voor beton- en metselwerken. Of het nu gaat om betonmolens, hakhamers of andere beton bewerking, u vindt het binnen ons aanbod. Bekijk de diverse gereedschappen hierbeneden en huur het gewenste materiaal gemakkelijk online!

Alles voor beton bewerking

Op onze website vindt u een overzicht van alle te huren beton- & metselwerken voor in de bouw of voor u als particulier. Binnen ons assortiment vindt u diverse soorten gereedschappen voor beton bewerking, van hakhamers en tegelsnijplanken tot aan een betonslijper. Hierdoor vindt u voor iedere klus de juiste apparatuur voor beton bewerking bij 123 Machineverhuur. Plaats de gewenste gereedschappen in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op dat u deze wilt huren. Vervolgens controleren wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen.

Huren bij 123 Machineverhuur

Heeft u nog vragen over onze gereedschappen voor beton bewerking? Stel ze dan gerust aan ons. Op onze klantenservice zitten iedere werkdag én iedere zaterdagochtend mensen met kennis van de machines en het materieel dat we verhuren. Heeft u dus een vraag of een opmerking over onze te huren producten, over het vervoer of over het bestelproces, dan zijn we goed bereikbaar. Doordeweeks tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur zijn we zowel telefonisch (0800-53 53 123) en per mail (info@123machineverhuur.nl) te bereiken.

 

Verhuur voor en door professionals!