Elektrotechniek

Aggregaten vast op aanhanger

Omdat je niet overal stroom voor handen hebt kan het handig zijn een aggregaat op aanhanger te huren. Helemaal als u voor een klus op meerdere plaatsen aan het werk moet, dan is het natuurlijk wel handig als u de aggregaat snel en makkelijk kunt verplaatsen.

Aggregaten zijn daarnaast ook erg geschikt voor evenementen, of u nou een klein buurtfeest geeft of een festival organiseert. Bij 123 Machineverhuur vindt u aggregaten op aanhanger met een vermogen van 20 kVA tot wel 100 kVA. U huurt al een aggregaat op aanhanger vanaf €125,- per dag.

Reden voor gebruik aggregaat op aanhanger

Er zijn meerdere activiteiten waarvoor u een aggregaat nodig kunt hebben, hoe groter de klus of het evenement, hoe sterker de aggregaat moet zijn. Het voordeel van een aggregaat op aanhanger is dat u hem eenvoudig kunt verplaatsen en dus niet aan één plek gebonden zit. Reden voor het gebruik van een aggregaat op aanhanger kan zijn dat u een klus op een afgelegen plek, zonder stroom, moet uitvoeren. Maar ook voor een groot evenement kan een aggregaat goed van pas komen. Bedenk daarom vooraf goed wat de reden is waarvoor u de aggregaat wil gebruiken en maak dan uw keus uit ons assortiment. Enkele van de aggregaten zijn bovendien uitgerust met geluidsabsorberende isolatie, waardoor de aggregaat niet te luidruchtig is voor de omgeving.

Van 20 kVA tot 100 kVA

In ons assortiment vindt u verschillende aggregaten met verschillende vermogens. Het begint met een aggregaat op aanhanger met 20 kVA en het eindig met een aggregaat met 100 kVA. Daar tussenin kunt u nog kiezen uit 30-35 kVA, 40 kVA en 60 kVA. Het is dus geheel afhankelijk van de reden en de hoeveelheid stroom en vermogen die u nodig heeft welke aggregaat op aanhanger u kiest. De afkorting kVA staat voor kilovoltampère en drukt de hoogte van de spanning uit.

Veiligheid

Bij 123 Machineverhuur staat de veiligheid hoog in het vaandel. Daarom adviseren we bij het gebruik van onze machines de juiste veiligheidsmaatregelen te treffen en goede veiligheidskleding te dragen. In het geval van de aggregaten op aanhanger raden we aan gehoorbescherming, veilige handschoenen en veiligheidsschoenen te dragen op het moment dat u ermee werkt. U ziet bij al onze te huren voertuigen en machines icoontjes met daarin de benodigde veiligheidsmaatregelen. Houd u daarnaast ook altijd aan de geldende maatregelen op de bouwplaats of het evenement.

Andere machines of voertuigen huren bij 123 Machineverhuur

Heeft u nog andere elektrotechniek of apparaten nodig voor op uw bouwlocatie? Kijk dan eens rond op onze website. Wij bieden u een breed assortiment aan bijvoorbeeld hoogwerkers, heftrucks, transportmiddelen en gereedschap. Er zit dus ongetwijfeld iets bij dat u kan helpen bij uw klus! Bij alle te huren machines en voertuigen staat een uitgebreide uitleg met specificaties, veiligheidseisen en prijzen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!