Reinigingsmachines

Schrob-zuigmachines

Bent u op zoek naar een goede manier om uw vloeren schoon te krijgen? Dan hebben wij de perfecte schrobzuigmachine voor uw klus! Daarmee weet u zeker dat u de vloeren netjes achterlaat, bijvoorbeeld na een verbouwing in een groot gebouw. We verhuren hiervoor meeloopschrobmachines, dus machines waar u zelf achter loopt en u degene bent die de machine voortduwt.

Voordelen schrob-zuigmachine

Een schrob-zuigmachine biedt u enkele grote voordelen bij het schoonmaken of schrobben van uw vloer. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat het grondig schoonmaakt. Daarnaast heeft de schrob-zuigmachine nog als groot voordeel dat de machine het vuile water gelijk opzuigt. U bent dus niet langer bezig met het verplaatsen van het vuil, maar u zorgt ervoor dat het vuil ook direct verdwijnt.

Schrobzuigmachine huren bij 123 Machineverhuur

Als u weet dat u binnenkort een schrobzuigmachine nodig heeft dan is het verstandig deze tijdig bij ons te huren. U doet dit simpelweg door de machine in uw online winkelwagen te gooien en de bestelling te bevestigen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om u op de hoogte te brengen van de beschikbaarheid. Mocht de schrobmachine onverhoopt niet beschikbaar zijn op de door u opgegeven data, dan zullen we met u meedenken over een andere oplossing.

U huurt al een schrob-zuigmachine bij 123 Machineverhuur vanaf €75,- per dag of €175,- per week.

Inclusief acculader

De bij ons te huren schrob-zuigmachines worden geleverd inclusief een acculader. Hiermee kunt u de schrobmachine opladen tussen de schoonmaakklussen in. Dan voorkomt u dat de batterij halverwege het schoonmaken leeg raakt. Het opladen van de schrob-zuigmachine is erg simpel en wijst zich vanzelf.

Verschillende ondergronden

Voordat u kiest voor een schrob-zuigmachine kan het verstandig zijn eerst even contact met onze specialisten op te nemen om advies in te winnen. Het verschilt immers per ondergrond wat de beste schrobmachine is. Onze experts weten precies wat voor welke vloer het meest geschikt is en helpen u graag bij de keuze.

Professionele machines en kundig advies

Als u een schrob-zuigmachine of een andere machine huurt bij 123 Machineverhuur kunt u ervan uitgaan dat u professioneel en kwalitatief materiaal in huis haalt. We werken met een jonge, uitgebreide en duurzame vloot aan machines en apparaten. Daarnaast staat ons team professionals voor u klaar om u bij te staan met advies.

Vragen?

Heeft u nog vragen over de schrob-zuigmachine, of een ander product in ons assortiment? Neem dan gerust contact op met onze experts via 0800 5353 123 of info@123machineverhuur.nl. Zij helpen u met alle plezier verder! We zijn geopend en bereikbaar op werkdagen tussen 7.00 en 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur. Als u ons mailt proberen we u binnen 1 werkdag van een antwoord te voorzien.

Heeft u een storing aan uw machine? Dan kunt u ons 24/7 bereiken op 0800 – 5353 123, onze experts helpen u dan verder met het vinden van een oplossing en komen indien nodig ter plaatse helpen. Zo kunt u zo snel mogelijk weer verder met uw klus.

Verhuur voor en door professionals!