Reinigingsmachines

Schrob-zuigmachines

Een schrobmachine huren is een logische stap als u op zoek bent naar een efficiënte manier om uw vloer schoon te krijgen. Met het huren van een schrobmachine weet u zeker dat de vloer netjes wordt achtergelaten, bijvoorbeeld na een verbouwing in een groot gebouw. De schrobmachine die te huren is bij 123 Machineverhuur is een meeloopschrobmachine, waarbij u zelf achter het apparaat loopt en het geheel voortduwt.

Komt u een schrobmachine huren bij 123 Machineverhuur? U beslist dan zelf of u het apparaat wilt ophalen of dat één van onze chauffeurs de machine moet komen brengen. Ontdek hier meer over de voordelen van een schrobmachine huren!

Aandachtspunten bij vloer boenmachine huren

Komt u een vloer boenmachine huren bij 123 Machineverhuur? Dan zijn er een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. Zo is de te huren schrobmachine niet bestand tegen glassplinters of scherven. Glasplaten, flessen drank of spiegels die te pletter vallen, zullen eerst van de vloer verwijderd moeten worden voordat de reinigingsbeurt kan plaatsvinden. Laat u dit na, dan brengt u schade toe aan het apparaat en kunnen anderen de schrobmachine niet meer huren.

De bij ons te huren vloer boenmachine is uitgerust met een reservoir, waar het vuile water in terechtkomt. Deze dient u tijdig te legen, aangezien er anders kans is op stankoverlast. Bovendien zit het apparaat op een gegeven moment vol, waardoor de reiniging niet meer goed is.

Voordelen schrobzuigmachine huren

Een schrobzuigmachine huren brengt grote voordelen met zich mee bij het schoonmaken of schrobben van uw vloer. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat het grondig schoonmaakt. Daarnaast heeft het huren van een schrobzuigmachine als groot voordeel dat de machine het vuile water gelijk opzuigt. U bent dus niet langer bezig met het verplaatsen van het vuil, maar u zorgt ervoor dat het vuil ook direct verdwijnt.

Als u kiest voor het huren van een schrobmachine, dan verzekert u zich ook van een oppervlak dat écht spik en span is. Met sopjes en een zeem krijgt u de vloer nooit zo schoon als met dit apparaat van 123 Machineverhuur.

Zuigmachines

Als u weet dat u binnenkort één van onze zuigmachines nodig heeft, dan is het verstandig deze tijdig bij ons te huren. U doet dit simpelweg door de machine in uw online winkelwagen te gooien en de bestelling te bevestigen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om u op de hoogte te brengen van de beschikbaarheid. Mocht de zuigmachine onverhoopt niet beschikbaar zijn op de door u opgegeven data, dan zullen we met u meedenken over een andere oplossing.

U kunt al een schrobmachine huren bij 123 Machineverhuur vanaf €75,- per dag of €175,- per week.

Extra’s van schrobmachine huren bij 123 Machineverhuur

Een schrobmachine huren bij 123 Machineverhuur, biedt u vele extra’s. Hieronder vertellen we u over een aantal extra’s.

Inclusief acculader

De bij ons te huren schrob-zuigmachines worden geleverd inclusief een acculader. Hiermee kunt u de schrobmachine opladen tussen de schoonmaakklussen in. Dan voorkomt u dat de batterij halverwege het schoonmaken leeg raakt. Het opladen van de schrob-zuigmachine is erg simpel en wijst zich vanzelf.

Verschillende ondergronden

Voordat u kiest voor een schrob-zuigmachine kan het verstandig zijn eerst even contact met onze specialisten op te nemen om advies in te winnen. Het verschilt immers per ondergrond wat de beste schrobmachine is. Onze experts weten precies wat voor welke vloer het meest geschikt is en helpen u graag bij de keuze.

Professionele machines en kundig advies

Als u een schrob-zuigmachine of een andere reinigingsmachine huurt bij 123 Machineverhuur kunt u ervan uitgaan dat u professioneel en kwalitatief materiaal in huis haalt. We werken met een jonge, uitgebreide en duurzame vloot aan machines en apparaten. Daarnaast staat ons team professionals voor u klaar om u bij te staan met advies.

Vragen?

Heeft u nog vragen over het huren van een schrobmachine, of een ander product in ons assortiment? Neem dan gerust contact op met onze experts via 0800 5353 123 of info@123machineverhuur.nl. Zij helpen u met alle plezier verder! We zijn geopend en bereikbaar op werkdagen tussen 7.00 en 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur. Als u ons mailt proberen we u binnen 1 werkdag van een antwoord te voorzien.

Heeft u een storing aan uw machine? Dan kunt u ons 24/7 bereiken op 0800 – 5353 123, onze experts helpen u dan verder met het vinden van een oplossing en komen indien nodig ter plaatse helpen. Zo kunt u zo snel mogelijk weer verder met uw klus.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!