Elektrotechniek

Battery packs

Bij 123 Machineverhuur vind je hoogwaardige battery packs waarmee je efficiënt en flexibel energie kunt opslaan voor verschillende toepassingen. Onze battery packs hebben een lithium accu en zijn daardoor geluidsarm. Ook kunnen ze, afhankelijk van het gebruik, aanzienlijke kostenbesparingen opleveren voor je project. Bekijk ons aanbod en huur vandaag nog een battery pack voor jouw project.

Bij 123 Machineverhuur vind je hoogwaardige battery packs waarmee je efficiënt en flexibel energie kunt opslaan voor verschillende toepassingen. Onze battery packs hebben een lithium accu en zijn daardoor geluidsarm. Ook kunnen ze, afhankelijk van het gebruik, aanzienlijke kostenbesparingen opleveren voor je project. Bekijk ons aanbod en huur vandaag nog een battery pack voor jouw project.

Duurzaam laden en maximale inzetbaarheid

Met onze battery packs kun je snel opladen door deze aan te sluiten op een externe generator, waarbij de accu’s in slechts twee uur weer volledig opgeladen zijn. Bovendien dragen zonnepanelen, in gunstige weersomstandigheden, bij aan het opladen van de accu. Duurzaam én kosteneffectief. Je kunt zelfs extra zonnepanelen of een windframe toevoegen om optimaal gebruik te maken van de accu. Lithium batterijen gaan langer mee en hebben een hogere vermogensdichtheid, wat resulteert in een lichtere batterij met een lagere gebruiksduur. Dit maakt onze battery packs erg geschikt voor elk bouwproject.

Verschillende kWh-opties

Bij 123 Machineverhuur bieden we een uitgebreide selectie van battery packs met verschillende kWh-opties om te voldoen aan diverse energiebehoeften. Het kiezen van de juiste kWh-sterkte is belangrijk om ervoor te zorgen dat de battery pack optimaal aansluit bij het gebruik en de energiebehoefte van je project.

20 en 30kWh

Voor projecten waarbij een lager stroomverbruik wordt verwacht, zoals kleine bouwplaatsen of evenementen, zijn de 20 kWh en 30 kWh battery packs geschikte keuzes. Deze bieden voldoende vermogen om essentiële apparatuur van stroom te voorzien, terwijl ze compact en gemakkelijk te verplaatsen zijn.

60 en 120 kWh

Wanneer het project groter is en meer energie vereist, zijn de 60 kWh en 120 kWh battery packs betere opties. Deze packs zijn ideaal voor middelgrote bouwplaatsen en grootschalige evenementen, waarbij meerdere machines en apparaten gelijktijdig moeten worden gevoed.

200, 320 en 400 kWh

Voor zeer veeleisende projecten, zoals grote bouwplaatsen met tal van machines in bedrijf of voor langdurige evenementen, bieden de 200 kWh, 320 kWh en 400 kWh battery packs de hoogste sterkte. Met deze krachtige packs ben je verzekerd van voldoende energievoorziening gedurende langere perioden zonder dat je je zorgen hoeft te maken over tekorten aan vermogen.

Bij het kiezen van de juiste kWh-sterkte is het van belangrijk om rekening te houden met het totale stroomverbruik van je project, de duur van het gebruik en de benodigde mobiliteit. Onze experts staan klaar om je te adviseren bij deze keuze en om je te helpen bij het vinden van de perfecte battery pack voor jouw behoeften.

Battery pack huren bij 123 Machineverhuur

Wil je een accu huren voor jouw bouwproject? Bij 123 Machineverhuur is het huren van een battery pack eenvoudig en flexibel. Je kunt je gewenste battery pack toevoegen aan jouw winkelmandje, je persoonlijke gegevens invoeren en een vestiging selecteren. Wij regelen de rest! Zodra jouw reservering bij ons binnenkomt, streven wij ernaar deze binnen één werkdag te bevestigen. Pas na deze bevestiging ben je verzekerd van de battery pack voor de door jou gekozen periode. Bij 123 Machineverhuur bieden we een uitgebreid assortiment elektrotechnische apparatuur, bouwmachines en gereedschappen die we naar jouw bouwplaats kunnen transporteren. Zo kun jij je volledig richten op jouw bouwproject.

Vragen?

Heb je nog vragen over het huren van een accu bij 123 Machineverhuur? Onze vakkundige specialisten staan voor je klaar. Je kunt ons doordeweeks bereiken tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag tussen 08.00 uur en 12.00 uur. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0800 - 53 53 123 of stuur een e-mail naar info@123machineverhuur.nl.

Reserveer het gewenste product bij onze vestiging in Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Dronten, Eindhoven, Emmeloord, Genemuiden, Huizen, IJmuiden, Meppel, Raalte, Rosmalen, Tilburg, Zevenhuizen of Zwolle.

FAQ’s

Hoe werkt een battery pack

Een battery pack werkt door het opslaan van elektrische energie in batterijcellen. Deze cellen, vaak lithium-ion, slaan de energie op in chemische vorm wanneer ze worden opgeladen. Wanneer elektriciteit nodig is, wordt deze opgeslagen energie omgezet in elektrische stroom en geleverd aan het aangesloten apparaat of systeem. De hoeveelheid energie die een battery pack kan opslaan, wordt gemeten in kilowattuur (kWh). De efficiëntie en capaciteit van de battery pack zijn afhankelijk van het type batterijtechnologie en de gebruikte materialen in de batterijcellen.

Wat is een batterijcontainer?

Een batterijcontainer is een speciaal ontworpen behuizing om meerdere batterijen of accupakketten veilig op te slaan, te transporteren en te beschermen. Deze containers worden vaak gebruikt in industriële en commerciële omgevingen waar grote hoeveelheden batterijen worden gebruikt, bijvoorbeeld voor energieopslag in hernieuwbare energieprojecten of voor back-ups van elektriciteitssystemen. De batterijen en in een container zijn doorgaans verbonden met een beheersysteem dat toezicht houdt op de prestaties en de veiligheid van de batterijen, waardoor een efficiënte en veilige werking wordt gegarandeerd.

Welke kWh battery pack heb ik nodig?

De benodigde kWh voor een battery pack hangt af van je energiebehoeften. Voor lichte, kortdurende toepassingen, zoals kleine evenementen, volstaan packs met 20-30 kWh. Gemiddelde stroombehoeften, zoals op middelgrote bouwplaatsen, worden gedekt door 60-120 kWh packs. Grootschalige projecten of langdurige stroomvraag vereisen 200 kWh of meer. Het is belangrijk de stroombehoefte van je apparatuur te schatten en te bepalen hoelang je de stroom nodig hebt. Twijfel je? Vraag het dan aan de experts van 123 Machineverhuur!

Zijn de battery packs milieuvriendelijk?

Ja, de battery packs die wij verhuren zijn milieuvriendelijk. Door gebruik te maken van moderne lithium accu’s en in sommige gevallen zonne-energie, dragen onze battery packs bij aan duurzaam en efficiënt energieverbruik.

Wat zijn de laadopties voor de battery packs?

Onze battery packs kunnen opgeladen worden via een externe generator of door gebruik te maken van opgebouwde zonnepanelen. Hierdoor zijn de packs flexibel inzetbaar en geschikt voor verschillende locaties en omstandigheden.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!