Elektrotechniek

Battery packs

Op zoek naar een manier om stroom op te slaan? Dan biedt de 24 kWh battery pack van 123 Machineverhuur uitkomst. Deze geluidsarme battery pack met lithium accu kan, afhankelijk van het gebruik, flinke besparingen realiseren.

Door een externe generator aan te sluiten worden de accu's in slechts twee uur weer opgeladen. De opgebouwde zonnepanelen helpen in gunstige weersomstandigheden om de accu bij te laden. Wel net zo duurzaam! Daarnaast kunt u nog een extra zonnepaneel of windframe aansluiten zodat u zo lang mogelijk van de accu kunt profiteren. In principe heeft u alleen maar voordelen omdat lithium batterijen langer meegaan en een grotere vermogensdichtheid hebben. U heeft uiteindelijk een lichtere batterij met een langere gebruiksduur, erg handig voor uw bouwproject.

De capaciteit

Uitgerust met 1x63A/5P en 2x32A/5P krachtstroom aansluitingen kunt u tot wel drie apparaten voorzien van de nodige stroom. Ideaal als u met meerdere mensen of machines op de bouwplaats werkt. Doordat wij het complete systeem volledig op afstand uit kunnen lezen en monitoren kunnen wij u advies geven over de optimale inzet. Dit kan middels rapportages worden onderbouwd. Bovendien hebben we inzicht in de prestaties van de battery pack zoals brandstofbesparing, prestaties van het zonnepaneel en het afgenomen vermogen. Daardoor kunnen de juiste beslissingen worden genomen voor uw bouwproject. Een battery pack huren gaat eenvoudig en snel. U kunt zelf de huurperiode bepalen en betaalt slechts een zachte prijs.

Battery packs huren bij 123 Machineverhuur

Bent u van plan een accu voor uw bouwproject te huren? Dat kan eenvoudig online bij 123 Machineverhuur. Plaats het battery pack dat u nodig heeft in uw winkelmand. Vervolgens hoeft u alleen uw persoonlijke gegevens in te voeren en een vestiging te selecteren. Wij regelen de rest! Zodra uw reservering bij ons binnenkomt, zullen wij proberen deze binnen één werkdag te bevestigen. Pas na deze bevestiging bent u verzekerd van het battery pack in de door u gekozen periode. 123 Machineverhuur maakt het mogelijk allerlei elektrotechniek, bouwmachines en gereedschappen te huren die wij naar de bouwplaats transporteren. Op die manier kunt u zich compleet op uw bouwproject focussen.

Vragen?

Vragen over het huren van een accu bij 123 Machineverhuur? Neem dan gerust contact op met onze vakkundige specialisten. Wij zijn doordeweeks bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur. We zijn zowel telefonisch (0800-53 53 123) en per mail ([email protected]) te bereiken.

Verhuur voor en door professionals!