Grondverzet

Overig

Voor het (ver)plaatsen van bijvoorbeeld kalksteenblokken of grote hoeveelheden stenen bent u bij 123 Machineverhuur aan het juiste adres. Wij bieden u een ruim assortiment met producten aan om uw klus eenvoudiger te maken.

Elementenklem

Een elementenklem is bedoeld voor het oppakken en stellen van alle formaten kalksteenblokken en elementen. Door een elementenklem te gebruiken vervalt het handmatig tillen en dragen van kalkzandsteen blokken en elementen bij het stellen ervan.

Stenenklem

Voor het verplaatsen van meerdere stenen of pakketten met tegels beschikt 123 Machineverhuur over een ruim aanbod aan stenenklemmen. Het assortiment bestaat uit een hydraulische stenenklem, de HULO stenenklem en de MBI stenenklem.

Huren bij 123 Machineverhuur

123 Machineverhuur is uw partner voor elk project. Wij onderscheiden ons door de klant te ontzorgen. Bij 123 Machineverhuur hechten we veel waarde aan het leveren van persoonlijke service. We denken graag actief met uw werkzaamheden mee. Hierdoor zijn we in staat om passend advies te geven voor de klus die u gaat uitvoeren. Elementen- of steenklemmen huurt u eenvoudig via de website. Als u een elementen- of steenklem bij 123 Machineverhuur huurt, dan vinden we het belangrijk dat u dit op een veilige manier gebruikt. Om geen twijfel te laten bestaan over de instructies voor de te huren elementen- of steenklem, geven we bij elke machine veiligheidsvoorschriften mee. Deze voorschriften vindt u op de productpagina van de door u te huren elementenklem of steenklem.

Vragen?

Heeft u vragen over het huren van een specifiek product of heeft u advies nodig welk product het meest geschikt is om voor uw project te huren? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij staan voor u klaar om u te helpen met de vragen die u heeft. Per vestiging zijn er aparte contactgegevens. U neemt direct contact met ons op door te mailen naar info@123machineverhuur.nl of door te WhatsAppen of te bellen naar 0800-5353123.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!