Pompen

Vuilwaterpompen

Plekken met een overschot aan water leegmaken zonder een vuilwaterpomp is een onmogelijke klus. Maar aangezien het zonde van het geld is om een vuilwaterpomp te kopen als u het apparaat maar één keer nodig heeft, kunt u beter een exemplaar lenen bij 123 Machineverhuur.

Bij 123 Machineverhuur kunt u terecht voor alle apparaten die u nodig heeft in de bouwsector, bij kleinschalige klussen of grootschalige evenementen. Wij hebben 3 verschillende varianten van de vuilwaterpomp te huur, dus neem gauw een kijkje in ons aanbod en plaats vandaag nog uw reservering.

Vuilwaterpomp op benzine

123 Machineverhuur verhuurt zoals gezegd 3 soorten van de waterpompen. 1 type is een vuilwaterpomp op benzine, de andere 2 lopen op diesel. Een vuilwaterpomp op benzine kunt u voor nog geen €60,00 per dag bij ons lenen. Deze waterpomp leent zich uitstekend voor de wat kleinere klussen. Deze pomp is namelijk in staat om 60 kubieke meter per uur weg te zuigen, waardoor het overschot aan water nog wel een keer verdwenen is als u het apparaat heeft aangesloten.

Huurt u zo’n soort pomp bij 123 Machineverhuur, dan krijgt u daar alle toebehoren bij. Zodra wij de pomp naar u toe komen brengen, zorgen wij ervoor dat deze ook wordt geleverd met een aanzuigslang en een afvoerslang van respectievelijk 5 en 10 meter. Zodoende hoeft u niet nog allerlei accessoires te huren en kunt u direct aan de slag zodra uw apparaat geleverd is.

Water wegpompen op de bouw

Bent u aannemer van een grootschalige klus en wilt u water wegpompen op de bouwplaats? Dan is een vuilwaterpomp op diesel passender voor u dan een uitvoering die op benzine loopt. Een pomp op benzine kan namelijk ‘slechts’ 60m3 per uur afvoeren, waardoor een variant met diesel misschien passender is voor u. De waterpompen op diesel van 123 Machineverhuur zijn onder te verdelen naar twee soorten: één uitvoering is in staat om 140m3 per uur af te voeren, het andere exemplaar kan met 400m3 nog bijna drie keer zoveel water wegpompen. De eerste variant wordt geleverd met een speciaal ontwikkelde roetfilter, wat ervoor zorgt dat het afvoerproces stabieler verloopt.

Vuilwaterpomp voor vijver

De pompen van 123 Machineverhuur worden niet alleen in de bouwsector gebruikt. Onze apparaten worden eveneens toegepast als vuilwaterpomp voor de vijver. Nadat u jarenlang vissen in de tuin heeft gehad, is het goed mogelijk dat u een keer het roer om wilt gooien en een prachtig gazon wilt aanleggen. Maar daarvoor zult u eerst van het vijverwater af moeten komen. Een vuilwaterpomp voor de vijver biedt dan uitkomst. Na de zomer worden onze apparaten eveneens verhuurd aan klanten die hun zwembad willen legen.

Waterpomp lenen bij 123 Machineverhuur

Wilt u een waterpomp lenen bij 123 Machineverhuur, maar bent u er nog niet over uit welke het moet worden? Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag actief op kantooruren en op zaterdag zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 12:00, neem gerust contact met ons op. 123 Machineverhuur heeft vestigingen door heel Nederland, dus de oplossing voor uw bouw- of klusproject ligt altijd binnen handbereik.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!