Beton- & metselwerk

Tegelsnijplanken

Bent u druk bezig met het leggen van tegels in uw woning? Kom dan een tegelsnijder huren bij 123 Machineverhuur om het maximale uit uw materiaal te halen. Door een tegelsnijder te huren, maakt u de tegels perfect passend voor uw vloer of wand. Komt u een tegelsnijder huren bij één van onze vestigingen, dan worden uw tegels netter geknipt dan ooit te voren. Het apparaat bevat een maatblokje, die vast te zetten is. Het wieltje glijdt over het oppervlak en is verantwoordelijk voor het snijwerk. Alle tegels krijgen zo gegarandeerd dezelfde afmeting, wat fluctuaties voorkomt.

Onze apparaten en machines zijn zowel per dag als per week verkrijgbaar, waardoor je zelf beslist hoe lang je het product in je bezit wilt hebben. Bekijk hier ons aanbod!

Maximaal resultaat met tegelknipper

Voordat u gebruik kunt maken van de tegelknipper, is er wat voorwerk nodig om van start te gaan. Het achterhalen van de breedte van de tegel die u wilt knippen, is de eerste te nemen horde. U meet deze waarde door de middellijn als uitgangspunt te gebruiken en af te tekenen. Om nauwkeurige potloodstreken neer te zetten op de tegel, gebruikt u een rolbandmaat en een waterpas. Houd hierbij rekening met de voeg, die in het midden moet komen.

Nu is het tijd om de tegelsnijder na het huren te gebruiken. Doe een beroep op het maatblokje van de tegelknipper, die evenredige snijbewegingen in de hand werkt. Trek vervolgens het wieltje over de lengte van de tegel, zodat er gelijke stukken ontstaan. Om de oneffenheden weg te halen, gebruikt u een slijpmachine voor maximaal resultaat.

Klinkerknippers van verschillende groottes

Heeft u grote tegels voor in de badkamer of gaat u voor kleine wandtegels achter het kookstel? Voor ieder soort tegel zijn er klinkerknippers. Bij 123 Machineverhuur kunt u een tegelsnijder huren met een capaciteit van 450 mm of 600 mm. Dat betekent dat u tegels van 45 of 60 cm kunt snijden.

Heeft u een te kleine klinkerknipper, dan kunt u niet de gehele tegel snijden. Heeft u een te grote tegelsnijder, dan ligt de tegel onstabiel en kunnen er ongelukken gebeuren. Weet u niet goed welke tegelsnijder u het beste kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op en leg uw situatie uit, dan denken onze specialisten graag met u mee.

Tegelsnijder met geleiding

Een tegelsnijder met geleiding werkt veel fijner dan een tegelsnijder zonder. Een geleiding op een tegelsnijder zorgt voor een vloeiende beweging bij het snijden van de tegel. De snijboom snijdt soepel over de tegel dankzij de geleider, wat irritatie voorkomt door een stroeve snijboom die niet naar voren of naar achteren wil. De soepele manier van snijden zorgt voor een super strak gesneden tegel, maar ook voor werkgemak en veiligheid. Overweeg nu eens om zo’n tegelsnijder te huren.

Huur een tegelsnijder bij 123 Machineverhuur

U huurt een tegelsnijder gemakkelijk bij 123 Machineverhuur. U kunt de tegelsnijder huren door het te plaatsen in uw winkelmandje. Daar geeft u de start- en einddatum aan van uw klus en het aantal dat u nodig heeft. Vervolgens hebben we uw gegevens nodig en vragen we u wat voor u de dichtstbijzijnde locatie van 123 Machineverhuur is. Nadat u uw gegevens heeft verstuurd, zullen wij de reservering binnen één werkdag bevestigen. We streven er naar om de reservering binnen 1 werkdag te bevestigen. Bent u op zoek naar andere apparaten binnen beton en metselwerk? U ziet alle andere apparaten op de pagina van beton en metselwerk.

Verhuur voor en door professionals!