Beton- & metselwerk

Tegelsnijplanken

Bent u druk bezig met het leggen van tegels? Dan is het nooit te voorkomen dat u tegels moet snijden om een vloer of wand perfect passend te maken. Voor deze klussen hebben we bij 123 Machineverhuur tegelsnijders te huur. Bij ons kunt u terecht voor een tegelsnijplank van 450 of 600mm inclusief geleiding.

Tegelsnijder van verschillende groottes

Heeft u grote tegels voor in de badkamer of gaat u voor kleine wandtegels achter het kookstel? Voor ieder soort tegel zijn er tegelsnijplanken. Bij 123 Machineverhuur kunt u terecht voor een tegelsnijder met capaciteit voor 450 mm of 600 mm. Dat betekent dat u tegels van 45 of 60 cm kunt snijden. Heeft u een te kleine snijder, dan kunt u niet de gehele tegel snijden. Heeft u een te grote tegelsnijder, dan ligt de tegel onstabiel en kunnen er ongelukken gebeuren. Weet u niet goed welke tegelsnijder u het beste kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op en leg uw situatie uit, dan denken onze specialisten graag met u mee.

Tegelsnijder met geleiding

Een tegelsnijder met geleiding werkt veel fijner dan een tegelsnijder zonder. Een geleiding op een tegelsnijder zorgt voor een vloeiende beweging bij het snijden van de tegel. De snijboom snijdt soepel over de tegel dankzij de geleider, wat irritatie voorkomt door een stroeve snijboom die niet naar voren of naar achteren wil. De soepele manier van snijden zorgt voor een super strak gesneden tegel, maar ook voor werkgemak en veiligheid.

Huur een tegelsnijder bij 123 Machineverhuur

U huurt een tegelsnijder gemakkelijk bij 123 Machineverhuur. U kunt de tegelsnijder huren door het te plaatsen in uw winkelmandje. Daar geeft u de start- en einddatum aan van uw klus en het aantal dat u nodig heeft. Vervolgens hebben we uw gegevens nodig en vragen we u wat voor u de dichtstbijzijnde locatie van 123 Machineverhuur is. Nadat u uw gegevens heeft verstuurd, zullen wij de reservering binnen één werkdag bevestigen. We streven er naar om de reservering binnen 1 werkdag te bevestigen. Bent u op zoek naar andere apparaten binnen beton en metselwerk? U ziet alle andere apparaten op de pagina van beton en metselwerk.

Verhuur voor en door professionals!