Reinigingsmachines

Veegmachines

Een veegmachine huren biedt uitkomst wanneer u aanloopt tegen stof en ander vuil op de oppervlakte van uw project. Om uw vloeren zo schoon en glad mogelijk op te leveren en klaar te maken voor bijvoorbeeld de afwerking, is een veegmachine noodzakelijk. Met de brede borstels en afzuigcompartiment zorgt de machine namelijk voor snelle en zorgvuldige reiniging van uw vloeroppervlak. Voor zowel industrieel als particulier gebruik kunt u rekenen op een veegmachine van 123 Machineverhuur. Ontdek welk model het beste past bij uw klus en plaats uw reservering.

De voordelen van een veegmachine huren

Veegmachines zijn doorgaans apparaten die niet iedere dag van pas komen. De machines zijn met name geschikt wanneer een pand wordt opgeleverd of wanneer een vloeroppervlak klaargemaakt moet worden voor de toplaag bijvoorbeeld. De aanschaf van een veegmachine is echter een grote uitgave. Voor de enkele keren dat u gebruikmaakt van een veegmachine kan dit doorgaans niet uit. Om toch het gemak van een veegmachine te hebben zonder de bijkomende kosten, biedt een veegmachine huren uitkomst. Op die manier heeft u namelijk beschikking over een machine wanneer u het nodig heeft, en betaalt u enkel voor de periode waarin u de machine daadwerkelijk gebruikt.

Huurt u een veegmachine via 123Machineverhuur, dan kunt u er bovendien op rekenen dat de kwaliteit van de machines aan alle standaarden voldoet. Wij werken enkel met professioneel materiaal en zorgen ervoor dat de machines goed worden onderhouden en geïnspecteerd worden voor uitleen.

Verschillende soorten veegmachines

Bij 123Machineverhuur bieden we verschillende varianten veegmachines aan. Onze veegmachines met benzinemotor zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor industrieel gebruik. U kunt met deze variant grote oppervlakten beslaan en de machine is voorzien van een bezem van maar liefst 90 centimeter breed. De bezem wordt hydraulisch aangedreven voor optimaal gebruiksgemak. Daarnaast hebben we veegmachines op accu in ons assortiment. Deze elektrisch aangedreven machines zijn ideaal voor binnengebruik en maken geen lawaai. De accu veegmachine wordt geleverd met acculader zodat u de machine zo lang en vaak kunt gebruiken als nodig.

Afhankelijk van het type klus kiest u dus een uitvoering die hierbij aansluit. Mocht u er niet uitkomen, neem dan vooral contact met ons op. We helpen u bij het maken van de juiste keuze en adviseren u graag over het gebruik van onze machines.

Veegmachine huren bij 123Machineverhuur

Zoekt u tijdelijk een veegmachine? Dan bent u bij 123Machineverhuur aan het juiste adres. We bieden onze klanten de mogelijkheden om voor een bepaalde periode gebruik te maken van onze hoogwaardige machines tegen scherpe tarieven. Indien u één van onze veegmachines wilt huren, hoeft u enkel een reservering te plaatsen via onze website. We vragen u uw contactgegevens in te vullen en aan te geven welke periode u wilt beschikken over de machine, dan gaan wij voor u aan de slag. Zodra we uw reservering binnen hebben, proberen we binnen één werkdag een akkoord te sturen.

Voor meer informatie over onze reinigingsmachines, de huurvoorwaarden en meer kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten. We beantwoorden al uw vragen en helpen u graag op weg.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!