Elektrotechniek

Overigen elektrotechniek

Moet u kabels leggen naar een locatie maar moet u daarbij een weg of voetpad oversteken, dan wilt u natuurlijk niet dat uw kabels stuk gereden worden of dat iemand er per ongeluk over struikelt. Om dit te voorkomen kunt u gebruik maken van een kabelgoot.

Deze kabelgoot legt u op de grond waarna u de kabels eenvoudig binnen deze goot naar de gewenste locatie kunt leggen. U huurt zo’n kabelgoot snel en eenvoudig bij 123 Machineverhuur. Bekijk ons assortiment om te kijken wat u nodig heeft voor uw bouwplaats of evenemententerrein.

Kabelgoten en kabelmatten

Om te voorkomen dat uw kabels kapotgaan, losgehaald worden of iemand laten struikelen zijn kabelgoten en kabelmatten de ideale oplossing. Hiermee beschermt u zowel uw kabels als de mensen die rondlopen op uw bouw- of evenemententerrein. Ze zijn niet alleen praktisch in dit opzicht, maar zijn nadien ook eenvoudig schoon te maken. Vooral bij slecht weer kan er veel modder en andere viezigheid op de goten en matten komen, en dan is het wel zo prettig als het vuil er makkelijk weer afgaat, voor u het materiaal weer inlaadt en terugbrengt. U huurt een kabelgoot bij ons al vanaf €20,- per dag en een kabelmat vanaf €10,- per dag.

Overige elektrotechniek

Op deze pagina vindt u verder nog ontdooitrafo’s en een kWh meterkast. Een ontdooitrafo kan goed van pas komen als u last heeft van bevroren leidingen. Door de trafo met twee klemmen te bevestigen op de leiding zal het stuk tussen de klemmen ontdooien. Deze ontdooitrafo kan gebruikt worden voor het ontdooien van bijvoorbeeld waterleidingen en verwarmingsleidingen. U kunt de trafo aansluiten op het stroomnet met een 230 volt stekker die meegeleverd wordt. Ook kunt u bij ons een kWh meterkast huren. Deze meterkast is voorzien van 2x 63A aansluiting en digitale kWh urenteller. Hij is ingebouwd in een Moby kast.

Een hoogwerkers voor aanhangwagen huren

Wilt u een kabelgoot of een van de andere benodigdheden op deze pagina huren? Dat kan bij 123 Machineverhuur eenvoudig en snel. Plaats het product dat u wil huren in uw winkelmandje en vul uw persoonlijke gegevens in! Wij controleren graag voor u de datum en bevestigen uw reservering doorgaans binnen één werkdag. Heeft u een vraag over de bestelling of wilt u meer weten over andere machines, gereedschappen of voertuigen? Neem dan nu contact op met onze specialisten en zij staan u graag te woord.

Andere machines of voertuigen huren bij 123 Machineverhuur

Heeft u nog andere elektrotechniek apparaten of machines nodig voor op uw bouwlocatie? Kijk dan eens rond op onze website. Wij bieden u een breed assortiment aan bijvoorbeeld hoogwerkers, heftrucks, transportmiddelen en gereedschap. Er zit dus ongetwijfeld iets bij dat u kan helpen bij uw klus! Bij alle te huren machines en voertuigen staat een uitgebreide uitleg met specificaties, veiligheidseisen en prijzen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!